Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 830
  • 775
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Здравейте! Много ви моля ако може някоя от вас да ми помогне.Интересува ме някоя от вас пращала ли е пари на Сирма, защото на мен ми поиска 200лв за разваляне на магия.Преди да й кажа че са ми много , тя ми изпрати материали по пощата и сега си бия главата.Има ли някой на когото е помогнала.Проблемът ми е много сериозен- бащата на детето ме изостави в 3 тия месец, и аз неадекватна и изпратих снимка на имейл  и адрес.Моля за мнения .Спешно ми е.

Напиши телефона, на който си звъняла, защото има две Сирми и  ще ти кажем коя е добрата. Едната е страхотна можешничка  и освен пари, иска и злато да й се изпраща. А другата е страхотна!

Коя е страхотната? Много искам и аз да знам за коя точно говорим. Simple Smile

# 451
  • София
0886/ 08 20 41 и  е от Средец Бургаско

Тази Сирма е много добра и е страхотна като човек. Изненадана съм, че ти е поискала толкова пари.
Като ясновидка е добра.
На мен не ми е искала никакви пари!!! Но нещата, които каза, чакам да се случат........

# 452
Относно Ейваз ходжа, аз бях при него на 15 януари, тази година. Беше много уверен, че нещата ще се случат, но уви !! Даже седмица, след като бях при него му звънях, за да му кажа, че всичко се случва точно обратното, на това, което той обеща и след като разбра ми каза - сега не мога да говоря, обади ми се утре следобяд. Обаждах му се няколко пъти след въпросното утре, но той така или иначе не ми вдигна телефона. И ето 8 месеца, след посещението ми при него - нищо ! Успех на вас !  Peace

# 453
Относно Ейваз ходжа, аз бях при него на 15 януари, тази година. Беше много уверен, че нещата ще се случат, но уви !! Даже седмица, след като бях при него му звънях, за да му кажа, че всичко се случва точно обратното, на това, което той обеща и след като разбра ми каза - сега не мога да говоря, обади ми се утре следобяд. Обаждах му се няколко пъти след въпросното утре, но той така или иначе не ми вдигна телефона. И ето 8 месеца, след посещението ми при него - нищо ! Успех на вас !  Peace
Същото мога да кажа за въпросния ходжа.След посещенията си при него нещата силно се влошиха. Имам усещането, че го е направил нарочно, а и други хора се оплакват от същото. Една позната ходила при него за да върне мъжа си от любовницата му.Той й дал 2 листчета:едното да даде на котка, а другото на куче. Идеята е да раздели мъжа й от любовницата му.Каква е била изненадата й когато един техен близък арабин прочел текста и вместо да пише името на любовницата било написано нейното име.Можете да си представите какъв щеше да бъде ефекта, ако беше изпълнила това, което е направил този "ходжа".

# 454
Или аз нещо не схващам, или такива хора са тотално изперкали! tantrum За какво му е на този да го прави това- нали така най-малко ще си изгуби клиентелата! newsm78 Хайде, да не познава, да не може- разбирам- има ги много Mr. Green Но да причинява умишлена вреда! Да оставим даже моралните норми- но нали ще си изгуби рехавите клиенти! #Crazy
Всъщност какво ли се чудя Shocked След моето общуване с няколко негативни и очевидно недоброжелателни "ясновидки", какво ли се чудя и на тоя ходжа- "помагач" doh

# 455
Момичета,за едно нещо не съм съгласна с вас,темите вече са 12 всяка с по 50 страници мислите ли че мога имайки дете,домакинство и т.н. да седна да чета толкова много само за да намеря 1 име което ме интересува.Ако не ви се иска да отговаряте когато някой пореден пита направете тогава в началото на всяка тема един списък със -Много добри ясновидци според коментарите и лоши ясновидци.Така ще бъде лесно и на нас и на вас.
Подкрепям!  Peace
Има и друго - ако работеше търсачката на бг-мамма читаво нямаше постоянно да се пита и разпитва.

# 456
  • София
Хм, по форумите пишеше, че той не прави магии, категорично отказва, но пък постовете бяха от 2007-2010 г. Да не би да става въпрос за другия Ейваз, стария? Аз питам за младия около 30 г. от с. Долни Воден, до Асеновград? Аз искам да ми каже имам ли магия и евентуално да я развали, всичко останало ми се струва голям грях!
Магията за любов убива този, за когото е направена, луди ли са тия хора да правят такива неща! Простотия ей!!!!!!!!

# 457
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които са се допитвали до мр морисън, дали има познаваемост при тях...аз съм говорила с него, много любезен, добре определи настоящата ситуация, но за бъдещето за момента не мога да кажа, че познаваемост има...та се чудя дали отново да се консултирам с него Thinkingблагодаря  Grinning

# 458
  • София
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които са се допитвали до мр морисън, дали има познаваемост при тях...аз съм говорила с него, много любезен, добре определи настоящата ситуация, но за бъдещето за момента не мога да кажа, че познаваемост има...та се чудя дали отново да се консултирам с него Thinkingблагодаря  Grinning

По препоръка на съфорумка се свързах с морисън. Много малко време ми отдели. Най-ранната му прогноза е за м. октомври и аз съм в очакване.

# 459
Морисън ми отговори, когато се появи в началото и предсказанията бяха, че до месец нещата ще се оправят, а до три месеца всичко ще е цветя и рози...към днешна дата /може би 6 месеца по-късно/ нищо не се сбъдна.

# 460
Бях си казала,че няма да се включвам вече в тази тема,но като видях запитването за Ейвас не се сдържах,сигурно става въпрос за друг човек,не мога да кажа лошо за този от Долни Воден,той дори твърди,че не е ясновидец и на мен поне не ми е обещавал нищо.Факт е обаче,че след посещение при него обстоятелствата в живота ми се стекоха в по-благоприятна насока.
Ходила съм и при Ангел от Дианабад и бих искала да попитам за него какво мислите?
В рамките на 5-10 мин.миказа неща,които искам да чуя и нищо лошо(а имах конкретен проблем свързан със здраве).

# 461
В началото, когато се появи Mr Morrison му зададох въпрос, на който той ми отговори в рамките на 2-3 дни. Отговори ми, че за здраве не било подходящо да се гледа с таро, но проблемът /който съществуваше от 2,5- 3 години/ щял да се реши до края на м. юли. Което и се случи.

# 462
Благодаря ви за бързите отговори на въпроса ми за морисън Grinning бъдете здрави и ви желая успех Simple Smile

# 463
  • София
Дано другите две дами се включат и кажат за същия ходжа ли говорят, че не искам да отлагам Cry

Иначе мога да препоръчам за събития моята астроложка, от 15 години каквото ми каже се случва, проблем е обаче, че не винаги могат правилно да разтълкуват. От нея знам, че Иван е видял смърт на мъж в хороскопа на жена си и е помислил, че е баща й и както знаете след няколко дни самия той умира. Давам пример с мен за да разберете по-точно. Каза ми, че 2011 ще срещна мъжа на живота ми след 3 години чудене да съм с него или не. Нямаше как по-друг начин да го разбирам, като нов мъж. Само, че 2011 след 3 години чакане се появи синът ми, по-голям мъж от това, здраве!  Но ми беше казала, че ще имам син рак, като видях, че се пада да е рак, вече знаех, че ще е момче и т.н. Предсказвала ми е изненадващи командировки в чужбина, които просто нямаше как да са истина, а се случиха, въобще 99% ми е казвала нещата, но проблем е, че 100% разбираш смисълът им след като се случат. И е изключително важно да се нацели час и минута на раждане, без него нищо не пасва. Обяснявала ми е и защо се случват разни периодични събития в моя живот или на мъжът ми, което много ме е успокоявало и е обръщало мироглед ами, че в същност не са лоши, а ме спасяват от нещо по-лошо.

# 464
  • и тук и там :)
Дано другите две дами се включат и кажат за същия ходжа ли говорят, че не искам да отлагам Cry

Иначе мога да препоръчам за събития моята астроложка, от 15 години каквото ми каже се случва, проблем е обаче, че не винаги могат правилно да разтълкуват. От нея знам, че Иван е видял смърт на мъж в хороскопа на жена си и е помислил, че е баща й и както знаете след няколко дни самия той умира. Давам пример с мен за да разберете по-точно. Каза ми, че 2011 ще срещна мъжа на живота ми след 3 години чудене да съм с него или не. Нямаше как по-друг начин да го разбирам, като нов мъж. Само, че 2011 след 3 години чакане се появи синът ми, по-голям мъж от това, здраве!  Но ми беше казала, че ще имам син рак, като видях, че се пада да е рак, вече знаех, че ще е момче и т.н. Предсказвала ми е изненадващи командировки в чужбина, които просто нямаше как да са истина, а се случиха, въобще 99% ми е казвала нещата, но проблем е, че 100% разбираш смисълът им след като се случат. И е изключително важно да се нацели час и минута на раждане, без него нищо не пасва. Обяснявала ми е и защо се случват разни периодични събития в моя живот или на мъжът ми, което много ме е успокоявало и е обръщало мироглед ами, че в същност не са лоши, а ме спасяват от нещо по-лошо.

Здравей може ли да споделиш коя ти е астроложката и нейни координати ако е удобно.
Може и на лични.
Мерси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт