Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 380
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Сайтът за муските и аз го четох преди няколко дни и от тогава разсъждавам. Заклинанията нямат общо с арабската писменост, така, че дали са написани на правилен арабски или не, все тая общо взето. Твърденията там са за по-скоро дали съответния ходжа чете корана в оригинал  Mr. Green
Обаче на Младия ходжа от Долни воден от понеделник телефона му е изключен, тъкмо се наканих да ходя. Чудя се дали не е прибран в полицията сред онези 13 ходжи радикалисти - скандала от последните дни...Ако някой има инфо, или пък е сменил телефона? newsm78 newsm78

Интересен възглед.Според теб, с коя писменост имат общо заклинанията, които, по твърдения на самите ходжи са молитви именно от Корана и ако не са част от каквато и да е писменост, а са абсолютно неграмотни драсканици,какво точно извършват, освен да те обират и зомбират?

Аз мисля, че като са неграмотни, не могат да ни зомбират, но определено ни обират!

Зомбират с внушенията си, разбира се.
Като ти вкара определени мисловни програми чрез мракобесни твърдения....чудна се веселба завърта.

# 601
Не знам дали са драсканици и доклко са вещи, но факт е, че на моя приятелка й се случиха куп неприятности от както ходи точно при тоя в Долни Воден. Вярно, че може и такъв да й е периода, но ..... все си мисля, че има и нещо друго.
И пак се опират нещата до там да не си насилваме късмета. Не че и аз не съм от тия дето не са се опарили де...последно писах за въпросната леля или баба Мария от Пловдив, от която тръпки вече ме побиват, но тя пък ми даде икони все пак, ведно с всички останали талисманченца. Та се надявам, че поне има малко страх от Господ, за да ползва икони за зли цели. Но и на мен проблемите ми се увеличиха откакто ходих при нея. Дано сега малко се успокоят нещата след като направих някои неща по съвети на съфорумки.

# 602
Иначе статията е много грамотно написана. Изчетох почти всичко, което пишеше в сайта с голям интерес.
Дано да е прав автора и поради факта, че са неграмотни в собствения си език да не могат да ни навредят.

# 603
Иначе статията е много грамотно написана. Изчетох почти всичко, което пишеше в сайта с голям интерес.
Дано да е прав автора и поради факта, че са неграмотни в собствения си език да не могат да ни навредят.

Като внушат на човек с думи, че връз него тегне най-тежка прокоба определено му вредят интензивно.
Това е като вкарване на крайно агресивен вирус в системата ти.

# 604
Момичета, може ли някой да ми каже как да се свържа с Валерия Христова? Моля, ако някой знае дали приема в Търново или другаде да ми пише /може на лични/! Предварително благодаря!

# 605
  • София
Дали са символи, графики, йероглифи, драсканици, зависи какво се залага в тях в момента на писане. Духовете, които трябва да ги четат едва ли знаят само арабски;) Залага се енергията, самите думи, написани от обикновен грамотен арабин нищо няма да носят.

На лични разсъждавахме с една от дамите от форума, защо при някои работи при други не. При условие, че ходжата не прави магии и че вие нямате такава, тогава какво по-различно трябва да се случи след посещението при него, след като не ви е развалил магия следователно нищо ново не се е случило. Проблемите си продължават в пълна сила и вероятно са кармични, те просто си следват своят ход и ходенето при ходжата няма общо. Когато обаче има външна намеса като магия, завист, лоши енергии и ходжата ги премахне, тогава има подобрения и хората са писали, че са доволни.

# 606
Дали са символи, графики, йероглифи, драсканици, зависи какво се залага в тях в момента на писане. Духовете, които трябва да ги четат едва ли знаят само арабски;) Залага се енергията, самите думи, написани от обикновен грамотен арабин нищо няма да носят.

На лични разсъждавахме с една от дамите от форума, защо при някои работи при други не. При условие, че ходжата не прави магии и че вие нямате такава, тогава какво по-различно трябва да се случи след посещението при него, след като не ви е развалил магия следователно нищо ново не се е случило. Проблемите си продължават в пълна сила и вероятно са кармични, те просто си следват своят ход и ходенето при ходжата няма общо. Когато обаче има външна намеса като магия, завист, лоши енергии и ходжата ги премахне, тогава има подобрения и хората са писали, че са доволни.

Хм...тоест ,човек няма магия, но ходжата, грамотно,неграмотно  извършва там неговата си  процедура по развалянето й, но естествено нищо не се случва, понеже няма и нищо за разваляне-т.е.-той или е класически лъжец, който вижда, че нямате магия , а казва, че имате или ако проблемът ви е друг( кармичен или какъвто и да  е там) , ходжата не проумява това и тръгва да разваля магия,каквото нямате.
И в двата случая никак не звучи чудесно.
Разговорът тръгна от питането ми за Исмаил-няколко души ми писаха и ми споделиха как са ходили при него многократно и години наред нищо от обещаното не се е случило, а и дори обратното.Гугъл също разказва преимуществено истории именно в тази посока.
Иначе, човекът бил благ.

# 607
  • София
Аз затова не се насочих към него, а към Ейваз, за него нищо лошо не намерих освен, че не знае арабски:)
Но! Това за което говориш не разваля магията, това е амулет/талисман за предпазване от бъдещи намеси в твоята енергия и съвсем няма значение какво е написано. Когато съответните духове, пратени да ти навредят, разчетат енергията заложена в тези драсканици, просто не могат или не искат да се намесят в твоята карма, не зная дали нещо ги спира или си имат някакъв етичен кодекс, не съм толкова веща в занаята  Laughing
 Иначе магиите те ти ги развалят по време на сеанса. Щом Ейваз е казвал на някой хора, че нямат магии, значи го виждат по някакъв начин. Но защо просто не отидеш при радиестезист, и той съвсем научно може да ти каже какво имаш и ще те прати при ходжа:) Има радиестезисти инженери, доценти и тн, за тях това отдавна не е мистерия, а е наука.

# 608
Аз затова не се насочих към него, а към Ейваз, за него нищо лошо не намерих освен, че не знае арабски:)
Но! Това за което говориш не разваля магията, това е амулет/талисман за предпазване от бъдещи намеси в твоята енергия и съвсем няма значение какво е написано. Когато съответните духове, пратени да ти навредят, разчетат енергията заложена в тези драсканици, просто не могат или не искат да се намесят в твоята карма, не зная дали нещо ги спира или си имат някакъв етичен кодекс, не съм толкова веща в занаята  Laughing
 Иначе магиите те ти ги развалят по време на сеанса. Щом Ейваз е казвал на някой хора, че нямат магии, значи го виждат по някакъв начин. Но защо просто не отидеш при радиестезист, и той съвсем научно може да ти каже какво имаш и ще те прати при ходжа:) Има радиестезисти инженери, доценти и тн, за тях това отдавна не е мистерия, а е наука.

Всъщност,в самото начало, споделих,че  кафе-карти гледачка  диагностицира при мен
"родово проклятие".Разбира се, други майсторки са го пък отричали.Без  да обсъждам доколко е точно зоркото око  на въпросната операторка, попитах дали някой е бил спасен от Исмаил при подобен кахър,не идеше за магия реч, ако сме прецизни.
Макар че, подозирам е все тая явиш ли се в приемната на ходжата-магия, проклятия, хвърчила, "наука"...
Интересува ме конкретно дали някой реално е получил помощ от ИСмаил и за какъв проблем.
До момента хората категорично казват, че помогнато не им е било.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 20:48 от ryannn

# 609
  • и тук и там :)
Момичета,
стана ми скучно, утре с моята приятелка сме си обявили почивен ден и искаме да хайманосваме по гледачки в София или близо до София...
Звъня няколко пъти на тази Таня -  0878755301 , или ми дава заето или изобщо не вдига, какъв е случая там?
Къде бихте ме пратили, за да ви разкажа после с подробности? Mr. Green

Таня не става за бързо запълване на скучен ден.Записва за поне седмица напред.
Днес бях при нея след доволно  изчакване.
Не знам какво да мисля.Някои неща уцели, други категорично обърка.
Доста ме сдуха с присъди от ранга на "родови проклятия" и подобни.
Прати ме да ходя по този повод при Исмаил ходжа от Краище.Знам,че често го прави.
Та..да помоля за впечатления -доколко казаното от нея се сбъдва  в БЪДЕЩЕТО( това е единственото, което ме интересува; похвали от сорта на "страшна е , позна ми миналото и ми описа характера"-наистина не ми вършат ефективна работа.

А, относно старият Исмаил ходжа-впечатления?Реална помощ някой дали е получил?
Казах изрично на пращащата ме при него Таня,че не желая да се кича с мюсюлмански муски-тя беше категорична, че той не ползвал такива, а това ми е супер , супер съмнително-ходжа е!?
Нямам никакво време за размисъл, ако някой има възможност, нека сподели за Таня и Исмаил(за последния Google  ми донесе поне 6 торби с оплаквания и крайно недоволство).
Благодаря !

Здравей, аз от Таня съм доволна. Настоящето го описа абсолютно точно както за мен така и за отношенията ми с конкретни хора. Позна и нещо за което не предполагах че може да се случи, но за съжаление се оказа вярно.
За другите неща за в бъдеще които ми каза че ще се случат - ще видим. Предстоят!
Мои познати също ходиха при Таня и са доста доволни. Разпитвам ги подробно защото си правя статистика Simple Smile да знам какво да очаквам.
Мои познати ходиха при Исмаил ходжа - не са доволни. Абсолютен фарс. Според мен не си струва ходенето до там, макар че наистина пред къщата имало доста хора.
Това е от мен Simple Smile
  bouquet

# 610
Момичета,
стана ми скучно, утре с моята приятелка сме си обявили почивен ден и искаме да хайманосваме по гледачки в София или близо до София...
Звъня няколко пъти на тази Таня -  0878755301 , или ми дава заето или изобщо не вдига, какъв е случая там?

Прати ме да ходя по този повод при Исмаил ходжа от Краище.Знам,че често го прави.
Та..да помоля за впечатления -доколко казаното от нея се сбъдва  в БЪДЕЩЕТО( това е единственото, което ме интересува; похвали от сорта на "страшна е , позна ми миналото и ми описа характера"-наистина не ми вършат ефективна работа.

Казах изрично на пращащата ме при него Таня,че не желая да се кича с мюсюлмански муски-тя беше категорична, че той не ползвал такива, а това ми е супер , супер съмнително-ходжа е!?
Нямам никакво време за размисъл, ако някой има възможност, нека сподели за Таня и Исмаил(за последния Google  ми донесе поне 6 торби с оплаквания и крайно недоволство).
Благодаря !

Здравей, аз от Таня съм доволна. Настоящето го описа абсолютно точно както за мен така и за отношенията ми с конкретни хора. Позна и нещо за което не предполагах че може да се случи, но за съжаление се оказа вярно.
За другите неща за в бъдеще които ми каза че ще се случат - ще видим. Предстоят!
Мои познати също ходиха при Таня и са доста доволни. Разпитвам ги подробно защото си правя статистика Simple Smile да знам какво да очаквам.
Мои познати ходиха при Исмаил ходжа - не са доволни. Абсолютен фарс. Според мен не си струва ходенето до там, макар че наистина пред къщата имало доста хора.
  bouquet
Благодаря ти за споделеното!Поредното категорично негативно мнение за Исмаил.
За съжаление, именно самата Таня, от която си доволна, ме праща при него-по нейни  думи той бил оправил собственият й живот, макар че, честно казано, хич не изглеждаше сполучливо оправянето, но както и да е.
Явно  , ако й повярвам,че имам такъв проблем, той не ще да е решението.

# 611
  • и тук и там :)
Момичета,

Благодаря !

bouquet
Благодаря ти за споделеното!Поредното категорично негативно мнение за Исмаил.
За съжаление, именно самата Таня, от която си доволна, ме праща при него-по нейни  думи той бил оправил собственият й живот, макар че, честно казано, хич не изглеждаше сполучливо оправянето, но както и да е.
Явно  , ако й повярвам,че имам такъв проблем, той не ще да е решението.

Според нея той е единствения ходжа който разваля магии - не знам защо мисли така?!!!
От познатите ми които ходиха при него знам, че когато влезнеш при него на всички прави едно и също нещо и после ги кара да правят разни ритуали които пак за всички са еднакви. Абсолютно безмислено - не знам!!!
По-добре ако имаш съмнения за магия или нещо подобно иди в църква да ти четат Киприяновата молитва!/Аз ходих - дано съм си помогнала  Simple Smile /
  bouquet

# 612

[/quote]
Според нея той е единствения ходжа който разваля магии - не знам защо мисли така?!!!
От познатите ми които ходиха при него знам, че когато влезнеш при него на всички прави едно и също нещо и после ги кара да правят разни ритуали които пак за всички са еднакви. Абсолютно безмислено - не знам!!!
По-добре ако имаш съмнения за магия или нещо подобно иди в църква да ти четат Киприяновата молитва!/Аз ходих - дано съм си помогнала  Simple Smile /
  bouquet
[/quote]

Постоянно повтаряше, че бил третият по сила.Първите две места така и не бяха разкрити.
Твърдеще ,че аз не трябвало да правя нищо.Той извършвал каквото е нужно...Ставало с еднократно посещение...
На мен ми звучи абсолютно неправдоподобно по всяка точка.

# 613
  • София
А кой от двамата Исмаиловци? Доклкото разбрах са двама?

Радиестезист може да ви каже имате ли магия или не. А знаете ли попове, които са се специализирали в премахването на магии? По интервюта съм гледала един поп, но не беше православен доколкото помня. Върти ми се нещо, че е учил в немска католическа школа по окултизъм или както се казваше в религията, която се занимава с обучаването на техники за изчистване на духове според каноните на християнството.
А този Ангел, който се споменава в тема 3, кой е?

# 614
А кой от двамата Исмаиловци? Доклкото разбрах са двама?

Радиестезист може да ви каже имате ли магия или не. А знаете ли попове, които са се специализирали в премахването на магии? По интервюта съм гледала един поп, но не беше православен доколкото помня. Върти ми се нещо, че е учил в немска католическа школа по окултизъм или както се казваше в религията, която се занимава с обучаването на техники за изчистване на духове според каноните на християнството.
А този Ангел, който се споменава в тема 3, кой е?
За пореден път-не говорим за магия.
Старият Исмаил.Беше казано в самото начало.
Ангел е от Дианабад,обсъждан е многократно тук.

Общи условия

Активация на акаунт