Ето още малко инфо за Сал Ракели, ако някой се интересува:
http://www.ascension.bg/bg/subitiq/82-subitiq/75-lichni-konsultacii
и
http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/157-acceleration
!!!! Не ме засипвайте с въпроси на лични! Каквото е емало аз съм споделила! 
!!!! Не ме засипвайте с въпроси на лични! Каквото е емало аз съм споделила! 

. На мен това още докато ми го предвиждаха ми звучеше фантастично и ето днес дойде края,няколко /мисля две седмици/ след като казаха,че всчико ще се оправи. Освен това и трите не видяха един мн сериозен здравословен проблем,който имам/ нарочно не им казах конкретно/,след като започнаха да ми говорят за ниско кръвно,нерви,нервен стомах и др такива глупости ,ги попитах директно и те "Ама то вече е минало, не го виждам,щото е на път да се изчисти " и др такива ала-бала.
луда, взела се на сериозно.
........жената явно обича да стресира хората с негативна информация.
След време пак ще споделя дали нещо се случва.
След вчерашния списък реших да добавя и още едно име, при тази жена съм ходила лично! Три луди се вдигнахме една събота и газ към Павликенско - с.Карайсен, казва се Милка! Беше преди година, може би! Разбрах, че говорела с мъртви и гледа също така! С влизането ми при нея - а аз очаквайки да направя връзка със сина си, бях супер притеснена - тя ме попита коя е Мими, а аз съм си Мая! Така ме втрещи, че ако искате ми вярвайте явно съм изпаднала в някакво безпаметие, че почти нищо не си спомням, но едно ще ви кажа, че Мими ми казваше моят син, когато се лигавкаше, абе често се шегуваше! Аз се разхлипах и си спомням единствено от нея, че като ме гледаше и ми говореше - просто ме сканираше - каза ми за всички болежки, които имах, дори ми каза точната диагноза от хистологията, а наистина ми предстоеше кюретаж! Ами това си спомням! Който живее във Великотърновска област, може да се разходи до нея! Нямам телефон, но пък селото е едно и там я знаят! Ако се пресетя за някоя още, ще допълня списъка! Ако някоя съфорумка й се занимава, или има повечко свободно време може да направи едно обобщение на всички споменати имена по списъците по-горе с координатите и с опция за гласуване! Приятен ден от мен!