Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 919
  • 703
  •   1
Отговори
# 435
О аз съм сигурна, че пак ще е страшна блъсканица на дата на пускането на колекцията и всичко пак ще се разграби аламинут. Ще разкажем. Wink
Аз искам аксесоари и мъжки и дамски и то точно с колекционерска стойност.
Лу, страхотни неща. Heart Eyes

# 436
  • Belgium
ppetinka нямаше черни точно от тези чорапи.

Купувани са от магазин на GoldenPoint, не са от нета. Ти държиш да поръчаш онлайн ли?

Дени, мерси  Hug

Ще чакам подробен репортаж от теб, сигурна съм, че ще е много интересно  Laughing

# 437
  • в пералнята
http://www.vogue.co.uk/news/2012/10/09/maison-martin-margiela-fo … eview-ad-campaign
Това ли е въпросната колекция за НМ?

# 438
  • срещу двата комина :)))

има някои много симпатични неща, но едва ли ще стигна до тях  Tired

# 439
  • ...край Дунава
Прекрасна гривна Лу, много ми харесва, драсни ми няколко думи за нея като цена и от къде на ЛС Mr. Green

От мен:

С червена лачена крачка встъпвам и аз в The bow club Laughing

Сандали Heart Eyes

Рокля  гръбче

Има и още но по-натам, да се наканя да поснимам и ще разпъна чаршафа Laughing

# 440
Точно това. Съдържа 104 продукта.

# 441
Лу, чорапите са много весели, но гривната е Heart Eyes

Sysley, роклята е прекрасна Grinning

От мен дълго мечтани обувки Heart Eyes, защото сайта нещо не работи както трябва, а едната служителка е почти кошмарна, три седмици твърдеше, че няма 37ми номер #2gunfire
Скрит текст:

# 442
Мац страшни чорапки . Flutter
Сисли много хубава роклята. Heart Eyes

По темата Maison  Margiela харесвам - от този аутфит - горнището - не знам дали е  боди или блуза и  чантата  Heart Eyes  - но не знам дали си заслужава да ходя да се блъскам  ooooh! .Освен ако не е направено културно - както беше с колекцията на Ана Дело Русо.
 http://www.viewsofia.com/upload/fck_editor/Image/0_vogue_paris/H … g-MMM-with-HM.jpg

# 443
Боди е да и ще струва към 80 лв. Едно от супер желаните неща от колекцията.
Ще бъде по същия начин на групи като при Анна Делло Русо.

# 444
Е значи може и да се прежаля . Whistling
Поне едно от двете да  взема. Rolling Eyes

# 445

Лу, искам и аз такива чорапииииии  Crazy Обаче за мен е задължително да са по интернет, защото в магазин на Голдън поинт няма как да отида  Tired  Crossing Arms

Сисли, качествени ли са роклите на Асос? И отговарят ли си на номерацията според size chart-а им? Тоест ако съм даден размер по техния size chart, това ли ще е точния за мен или има разминавания?
До сега само зяпах в Асос, от много време съм фен, но сега едва се престраших да си поръчам едно рокле (за проба). стискайте палци да е ОК  Praynig

# 446
  • ...край Дунава
Въпросната рокля, която всъщност не е нищо особено, ако не е воала, я обличам през вечер и се фръцкам пред огледалото.......... нямам търпение да дойде 24-ти #Silly
Та в този ред, търся черен висок лачен ток, но имам помисли и за друг цвят, чудя се какъв? Идеи Rolling Eyes

БУБЕ, тази специално е марка Club L, и си отговаря напълно.
Иначе за роклите Асос, има и такива, които биват. По принцип ги избягвам, но ако е до 30лв. нямам нищо против Mr. Green. Има доста добри попадения в този диапазон. За размерите-улучвала съм и такива, които не си отговарят, ориентирам се най-вече по състава (еластана). Peace

Стискам ти палци, дано да си уцелила и да се похвалиш Peace

# 447
  • Чукарландия
Заради тази рокля, би си заслужавало чакането. Hug

От мен дълго мечтани обувки Heart Eyes, защото сайта нещо не работи както трябва, а едната служителка е почти кошмарна, три седмици твърдеше, че няма 37ми номер #2gunfire
Скрит текст:

Годесче, най-удобните обувки! Честито! Hug

# 448
Сисли, мерси много  Hug
Надявам се да съм улучила. Ще пиша като дойде. Смятам, че бързо ще стане, изпратиха ми я на следващия ден (поръчах вечерта, сутринта като станах и проверих, вече я бяха изпратили).

Иначе съм хвърлила око и на това:

Но не е от намалените (87$ е в момента) и се чудя дали да рискувам. Иначе само за нея мисля  Embarassed (марка Lipsy, ако някой има отзиви..)

Изобщо напълнила съм си кошницата с рокли..една по една смятам да ги отмъкна  Blush

# 449
Влизала съм в магазин на Липси и смея да твърдя, че качеството им е много лошо за цените които имат. На картинка изглеждат добре но на живо са като долнопробна конфекция.

Общи условия

Активация на акаунт