Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 780
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
ryann, всеки път чета с удово1ствие твоите постове, но за Себа не съм съг1асна това което пишеш. Може би не си я посещава1а, но аз имам страхотни впечат1ения от тази жена. Помогна на ч1ен от семейството ми, а 1екарите даваха 6 месеца живот.Без да съм и казва1а нищо, когато седнах пред нея тя ми прочете живота и каза диагнозата поставена от 1екарите все едно четеше епикризата. Не можа да се поставят така ква1ификации за хора които не са посещавани. Всъщност аз не искам да спорим, защото обменяме информация тук и ви чета всеки ден, но мое мнение е, че Себа е една от ма1кото истински хора които помагат. Преди няко1ко месеца и пратих снимки по куриер и тя отново позна проб1ема. На 1ични съм по1учава1а б1агодарности и обратна връзка за Себа, че е помага1а.

allforone, ако посетиш тази жена , пиши впечат1енията си и аз се заинтригувах.
Привет,
Страхотно е, че ти е помогнала.Наистина се радвам, дай Боже да се случват по-често и тези неща.
Аз написах изрично, че предавам информация от нейни съседи-не от лични мои наблюдения.
Иначе,знам не само от тях, а и от хора от форума,на които определено имам доверие и знам,че  им е казала много кардинални неща, които не са се случили.Подчертавам-става дума  не за лечение, а за прогнозиране на бъдещето,което тя е направила категорично,дори се е дразнила при възражения.
Според думите на някаква местна жена там, която е туркиня и за нея се твърди,че е била изключително силна ясновидка,но е спряла да се занимава с това, поради лични съображения, дарбата на Себа поради разни причини била значително
отнета",както и й  било „пратено „ тежко заболяване.
Пак казвам,че нямам лични наблюдения,оттук разбирам,че действително е вярно за сериозните й здравословни проблеми-аз лично се отказах да ходя при нея,заради споделени неща тук за грубо отношение и несбъднали се мн.сериозни прогнози.
Както винаги, мнения ,разбира се, има всякакви.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 16:54 от ryannn

# 706
  • София
Здравейте!
Искам да ви споделя впечатленията си  за посещението ми при Пепа от "Хаджи Димитър".
Страхотна дезорганизация цари там. Аз чаках 50 минути, за да ме приеме. Когато дойде моя ред, Пепа взе да се разхожда, да си говори с една, явно редовна нейна клиентка, която беше без час. Разбирам, че й е необходимо да си отпочине след всеки клиент. Кафето го изпих бързо, а аз не харесвам така, защото трябва да си спокоен и съсредоточен , мислите и въпросите се отразяват в чашата, а това се отразява на гледането. Влезнах да ми гледа и като започна едно звънене на телефона... Приключва разговор по телефона, каже ми 2-3 изречения, звъни се на входната врата. Пепа става да отваря и стои на вратата, докато клиента не се качи на етажа. Следва настаняване и сипване на кафе..........мъка!!! Такова нещо не ми се е случвало при нито една гледачка при която съм ходила. Изключително неуважение към клиента!!!  Една от клиентките, която чакаше за гледане, каза, че тук било така.
Хубавото е, че все пак ми отговори на всичките въпроси. Аз никога не питам за миналото, но в процеса на разговора, разнищвайки даден проблем, съм споменала неща от миналото. Тя се опита да направи няколко комемтара и всичките й предсказания бяха грешни! И то за минали събития!!! Само за две неща от миналото позна, но може и да се е досетила. Всичко друго, което ми каза за минали неща не беше вярно!
За бъдещето: даде срокове, много държеше да си записвам и някои неща ги повтори 2-3 пъти, с което явно искаше да ми покаже, че ще станат. Добре че си носех листове и химикалка!
В очакване съм да видя какво ще се сбъдне от предсказанията й. Дай Боже всичко да стане така, както го предсказа.
Направи ми много лошо впечатление, че две жени бяха дошли от друг град в 13.00ч. Пепа им отказала да ги приеме, защото имали час за 14.00ч. В 14.00ч. жените отишли при Пепа, тя ги настанила в хола и казала да чакат, защото имала недовършена нейна работа, Приела ги в 14.30ч.
Понякога гледачките/врачките си позволяват волности с нас, клиентите и злоупотребяват с доверието ни към тях.

Напоследък доста добри отзиви чета тук за Латина. Това е хубаво!
Приятна вечер на всички!

# 707
nikolinanik,направо сте си късметлийка.Аз бях при Пепа през месец май и чаках от 15,30 до 19,40.Бях не просто изнервена,а чак си се чудя на акъла защо не станах да си вървя.

# 708
  • София
nikolinanik,направо сте си късметлийка.Аз бях при Пепа през месец май и чаках от 15,30 до 19,40.Бях не просто изнервена,а чак си се чудя на акъла защо не станах да си вървя.

Ходила съм при доста гледачки/врачки, но за първи път, когато излезнах от Пепа, аз се почувтствах зле, некомфортно, сякаш нещо ме натиска надолу.......При други гледачки не съм получавала такова нещо. По най-бързия начин се прибрах у дома.

Сега съм си обещала, че ако друг път ми се случи такова нещо :  гледачката само да си говори по телефона и входни врати да отваря - тръгвам си на секундата и няма да й платя!
Те трябва да се научат да уважават хората, които са отишли при тях, отделили са от времето си и са заделили пари от залъка си / за някои хора точно така стоят нещата /, за да си платят почтенно!!! и им доверяват много лични неща.

# 709

Ходила съм при доста гледачки/врачки, но за първи път, когато излезнах от Пепа, аз се почувтствах зле, некомфортно, сякаш нещо ме натиска надолу.......При други гледачки не съм получавала такова нещо. По най-бързия начин се прибрах у дома.

[/quote]

Peace

# 710
честно казано не мога да ви се начудя на акъла пък защо мълчите,ми кажете й що за неуважение към клиентите и т.н. като че ли няма други гледачки.При Латина няма такова нещо,само веднъж звънна телефона и тя побърза да приключи разговора по-бързо и цари пълна хармония,спокойствие все едно че се намирах в някаква обител за релакс.И не се чака изобщо,а другия клиент приема веднага понеже аз както казах бях с приятелка която ме чакаше отвън и тя гледаше и на нея после.И ще направя чест на някаква си неизвестна да я чакам с часове  Shocked абсурд

# 711
Относно Себа - на някои момичета, с които си пишем на лични съм споделила впечатленията си. Аз също попаднах при нея в такава ситуация - от 20 мин, които ми отдели, половината говореше по телефона с някаква позната, на която даваше напътствия да си купи сена или зарсена ... дълъг разговор, явно констипацията на тази жена беше по-важна от мен и проблемите, с които бях отишла за помощ. След това ми каза, че е приключила с мен, а имах още въпроси, на които исках да получа отговор...

# 712
Здpавейте на всички, от снощи съм с известие за пpедстоящо събитие, за
което ми казаха Емилия, Ники Узунов и мр. Морисън.
Изненадващо за мен събитието ще се случи точно до
началото на м. 10 , така както ми го каза Ники Узунов.
Емилия и мр. Морисън ми казаха около м. 10.

# 713
Някой да има представа за Стефка от Ген.Тодоров защо в момента приема в Мало Бучино?
За постоянно ли е или за няколко дни, че аз си записах час за утре, ама нещо не виждам как ще смогна да ида... newsm78

# 714
Стефка е в София само за два дни.Поне така ми каза по телефона.

# 715
ryannn, изчисти си кутията  Laughing

# 716
Здравеите и от мен.Искам да питам за Махмуд от Пловдив.Интересува ме дали е познал бъдещето.защото за миналото ми позна всичко.но прогнозите за бъдещето не са много хубави.

# 717
Здpавейте на всички, от снощи съм с известие за пpедстоящо събитие, за
което ми казаха Емилия, Ники Узунов и мр. Морисън.
Изненадващо за мен събитието ще се случи точно до
началото на м. 10 , така както ми го каза Ники Узунов.
Емилия и мр. Морисън ми казаха около м. 10.

Чудесно! Много се радвам за теб! Благодаря ти, че сподели с нас, защото аз също след септември очаквам да се случи нещо, предсказано ми и от тримата, само че при мен и Анелия Лечева го е потвърдила.  Хубав и успешен ден!

# 718
Здравейте.Бихте ли ми казали как се свързвате с Емилия, колко струва.

# 719
  • По света и у нас
   Върни се малко назад и на стр. 45 ще прочетеш това, което те интересува за Емилия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт