Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 678
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
Не мога да си спомня тази жена Валя от Варна дали сме я коментирали, но попаднах на тази статия днес Sad

http://www.chudesa.net/%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B … 0%BE%D1%82%D0%BE/

# 181
  • София
Здравейте  момичета , вчера се видях с една приятелка и се заговорихме за ясновидки и гледачки и тя ми каза , че преди няколко години ходила при една Роси от Люлин 3 и е много доволна , била познала всичко и взимала / поне тогава/ колкото оставиш.Взех и телефона и мисля да се обадя да си запишая час , но ми се щеше да ви питам и вас дали някоя има информация за нея.
Аз лично не я знам, но ще се радвам да споделиш мнение ако ходиш.

И аз  Simple Smile
Мисля да отида някъде в средата на септември , че тогава съм отпуска еидна седмица.Ще пиша задължително да поделя .

# 182
Телефона на Веска от Джулюница е 0877802567,  бях доволна от нея, познавала ми е доста за близки събития, но за по-глобални, не ми позна.
Милка от Караисен, тел. 0613/2-27-58, шест години по-късно предреченото от нея не се е случило.
Бих искала да попитам момичетата, които са се консултирали със Сирма да споделят познаваемостта и доколко се случва предсказаното от нея.

# 183
  • София
Телефона на Веска от Джулюница е 0877802567,  бях доволна от нея, познавала ми е доста за близки събития, но за по-глобални, не ми позна.
Милка от Караисен, тел. 0613/2-27-58, шест години по-късно предреченото от нея не се е случило.
Бих искала да попитам момичетата, които са се консултирали със Сирма да споделят познаваемостта и доколко се случва предсказаното от нея.

Аз се консултирах със Сирма по телефона, но не мога да кажа още нищо, чакам.

# 184
  • По света и у нас
         Здравейте! Ровейки се из мрежата, попаднах на следния сайт:

http://www.chudesa.net/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … 0%B2%D1%8A%D1%80/

Не си споням, дали някой е писал отзиви за тази жена. Някой от четящите тук има ли впечатления за способностите й? Тарифата й не е малка.

# 185
Здравейте всички! Чета отдавна този форум, сега реших да пиша. Благодаря ви много за събраните  данни, голям труд! Направи ми впечатление написаното от Ani27 за това, че е важно да ти допадне като човек ясновидката. Затова и аз искам да напиша за такива, които не ви препоръчвам. Една от тях е Мира, за която сте писали тук- аз съм ходила при нея, много е груба. Като че ли се радва, когато съобщава лоши прогнози. Такава е и прочутата млада ясновидка от първото предаването БТВ- Вера от Русе. При нея се усетих зловещо. Ивелина Христова също е груба. Положително ми е мнението за Анелия от Пловдив, голяма част от астропрогнозите и се сбъднаха.

# 186
  • София
Здравейте всички! Чета отдавна този форум, сега реших да пиша. Благодаря ви много за събраните  данни, голям труд! Направи ми впечатление написаното от Ani27 за това, че е важно да ти допадне като човек ясновидката. Затова и аз искам да напиша за такива, които не ви препоръчвам. Една от тях е Мира, за която сте писали тук- аз съм ходила при нея, много е груба. Като че ли се радва, когато съобщава лоши прогнози. Такава е и прочутата млада ясновидка от първото предаването БТВ- Вера от Русе. При нея се усетих зловещо. Ивелина Христова също е груба. Положително ми е мнението за Анелия от Пловдив, голяма част от астропрогнозите и се сбъднаха.

За коя Мира говориш, защото те са няколко?! Simple Smile)

# 187
         Здравейте! Ровейки се из мрежата, попаднах на следния сайт:

http://www.chudesa.net/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … 0%B2%D1%8A%D1%80/

Не си споням, дали някой е писал отзиви за тази жена. Някой от четящите тук има ли впечатления за способностите й? Тарифата й не е малка.
Лудите и нагли хора нямат край WhistlingЩо за наглост има да се обявиш за ПОСВЕТЕНА и да вземаш толкова пари на хората за гледане, и що за самочувствие? Тази е за .....а дали плаща данъци, дълбоко се се съмнявам ooooh!
Предлагам да спестя на хората списващи в темата някой лев, който иска ще му подредя едни карти, имам от години Mr. Greenбез да имам ясновидска дарба и се смятам за богопомазана ooooh!, мисля се справям приемливо. Не мога да повярвам на безумието на някои същества, да се мислиш за ПОСВЕТЕН И ДА взимаш 60евро за 20мин Sick Ужас.
Междудругото тази година си забравих картите и използвах сайт, за тегленето на подредби, ами познава си, колкото и да бях скептична. Тегля си от сайта, и си ги тълкувам после. Тази, ако беше наясно, щеше да знае, че нашата енергия действа при тегленето на картите, и дали имаш ясновидска дарба или не, абсолютно няма значение, както и дали е на живо или ел. сайт. енергията си е енергия.

# 188

За коя Мира говориш, защото те са няколко?! Simple Smile)

За Мира от София, нумеролог, ясновидства също

# 189
  • София
Здравейте на всички.Моля, някой ако знае нещо за ясновидката Стефка Казакова която отговаря на въпроси във вестник Всеки ден, нека сподели.Интересно ми е да разбера  някой ходил ли е лично при нея или дали има доволни от нея.Приятен ден на всички.
Може ли някой от вас да отговори, любопитно  ми е.Исках преди време да се видя  лично  с глухонямата ясновидката Магда  която също отговаряше във вестник; Женско царство ;ако не се лъжа но ,така и нямах отговор ама  48 лв за отговор от нея си платих.За това се питам наистина ли има такива ясновидки или това е поредното печелене на пари, и подигравка с болката на нуждаещите се.

Аз също съм й писала през 2008г. и по телефона разговарях, категорично ми казаха - само с писма. Нищо не ми позна. След време в пресата прочетох, че Магда не съществува, а е създадена от няколко души, които отговарят на писмата с името Магда. Каква е истината не знам......

# 190
Здравейте нов съм в този форум и не съм на много навътре с правилата, но искам да попитам нещо за една ясновидка или не знам, каква точно се води.
Търся информация,мнения, впечатления и т.н. за Мари-Анж Ноа.Потърсих в търсачката за нея, но не можах да намеря,никаква информация , освен едно единствено запитване написано пак в този форум.Ето го и него :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=650465.0

Майка ми се е забъркала с тази жена, а тя горката е супер, наивна и доверчива.Аз лично вярвам, че има хора, който имат, някакви способности и могат да помагат на хората, но не мисля, че точно тази жена е от тези.Силно се притеснявам да не и навреди, от колкото да и помогне.Ако някой знае нещо ще се радвам да го сподели.Съжалявам ако това е форум само за жени и съм объркал правилата.    bowuu

# 191
Здравейте, влизам да споделя, че Ани много точно определи два срока със събития в живота ми по месеци.Имам два разговора с нея-декември и март.При първия определи малко по-ранни срокове, а при втория се опита да коригира часа на раждане, и в резултат на това времето се изтегли малко-с 3 месеца.
Втория път каза ясно-април ще има скарване и скандал.Абсолютно така стана.Не бях много впечатлена, защото предвид проблемите ми, скандал си беше в реда на нещата.Каза-стопляне на отношенията-август.Е, това вече не го вярвах-до вчера, когато се случи.И вчерашните събития определено поставят основата на сбъдване на всичко останало, което ми предричат и тя, и Ники Узунов, и Дора и Мария!
Все още ми е трудно да проумея всичко случващо се, и сега чакам с интерес / и вече с абсолютна убеденост, че нещата се случват/ пълното развитие!Според Ани ще бъде около рождения ми ден-ноември.Според Ники Узунов ще е следващото лято.В интерес на истината когато и да стане, ще призная, че всички ясновидци, които видяха, че бъдещето ми ще е такова, са познали, независимо от евентуално разминаване на срокове.

# 192
happy_woman, това е страхотно, което пишеш. Само да те питам за Анелия Лечева от Пловдив ли говориш, че съм се замислила сериозно за нея. По скайп ли беше разговора, колко и е таксата?

# 193
Да, за нея говоря.Консултациите ми бяха по телефона-половин час-10 лева.Първия път хвърли карти Таро, а втория-направи много изчисления въз основа на имената, дните и часовете на раждане.И двата пъти беше категорична за развоя на събитията.Държа да отбележа, че аз винаги обяснявам как стоят в момента нещата, за да разберат ясновидците колко невъзможно изглежда едно подобряване на отношенията.И въпреки това те твърдяха, че ще има промяна, и тя вече настъпи!

# 194
Благодаря за уточнението. Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват оттук нататък! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт