Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 823
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
Айде да е по - добре тук с данните на астроложката, да не се редим всички на Лични  Rolling Eyes

# 466
Айде да е по - добре тук с данните на астроложката, да не се редим всички на Лични  Rolling Eyes
Звучи съвсем като да е Оксана, вдовицата на Иван Станчев- гугъл  раздава   телефона й на всеки, който го попита.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 03:16 от ryannn

# 467
Дано другите две дами се включат и кажат за същия ходжа ли говорят, че не искам да отлагам Cry

Иначе мога да препоръчам за събития моята астроложка, от 15 години каквото ми каже се случва, проблем е обаче, че не винаги могат правилно да разтълкуват. От нея знам, че Иван е видял смърт на мъж в хороскопа на жена си и е помислил, че е баща й и както знаете след няколко дни самия той умира. Давам пример с мен за да разберете по-точно. Каза ми, че 2011 ще срещна мъжа на живота ми след 3 години чудене да съм с него или не. Нямаше как по-друг начин да го разбирам, като нов мъж. Само, че 2011 след 3 години чакане се появи синът ми, по-голям мъж от това, здраве!  Но ми беше казала, че ще имам син рак, като видях, че се пада да е рак, вече знаех, че ще е момче и т.н. Предсказвала ми е изненадващи командировки в чужбина, които просто нямаше как да са истина, а се случиха, въобще 99% ми е казвала нещата, но проблем е, че 100% разбираш смисълът им след като се случат. И е изключително важно да се нацели час и минута на раждане, без него нищо не пасва. Обяснявала ми е и защо се случват разни периодични събития в моя живот или на мъжът ми, което много ме е успокоявало и е обръщало мироглед ами, че в същност не са лоши, а ме спасяват от нещо по-лошо.
Да за същия ходжа става въпрос - Ейваз от Долни Воден, около 30 годишен и не те съветвам да рискуваш бъдещи сериозни проблеми.Все пак всеки си решава сам.Можеш да потърсиш в предишните теми имаше също негативни отзиви за него.

# 468
Само да вметна, че астрологията е наука и астролозите не са с ясновидска дарба, да не се подведе някой.
Всичко е на база изчисления, сметки и интерпретация на картата и се дължи на години труд, учене и опит.
Относно точният  час на раждане, хубаво е да имате поне ориентировачна представа кога сте родени, за да улесните астролога. Професионалните астролози винаги правят ректификация-определяне точният час на раждане, като задават уточняващи въпроси относно минали събития. Питат ви примерно събитие А. се е случило в един кой си период, вие конкретизирате кога, и така се определя точният час на раждане, който си е важен за точното тълкуване на наталната карта и точното прогнозиране на бъдещи събития. Няколко минути неточност в картата могат да изместят дадени събития във времето Wink
Иван Станчев  беше невероятен астролог. Съпругата му не ме впечатлява, но това е на база ТВ изявите и/четейки чужди карти/, не ми е чела  моята карта, може и да е добра, знам ли..........

# 469
Както казах и преди,аз преди време си правих хороскоп при Оксана. Толкова сложна наука,а тя ми направи хороскоп за 25мин като през цялото време играехме на котка и мишка. Тя:ти омъжена ли си?   Аз:не. Тя-ами тогава до месец октомври ще срещнеш човекът,с който ще бъдеш. Идва октомври, аз още не съм го срещнала.....макар че има още малко време....
Хороскопът й беше много повърхностен,не съм доволна от нея!

# 470
За този Ейваз и аз съм чувала ужасни неща. Не ходете, ще си спестите много неприятности.
А при тази Мария от Пловдив някой ходи ли?
Нещо при мен нещата не се получиха, а сумата не беше малка, която й платих. Надявам се само да не ми е навредила. Смятам даже да изхвърля всичко което ми е дала. Не знам и аз, объркана съм.
Нека споделят и другите ходили при нея. Писах за нея  в края на предната тема.

# 471
  • София
Много кофти за Ейваз, и сега? Къде да ида:( Макар, че не съм чела или чувала лошо от ходилите лично, понякога като мине инфо през няколко ръце и се променя.

Астроложката ми е Илияна, тя е секретар на БГ астр. дружество, беше и астролог в сутрешния блок. Заедно с Иван бяха правили кръгла маса, а после издадоха и книга за рождената дата на България, а от там да направят и хороскопа й. Много интересна дискусия. И тя пита за събития, докато установи точния час. Съвсем точна наука, Илияна е инженер, а баща й изобретател и напълно й се доверявам, както казах от години. Координати със сигурност има в нета, не искам да й давам тел. който аз имам, защото май е само за близки.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 09:48 от х_diabet_mama

# 472
И на мен ми е странно за лошите слухове за Ейваз,иначе отдавна забелязах,че тук има доста неточна информация относно някои ясновидци,без да се обиждате,но тези,които не сте били лично при някого как изказвате мнение само на базата на слуховете.
Няма да коментирам нещата,които знам,защото знам,че практиката в тази тема е истината да се пише само на лични Wink

# 473
  • София
От араби и турци знам, че в корана е забранено да се правят магии, но имамите са най-добрите в развалянето им / и в Библията е забранено/. Ако този Ейваз е започнал да прави магии, значи, че е нарушил религионзите им канони. Точно затова ми хареса поста в един форум, че не прави магии, беше написано с червено.
Иначе знам от будист, че за магии - само ходжи и имами, те са най-вещи в занаята. Самите будисти имат друг начин за справяне с лошите влияния, но за тях е нужно да си обучен и да имаш опит, не могат да развалят на други хора, могат само да се пазят, затова не могат да помогнат.

Но МОЛЯ ВИ никога не отивайте да правите магия, такова животно като бяла магия няма!!!!!!! Самата технология на магията е следната: за да се изпълни това, което е заложено към човека се прикрепя енергийно същество, на популярен език дух. Той направлява мислите и чувствата в нужната посока, след което си взима неговото!!!!!!!!! Това същество НИКОГА не е от "добрите", ако въобще има такова понятие в тези светове. Просто това е сделка, като сделката с дявола в класическата литература. Ти на мен аз на теб. Ако магията е много силна, след като бъде изпълнена, човека заболява и умира, защото е коствало големи усилия на духа и той си иска своето, най-голямата награда е душата!
Лошото е, че не  е нужно човек да иде при спец за да направи магия, силна омраза или завист имат същия ефект, но поне магията не е силна и човекът отсреща няма да умре, а ще се спъва на всеки камък по пътя си.
Ако искате да знаете бъдещето, идете при астролог, ако усещате чужди влияния, развалете си магията, но не правете другиму магия. Като не иска да ви обича, ми майната му, риба в морето много. Може да има магия, идете и я развалете или просто го е фраснала кризата на средната възраст, която до 6 месеца изчезва и мъжа се събужда от последния си романтичен сън, защото хормоните му се наместват обратно.

А за енергийния вампиризъм следствие направени магии колко мога да говоря! При това от първо лице! Затова, стойте далече и отказвайте близките си от идеи за правене на магии, ще навредят на себе си и на хората, които уж обичат. Това е 100%!!!

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 10:35 от х_diabet_mama

# 474
х_diabet_mama достатъчно ясно се е изразила  newsm10

# 475
Може да ви се стори малко наивно...но...чета форума всеки ден и все пак иска да попитам- някой знае ли човек от София най-добре, който да помага за бизнес и да прави ритуали или амулети за финансово благополучие. Ясно ми, че парите няма да паднат от небето, но да се отворят нови възможности за изкарването им, в най-общ аспект. Имаме семеен бизнес и проблемите зачестяват. Бе е магия, защото всичко друго Слава Богу е наред...а и където съм ходила до сега ми казват, че няма магия.

Ще съм благодарна, ако някой сподели тук или на лични.

В края на месеца съм при Марина на Графа и ще споделя после впечатление.

# 476
Знам, че ходжите правят неща за забогатяване и за успешен бизнес, но тях съм ги изключила като вариант.

# 477
  • София
Някой  ходил ли е при Буба ,мисля че живееше в 324 блок в Люлин.През 2003 година ме заведоха там само дето не и се изсмях,взех за майтап  прогнозите и ,а те се оказаха абсолютно верни ,все още се сбъдват.Тогава ми каза неща и точни имена,събития ,за които дори не предполагах ,че  ще ми се случат.....Когато я потърсих по късно беше сменила телефона и жилището и никой не знаеше в каква посока е..........

# 478
х_diabet_mama
Изхождам от собствен опит ! Wink И ДА ! същият е ! Около 30 годишен, добре изглеждащ, любезен и видимо доста интелигентен. Когато отидох при Ейваз, положението беше г/д търпимо. 10 дни след това - работа, взаимоотношения, да не говорим за проблема, заради който го потърсих - всичко се преобърна наопаки и ставаше от зле, по зле. Относно ясновидците му способности, зададох му 2 конкретни въпроса, на които той ми отговори много убедително, от което аз си вадя извода, че той се изживява като ясновидец. Да не говорим, колко изумен беше, като му се обадих и му казах какво се случва, отговорът беше - това е само в твоята глава, а аз говорех за нещо чуто и видяно ! И докато сме на темата за ходжи - не знам за кой ли път, през последните 4 години ще го кажа - има 1 човек до сега в живота ми, който е добронамерен и наистина ми е помогнал, това е младият Исмаил от Краище ! Simple Smile Всъщност той оправи кашата на Ейваз ходжа и донесе мир в душата ми. Сега ще изникне въпроса защо, като толкова много ми е помагал Исмаил, съм потърсила помоща на друг хожда .. ами защото, направих ужасно глупавата грешка и позволих да ми вземат и премахнат амулета, който при 1-вото ми посещение, ме спаси дори и от смърт(имах направена магия). Той ми направи и някаква защита. Та, така .. по-малко от година, след като затрих амулета си, всичко тръгна с пълна сила с/у мен. Когато се върнах при него и му казах, какво се е случило - той много се ядоса, че не му съм се обадила, когато съм взела решение да дам амулета си и сама съм си навредила. Но му мина  Laughing и май месец отидох пак при него. На 5-6 ден от посещението ми, всичко си дойде на мястото му, без основният проблем при мен. Като се чухме, 2 седмици след това, той ми каза - нека мине малко време и ела пак. И така в отчаянието си, аз не мислех за него, до вчера. Станах избистрих си главицата и отидох пак. Дай Боже, всичко да се нареди скоро Simple Smile Относно това какъв е той - 1-вият път когато отидох при него, не знаех дори, какво е ходжа и с какво може да ми бъде полезен. Бяг наистина много зле психически и физически, с моите 42 кг. Много ми е помагал, искрено се надявам и сега да ми помогне. Моля се за това. Мога да пиша часове за този човек и да давам примери, на хора, които познавам и които са му безкрайно задължени, за помощта, както мога да дам и 2 примера, където резултат нямаше. Необяснимо за мен .. Успех на всички Ви !  Peace  Hug

# 479
  • София
Може да ви се стори малко наивно...но...чета форума всеки ден и все пак иска да попитам- някой знае ли човек от София най-добре, който да помага за бизнес и да прави ритуали или амулети за финансово благополучие. Ясно ми, че парите няма да паднат от небето, но да се отворят нови възможности за изкарването им, в най-общ аспект. Имаме семеен бизнес и проблемите зачестяват. Бе е магия, защото всичко друго Слава Богу е наред...а и където съм ходила до сега ми казват, че няма магия.

Ще съм благодарна, ако някой сподели тук или на лични.

В края на месеца съм при Марина на Графа и ще споделя после впечатление.
Миличка /казвам го с най-добри чувства/ добре започваш, наистина разсъждаваш наивно! Това, което искаш е магия!!!!!!!!!!! Откажи се докато е време! Явно проблемът е в различаването и дефинирането на това какво е магия. Сама казваш, че нямаш магии, тогава за какъв дявол ти е да искаш да си направиш и да платиш после прескъпо със здраве и живот? Ако искаш нещо и си се потрудила здраво за него, но не се получава, тогава единственият ти изход - иди в църква формулирай много добре искането си и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО завърши с моля те нека се случи САМО АКО Е ЗА ДОБРОТО НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО И МЕН САМАТА!!!!!!!!
Поискай и ще ти с едаде е казано в библията и в корана има подобен текст, Обаче! Какво, ако забогатеете, но ви завидят и се разболеете или мъжът ти го завлече някоя млада фръцла заслепена от парите ви? Остави на Бог да прецени да ти го даде ли или не! В противен случай ще го получиш, вярвай ми от собствен опит говоря, и след години ще видиш, че е било за лошо. Само той може да види в бъдещето и дали това ще ти помогне. От години практикувам това, мога да разкажа потресаващи истории. Говоря от собствен опит и от контакти с хора от най-различни държави и религии, които практикуват  реална потомствена вяра с всичкият опит и знания зад гърба им предавани от поколения на поколения. Само там можеш да намериш истината за това как е устроен живота, какво се иска от нас и защо сме на земята и кои наши стъпки помагат, а не пречат на живота ни.
Питали са ме, е добре де Бог е добър, защо позволява да ни вредят с магии, защо има болести, умират деца. А вие не повтаряте ли на децата си, не пипай там пари, и в крайна сметка той се лепва на горещия котлон. Тук сме да учим, учим от грешките си, господ не може да се меси докато учим, едни учат умно, други падат стават и пак падат и стават и така и не се научват просто да заобикалят камъка. Когато обаче вече си изпробвал достатъчно и си стигнал до нужните изводи, той ще ти помогне, но пак и тук ще те научи,  ДА ЗНАЕШ КАКВО ДА СИ ПОИСКАШ и КАК! Той ще ти каже, - ами ти си го поиска- , верно е, поисках го, - ами да си внимавал какво си искал бе или КАК  си го пискал- , затова се застраховай САМО АКО Е ЗА МОЕ ДОБРО, ТИ РЕШИ, ТИ ЗНАЕШ ВСИЧКО! Не съм набожна в смисъл на конкретна религии, да не си помисли някой че съм към някоя секта. Под Бог имам предвид силата, каква е не знам, която по някакъв начин управлява реда във вселената. Също така не знам дали това което хората са приели за добро и зло е наистина така. Има чудесен пример в психологията. Когато е бил на 7г.  Хитлер за малко да се удави в една река, спасява го една жена и се пита, тя добро ли е направила или зло? Има такива притчи и в корана и в библията, много са интересни когато ви ги разказват обикновени хора, араби, евреи, има много мъдрост в тях и пъзела ти се нарежда.

АМУЛЕТ правен за да ти помогне нещо да се случи е МАГИЯ!!!!!!

Амулет може да се прави САМО за предпазване от чужди влияния!!! Да ви оставят да си следвате съдбата си, а не да ви пречат с магии и завист!!!!! Нещо като защитено яйце, където сте само вие и съдбата ви, градена със собствените ви усилия.

Общи условия

Активация на акаунт