Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 670
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте! Моля да ме приемете при вас.. имам сериозен проблем здравословен, за сега само запис и ще ви чета, а по-късно може би ще ви моля и за помощ и информация. Благодаря.

# 121
Добре дош1а сред нас ma14!
Надявам се да намериш решение на здравос1овние проб1ем, ще помагаме с каквото можем!  Hug

# 122
Никой не познава на 100%, че и на 99%, защото ние душите имаме СВОБОДНА ВОЛЯ, Т.Е. МОЖЕМ ДА ПРОМЕНЯМЕ НЯКОИ СЪБИТИЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАЧИНЪТ СИ НА МИСЛЕНЕ, ЖЕЛАНИЯ И ПОВЕДЕНИЕ! С две думи, няма как някой ясновидец да ти познае всичко, то и не е нужно, казват, само това което са им разрешили да прочетат в акашовите хроники за теб, и това което имаш право да научиш в настоящият момент.......

Даааа, едва ли може да се опише по по-добър начин. Просто някои неща не ни е писано да ги знаем. Всички си имаме уроци да учим в този живот...
В интерес на истината не ми мина през акъла, че нечие предсказание може да не се сбъдне заради нашата свободна воля, но си права!
Аз съм типичният пример, за промяна в събитията благодарение на свободната воля и силно желание. Имаше нещо, което много исках, но повечето хора, с които съм се консултирала казваха, че или е малко вероятно или няма да се случи, ами случи се. Както казва една приятелка "Зеланд е велик", избрах си една от възможностите от "Пространството на варианти" и я реализирах Mr. Green Само астролога Адриална Вотей прогнозира много точно, тя беше категорична, че ще се случи.  И не на последно място, знам защо се получи така, това ми е урок, защото мислех, че свободната воля е доста по-ограничена , но не е така, можем да променяме съдбата си с мислите и желанията си Wink Peace.

# 123
Точно за Вотей исках да питам дали е ходил някой скоро. Аз още не мога да прежаля парите за хороскоп при нея, много са ми  Thinking

# 124
Тоя Вадим Зелан ех, само "Транссърфинг за 28 дни" съм чела и нещо не ме грабна, признавам.
Но ще прегледам "Пространство на варианти".
А Адриана Вотей от Варна ли е? Колко й е таксата да кажем за пълен хороскоп? Търся в нета и виждам само имейл за контакти. Виждам доста добри отзиви има в бг-мамма за нея.
То всъщност има отделна тема.

# 125
  • София
Здравейте Simple Smile мисля, че е време за нова и актуална анкета Simple Smile Как мислите?

# 126
Здравейте Simple Smile мисля, че е време за нова и актуална анкета Simple Smile Как мислите?
За! Peace

# 127
За! Peace
ЗА!!!!!!!!!!!!   bouquet

# 128
За! Peace
ЗА!!!!!!!!!!!!   bouquet

И аз съм за!

# 129
Здравейте отново от мен.
Видях,че някъде се появи идеята да бъде направен списък на ясновидците с техните телефонни номера.Идеята е чудесна.Реших да се включа и да помогна.Та седнах и изчетох първа тема и открих няколко координати.Ще ги публикувам тук.
По-късно ще изчета и останалите теми.И пак ще пиша.

Ангелина Люлин 2 0898583635;0898564425
Ангел Илиев Надежда 2 0896878929
Соня Заварчик София 0888352447
Марина София 029861560
Пепа Хаджи Димитър 0887775073

Ще споделя и малко опит.
При Ангел Илиев съм ходила.Таксата му е 25 лева.Гледа на предмет.Аз му дадох пръстен.Казах му първото си име и навършени години.Описа ме по начин,по който никой друг не го е правил-и самотата ми,и вътрешните ми терзания.Каза ми за шиповете в шийните прешлени,за проблеми с диурезата-все проблеми,които считам за маловажни.Каза,че се колебая дали да живея в София или в родния ми град.Тогава бях убедена,че искам да остана в София,но  сега вече се колебая.Каза:няма смисъл да ти говоря за семейство и деца,защото ще станеш и ще си излезеш.До края на тази година и 2013 ще си сама.Аз знам,че е прав,защото се познавам.Единствен той каза:аз виждам,че имаш другар в живота,въпреки че го криеш.Когато му обясних,че въпросният другар иска само приятелство,той отговори:ако съм на твое място,ще приема приятелството.проблемът е,че засега не изпитва сексуално влечение към теб,а това е важно.За въпросния човек му дадох снимка.
За Пепа-таксата и е тридесет лева.Гледа на кафе.Чаках много-около три часа,въпреки че бях с час.Изнервих се максимално.Каза,че има жена около мен,която има високо кръвно и лекарствата не и помагат.Ами,майка ми си ги пие редовно и като не е притеснена,си е много добре жената.Не съм била доволна от работата си и съм искала по-висока заплата.То винаги може и повече...За мъжа,за който питах,дадох снимка и тя директно ми каза,че няма да стане.Най-много-до лятото ще поддържаме някакви отношения.Честно казано,до началото на август всичко беше перфектно и след една вечеря заедно приключихме.В неделя той ми звънна два пъти,но аз не му отговорих.Не знам защо...Каза ми,че той ще се ожени другата година и вече я е срещнал,но все още не знае,че е тя.Аз-2014.И че неговите родители много искат той да се ожени за въпросното момиче,защото е свързана с бизнеса им.А те всъщност мен много ме харесват...Когато почти се разплаках,тя заяви:е,един мъж ли е целият живот.Има кариера,образование.Преспи с него,за да ти мине меракът.

Това засега от мен.Пак ще пиша.Надявам се публикуваните телефони да не се приемат като реклама.
Поздрави на всички.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 13:10 от Анонимен

# 130
Значи аз съм от Добрич, преди от около 2 месеца прочетох в интернет за Керанка от Добрич , тогава нямах никакви проблеми , дори живота ми беше доста наред исках да отида просто от любопитство , ходих 2 пъти , но нея я нямаше. Таксиметровите шофьори знаеха точно къде да ме заведат , което ме навежда на мисалта,че е известна.Сега искам да отида отново , моля за някаква информация - като мнения за нея и също кога приема .
 Също една приятелка от Русе , днес е ходила на гледачка не питах името , но каза,че всичко и е познала и се чудя да не отида ли и там .От Русе бях чувал за яким от приятели , но него го нямало днеска и тази приятелка затова отишла при друга гледачка . Та има вариант и да ходя и до Русе искам също мнения за гледачите там ? Благодаря

Може ли име и някакви контакти за тази жена в Русе? Аз съм ходила при Яким в Русе и не съм доволна. Таксата му е 15 лв., за миналото позна, но за бъдещето нищо не ми позна!

# 131
Утре ще се включа и аз със звездния списък и координати на най-дискутираните ясновидци тук! alert

# 132
  • София
Утре ще се включа и аз със звездния списък и координати на най-дискутираните ясновидци тук! alert

Е, хайде де Simple Smile

# 133
  • София
След двумесечно търсене на Сирма днес тя ме набра. Каза, че е била болна и не е работила. Претърпяла е катастрофа, но сега е добре. Поговорихме малко и я питах дали вижда бременнсто, обясних й че пия лекарства за нервите /Деанксит/ и тя ми каза да й звънна в петък да говорим, за да ми изпрати билки за нервите, защото виждала, че още не съм добре и още съм в депресия. Мен малко ме достраша. Не знам какво да правя. По този повод исам да попитам някой ползвал ли е услугите с билки.???  Thinking

# 134
Не съм подозирала, че ще пиша списъци с ясновидци, при които самата аз съм била или сме се чули, ама и това се случва.  Mr. Green И така, моите имена са следните:

1. Пепа Драгнева - Варна, София       5
2. Марияна Николаева - Варна,          4
3. леля Искра - Бистрица,                   4
4. Анелия Лечева - Пловдив,               6
5. Стефка - Генерал Тодоров,            5
6. Рени Анастасова - София,             -2, за тази - не бих пратила абсолютно никой при нея!
7. Карла - не знам откъде,                 4
8. Никола Узунов - София                   0
9. Емилия Атанасова - София.            0

Не мога да повярвам, че списъка е толкова дълъг  ooooh! но някои от тях съм ги въпросвала в някой форум, а други надве-натри по телефона, трети по скайп, четвърти по мейл, и всъщност само три на живо. Въпреки това имам мнение за всички.
В интерес на истината някои прогнози тепърва имат да стават. Анелия Лечева ми направи хороскоп и беше много много точна в описанието ми, затова съм я оценила високо, но все още не се е сбъднало всичко и от нейните думи.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 16:38 от Пит

Общи условия

Активация на акаунт