Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 683
  • 775
  •   2
Отговори
# 195
happy_woman, чудесно, много хубаво, все така да върви! Two Hearts   261uu People Angel
А по нашата тема- значи да разбираме, че посочените от тебе четирима ясновидци са посочили такова положително развитие? Много ти благодаря за тази информация!  bouquetЧе и аз чакам събития, предначертани от Ани и Ники Rolling Eyes

# 196
От четвърта тема:

Ангел 0888788512
Стефка 0888400156;0977400153;0877400153;0885877910;0876801340
Искра Бистрица 0898881191
Зарифе Яворница 0896350927
Теменужка 032260637
Махмуд 0897745115
Вергиния Пловдив 0898303143
Катя 048882211
Величка 0898856215;0978856215
Ина 0887249184
маг Ели Шумен 0892924250

Относно Катя-не зная дали е същата,но просто не си спомням дали беше този телефонният номер.Въпросната дама,с която разговарях,има и сайт беше нещо мистично или поне толкова си спомням.Таксата и е тридесет лева.Разговаряхме по скайп.Казах и имена и рождени дати.Отговори ми,че по нейната скала няма да стане.Скалата и била десетобална,а ние сме имали съвпадение само по четири критерия.За петнадесет минути ми обясняваше как няма да стане.Даже и да правим нещо,пак няма да стане.Не че аз бях навита да правя разни глупости...

# 197
Благодаря за уточнението. Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват оттук нататък! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря!И аз пожелавам на всички ви щастлива развръзка и разрешаване на всички проблеми!
Да, akuma, тези, за които споменах, бяха категорични в прогнозите си.Преди няколко дена писах и за последното ми посещение при Мария от Поморие, която видя близките събития, които се случиха седмица след това.За по-далечните продължава да е убедена, че ще станат.Чакам вече развръзката, която няма как да е негативна след случилото се вчера Hug.Обаче чакането си беше дълго-от ноември 2010, и вероятно ще мине още малко време докато нещата се подредят напълно.Усещането ми е много приятно-сякаш се намирам във филм, който зная как ще завърши, и вече няма значение колко още серии ще има.  bouquet

# 198
Знаете ли дали Карла все още дава 1 безплатен отговор на въпрос?

# 199
happy_woman   ,

Чудесно е това, което пишеш. Успех, щастие и слънце по пътя ти и от тук нататък.
 Peace newsm10 smile3501     Peace   

Браво и на ancholina , която върши голямо и добро дело за всички, систематизирайки данните на ясновидците от всички теми.
 smile3501 smile3525 smile3501

# 200
Днес цял ден се ровя в темата ясновидци. Допаднаха ми мненията за Н. Узунов + това че не взима пари. Порових  се и във форума на Н. Узунов и много често той споменава адрес за дарения от питащите. Вие изпращали ли сте му дарение и колко е било то? newsm78

# 201
Здравейте, момичета...
Отдавна не съм минавала да ви видя...
Само да ви кажа, че при мен тази седмица се случиха неща, които нито една при всички, които ходих не ми казаха или поне не са искали да ми кажат.Не че е нещо лошо, но обърквацията е голяма, а това което се случи е важно. На всичкото отгоре вече няма почти нищо общо  с това, което ми твърдяха преди.
Както си мислех, че всичко ми е наред - сега се оказа, че е с главата надолу.Пълна лудница  ooooh!
Много ми е интересно ако към днешна дата ги мина всичките отново - какво ли ще ми кажат. Crossing Arms

# 202
Здравейте

Включвам се само да кажа, че и аз преди време се бях обръщала към "ясновидци", но след това се поразрових за информация и разбрах, че всичко това са пълни измислици, циркаджийски номера и шарлатании. Сред тях няма "истински", нито има такива с "дарба". Ако ходите за забавление и развлечение - ОК, но недейте да приемате това, което ви казват, на сериозно. Може сериозно да си съсипете връзките, работата и здравето. Ако имате емоционален проблем или проблем в отношенията, по-добре се обърнете към психолог. Ако проблемът е здравословен - към лекар или поне към някой практикуващ алтернативна медицина. Поне ще получите нещо реално срещу парите си. Истински ясновидци не съществуват, Ванга влиза и тя в това число.

Ето тук пускам линкове към някои фокуснически номера, които използват "ясновидците":

http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_reading
http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_reading#Other_techniques
http://abcnews.go.com/GMA/Weekend/psychic-reveals-tricks-trade/story?id=10590096
http://www.cracked.com/article_18553_5-cheap-magic-tricks-behind … very-psychic.html
http://www.icsahome.com/infoserv_articles/goldberg_william_coldreading.htm

Джеймс Ранди, бивш илюзионист, има фондация, с която цели да образова хората и да разобличава екстрасенси, ясновидци, медиуми, и други "даровити" мошеници. Обявил е награда от 1 милион долара за всеки, който може да докаже някакви паранормални способности. Никой до сега не е успял. Просто защото тези неща не съществуват. Много учени, и то сериозни учени, са правили дълги и обстойни изследвания върху хора с твърдения за екстрасензорни сили и способности. До момента не са открили доказателства такива неща да съществуват.

# 203
Знаете ли дали Карла все още дава 1 безплатен отговор на въпрос?

На мен изобщо не ми отговори, аз й писах в периода в който отговаряше на 1 безплатен въпрос ...

# 204
На мен Карла също не ми отговори.  Close

# 205
  • Sofia
Аз писах на Карла (Албена) на 23-ти юли, отговори ми на 24-ти. Доколкото си спомням обаче, промоцията за безплатния й отговор на 1 въпрос по имейл беше до към края на юли.

# 206
Здравейте момичетаот Шумен, чували ли сте за леля Кирилка от Шживее на ул Марица бл24,вляво Дали тя наист

# 207
  • София
Здравейте момичетаот Шумен, чували ли сте за леля Кирилка от Шживее на ул Марица бл24,вляво Дали тя наист

??????

# 208
  • София
Здравейте,
току що говорих с Керанка  и ми каза нещо, което на мен не ми хареса и въпросът мие - има ли някой, който може да каже за нейните ясновидски способност с точност. Благодаря предварително.

# 209
  • София
Здравейте,
току що говорих с Керанка  и ми каза нещо, което на мен не ми хареса и въпросът мие - има ли някой, който може да каже за нейните ясновидски способност с точност. Благодаря предварително.

Аз писах за Керанка в тази тема. Това, което ме вълнува най-много на този етап, все още чакам да се случи. За миналаото позна!

Общи условия

Активация на акаунт