Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 838
  • 775
  •   2
Отговори
# 435
Здравейте, рядко пиша тук, но изчерпах всички други варианти. Опитвам се да намеря врачката Айше Мехмедова при Халите, телефона който имам не е актуален. Sad Някой може ли да ми даде телефон или да ми каже някакви други координати. Ходих и на адреса, при Халите, но за съжаление входа беше заключен и не можах да вляза, вече няколко пъти. Моля ако някой може да ми помогне да я открия да ми пише на лични.

Някой в предишна тема беше писал, че е починала  Sad
Да, със сигурност е починала!!!

# 436
chocolate_Lady       bouquet  bouquet  bouquet

# 437
Здравейте, и мен ме интересува мнение за Михаела Маринова от Перник.Някой ако е ходил при нея моля да сподели.Тя само гледа на карти ли , кафе ли, или може да прави и разваля магий.Благодаря на всички който ми отговорят, може и на л.с.Приятна вечер момичета и момчета.  bouquet

# 438
Преди няколко дни бях при Ина от Женския пазар. Изключително съм впечатлена от способностите на тази жена. Най- странното е, че от тогава непрекъснато мисля в рими, та се питам  newsm78 дали не ми се е лепнал и на мен този махараджа, дето и говори на нея.  Joy
Иначе тя е много позитивна жена и общуването с нея беше удоволствие за мен.

# 439
Здравейте! Много ви моля ако може някоя от вас да ми помогне.Интересува ме някоя от вас пращала ли е пари на Сирма, защото на мен ми поиска 200лв за разваляне на магия.Преди да й кажа че са ми много , тя ми изпрати материали по пощата и сега си бия главата.Има ли някой на когото е помогнала.Проблемът ми е много сериозен- бащата на детето ме изостави в 3 тия месец, и аз неадекватна и изпратих снимка на имейл  и адрес.Моля за мнения .Спешно ми е.

# 440
veronika70   Тази Михаела Маринова, за която аз съм чувала изключително лоши неща не знам дали  е точно от Перник, но чак такова съвпадение на имена...

Ако е тази, бягай с двеста. Обирджийка и измамница от класа.

http://www.newsbg.eu/index.php?see=news&story=231

# 441
  • София
Здравейте! Много ви моля ако може някоя от вас да ми помогне.Интересува ме някоя от вас пращала ли е пари на Сирма, защото на мен ми поиска 200лв за разваляне на магия.Преди да й кажа че са ми много , тя ми изпрати материали по пощата и сега си бия главата.Има ли някой на когото е помогнала.Проблемът ми е много сериозен- бащата на детето ме изостави в 3 тия месец, и аз неадекватна и изпратих снимка на имейл  и адрес.Моля за мнения .Спешно ми е.

Миличка, напиши телефонния номер на Сирма, за да видим за една и съща ли става въпрос. Защото с поред мен са две с това име.

# 442
  • София

Напиши телефона, на който си звъняла, защото има две Сирми и  ще ти кажем коя е добрата. Едната е страхотна можешничка  и освен пари, иска и злато да й се изпраща. А другата е страхотна!

# 443
0886/ 08 20 41 и  е от Средец Бургаско

# 444
Момичета, дали Валерия Христова все още не приема? Много искам да се свържа с нея! Дали поне във Велико Търново не е започнала да приема? Моля, ако някой има нова информация за нея да ми пише /може на лични/. Предварително благодаря!

# 445
Искам да попитам дали някой има впечатления или е чувал отзиви за Вили, която приема на Пиротска в София.

Днес съвсем случайно чух от една жена, която я е посещавала преди години- големи похвали. Говорела с имена и била много точна.

Ще се радвам да прочета и други мнения.

Мисля че в предните теми е споменавано нещо за тази Вили, но много бегло.

# 446
  • София
Искам да попитам дали някой има впечатления или е чувал отзиви за Вили, която приема на Пиротска в София.

Днес съвсем случайно чух от една жена, която я е посещавала преди години- големи похвали. Говорела с имена и била много точна.

Ще се радвам да прочета и други мнения.

Мисля че в предните теми е споменавано нещо за тази Вили, но много бегло.

Къде на "Пиротска" приема?
Слаба, с тъмна коса, миньонче - тя ли е?

# 447
nikolinanik  Не разбрах как изглежда тази Вили. Била в някакъв безистен, в пешеходната част на Пиротска след Халите. 30лева взимала преди близо две години.

# 448
Alinachka изчисти си кутията писах ти newsm51

# 449
  • София
Познат ми разказа потресаващи неща с него и негови близки, в случая му е помогнал Ейваз Ходжа. В тема две видях само за него, но мислех, че е много по-популярен. Това което намерих в други сайтове е все добро. Мнения?

Общи условия

Активация на акаунт