Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 833
  • 703
  •   1
Отговори
# 480
Да се похваля пак. Не е нова придобивка, но е нещо ново за мен. Вчера разбрах, че в магазините за бельо се продавали удължители за сутиени и така си реших вечния проблем със стягането. Споделям, ако и друг е бил в неведение като мен Laughing

# 481
 Има хубави пухенки на добри цени в Аутлета на Бенетон на Цариградско.

# 482
lveto, рокличката е от Mango.
BIJOU 1, не знам каква марка е рокличката, никаква Simple Smile Инчаце я купих от това магазинче, на което по-горе постнах координати.

# 483
Ти държиш да поръчаш онлайн ли?
Да, онлайн, защото не знам дали скоро ще мога да отида до този магазин... Може и да не са черни. Много харесах модела!!! И ми се струват качествено изпълнение..

# 484
http://www.thewalkingcompany.com/common/images/products/3481-5817-022.jpg- между другото днес се прибрах с едни такива.
Също и с тези, но в кафяво
http://i.ebayimg.com/00/s/NDgwWDY0MA==/$(KGrHqN,!rcFBFMqbeQ0BQVjWVNT5g~~60_35.JPG
И едни ботушки на Tommy Hilfiger, но не намирам снимка, ако намеря фотото, ще ги снимам.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 17:13 от goddess

# 485
  • София
след като миналата седмица обиколих 2 мола, подлеза на плиска и един тон други магазини неможах да си намеря ботуши... всички казваха "ами другата седмица"
Къде има такива ботуши естествена кожа цена от 200до 250лв??
Счупих се да обикалям.. ooooh!
Ще ходя пак другата седмица, но ако все пак ме насочите къде са заредили вече ще бъда много благодарна.

# 486
  • София
В Хюманик има подобни, както и в Стил 99.

# 487
Миналата година си купих подобни на първите от Найн Уест, но да ти кажа ципът отзад на петата никак не е практично решение. Пропуска вода в по-голяма киша  Peace

# 488
  • София
Пропуска вода в по-голяма киша  Peace
Мда, това беше много добро уточнение! Много ценно!  bouquet

# 489
От днес:
ризка
панталон

До края на деня, за новорегистрирани в terranova, има 50% намаление на всички стоки. Grinning

# 490
след като миналата седмица обиколих 2 мола, подлеза на плиска и един тон други магазини неможах да си намеря ботуши... всички казваха "ами другата седмица"
Къде има такива ботуши естествена кожа цена от 200до 250лв??
Счупих се да обикалям.. ooooh!
Ще ходя пак другата седмица, но ако все пак ме насочите къде са заредили вече ще бъда много благодарна.

Първите са ботуши за езда Wink

# 491
  И на мен ми харесват първите. Като са за езда, все ще намерим кого да обяздим  Mr. Green

На мен роклята от Асос ми дойде- голямо разочарование. Подплатата и отдолу виси, явно е по-дълга от горната част, сега ще трябва да търся някой да ми я ремонтира. Освен това си взех не черна, а слонова кост на цвят и с голям успех мога и да се оженя с нея  Crazy Намерих и все пак начин да се носи, само подплатата трябва да се поскъси  ooooh!

# 492
 И на мен ми харесват първите. Като са за езда, все ще намерим кого да обяздим  Mr. Green

На мен роклята от Асос ми дойде- голямо разочарование. Подплатата и отдолу виси, явно е по-дълга от горната част, сега ще трябва да търся някой да ми я ремонтира. Освен това си взех не черна, а слонова кост на цвят и с голям успех мога и да се оженя с нея  Crazy Намерих и все пак начин да се носи, само подплатата трябва да се поскъси  ooooh!

Коя е въпросната рокля, че да знаем другите?  Grinning

# 493
 Ами да..забравила съм да я покажа  Laughing

Аз и вдигам талията до под бюста (все едно е с висока талия) и там връзвам бежова панделка с пайети. Имам и същите бежови обувки и става гот  Wink

# 494
Много е сладка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт