И ДА ! същият е ! Около 30 годишен, добре изглеждащ, любезен и видимо доста интелигентен. Когато отидох при Ейваз, положението беше г/д търпимо. 10 дни след това - работа, взаимоотношения, да не говорим за проблема, заради който го потърсих - всичко се преобърна наопаки и ставаше от зле, по зле. Относно ясновидците му способности, зададох му 2 конкретни въпроса, на които той ми отговори много убедително, от което аз си вадя извода, че той се изживява като ясновидец. Да не говорим, колко изумен беше, като му се обадих и му казах какво се случва, отговорът беше - това е само в твоята глава, а аз говорех за нещо чуто и видяно ! И докато сме на темата за ходжи - не знам за кой ли път, през последните 4 години ще го кажа - има 1 човек до сега в живота ми, който е добронамерен и наистина ми е помогнал, това е младият Исмаил от Краище !
Всъщност той оправи кашата на Ейваз ходжа и донесе мир в душата ми. Сега ще изникне въпроса защо, като толкова много ми е помагал Исмаил, съм потърсила помоща на друг хожда .. ами защото, направих ужасно глупавата грешка и позволих да ми вземат и премахнат амулета, който при 1-вото ми посещение, ме спаси дори и от смърт(имах направена магия). Той ми направи и някаква защита. Та, така .. по-малко от година, след като затрих амулета си, всичко тръгна с пълна сила с/у мен. Когато се върнах при него и му казах, какво се е случило - той много се ядоса, че не му съм се обадила, когато съм взела решение да дам амулета си и сама съм си навредила. Но му мина
Относно това какъв е той - 1-вият път когато отидох при него, не знаех дори, какво е ходжа и с какво може да ми бъде полезен. Бяг наистина много зле психически и физически, с моите 42 кг. Много ми е помагал, искрено се надявам и сега да ми помогне. Моля се за това. Мога да пиша часове за този човек и да давам примери, на хора, които познавам и които са му безкрайно задължени, за помощта, както мога да дам и 2 примера, където резултат нямаше. Необяснимо за мен .. Успех на всички Ви !
Препоръчани теми