Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 880
  • 703
  •   1
Отговори
# 585

Гети ли?  Shocked Аз гети съм чувала да казват на плетени (онези дето плетат бабите) чорапи  Rolling Eyes

Мен по-ме вълнува как се зове това нещо на английски.  Thinking
Че да си ги намеря онлайн някъде. Тия с косъма, обаче са трепач и все още чакам малката лисичка  да каже от къде са и колко струват  Hug

На мен тъкмо ми дойдоФа чорапите дето си поръчах. Жестоки са:

Едно

Две

Три

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 586

Гети ли?  Shocked Аз гети съм чувала да казват на плетени (онези дето плетат бабите) чорапи  Rolling Eyes

Мен по-ме вълнува как се зове това нещо на английски.  Thinking

chaps, gaiters Wink, но може и при чорапите да ти излезе нещо.

Има всевъзможни видове: каубойски, за яздене, водонепропускливи и т.н.
Имам едни кожени, превръщат чехли, сандали, в летни ботуши.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 05:57 от goddess

# 587
  • София
Ще дебна, макар е от там не съм пазарила Rolling Eyes
Много са яки, честити ти Heart Eyes

Всяка седмица имат разпродажби на очила: слънчеви и диоптрични рамки, на различни марки, при това на хубави цени. Трябва да се следи. Peace

Да, добър е сайта за пазаруване на очила...  Sunglasses

goddess, днес има кампания на Том Форд, можеш да хвърлиш един поглед ако си фен на марката  Peace Mr. Green

# 588
Мен по-ме вълнува как се зове това нещо на английски.  Thinking
Leg warmers, скъпа моя! В и бей има много видове, аз съм си поръчвала от САЩ !  Hug

# 589
Ноарче, за колко дни ти дойде поръчката от Fashion Days?

То това е доста индивидуално за всяка поръчка, специално очилата ги поръчах на 27.10, дойдоха на 03.11  Peace
За други порчки отнема повече време...
Аз чакам от тях по 30 дни и затова ги избягвам.

# 590
  • София
Ноарче, за колко дни ти дойде поръчката от Fashion Days?

То това е доста индивидуално за всяка поръчка, специално очилата ги поръчах на 27.10, дойдоха на 03.11  Peace
За други порчки отнема повече време...
Аз чакам от тях по 30 дни и затова ги избягвам.

Ами... Най-дълго чаканата засега е 20 дни. Чакането е изнервящо понякога, но от друга страна повечето неща не са ми спешни, така че...
Зарибявка е, аз онзи ден изпуснах едни много интересни очила на VW за без пари, и много ме е яд... Mr. Green

# 591
А  на мен от fashiondays така и не ми пратиха потвърждение за регистрацията!!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Пише, ако не го получа да се свържа със сайта им. Е, егати и сайта, ако не може да ме рег-не, какво остава ако тръгна да пазарувам от там!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 592
БУБА ръкавички са,писах ти на ЛС откъде са  Peace

# 593
  • Belgium
Бубе, точно гети с косъм се водят.

Аз имам подобни (http://static.stikni.com/uploads/pictures/normal/6/2/2/3f0efe23f … 4023ed8661222.jpg) но са от магзин в България и няма да ти свършат работа  Laughing

# 594
Мен по-ме вълнува как се зове това нещо на английски.  Thinking
Leg warmers, скъпа моя! В и бей има много видове, аз съм си поръчвала от САЩ !  Hug

Нееее..според мен не е Leg warmer  Thinking И аз първоначално за това се сетих, но сякаш те са по-скоро плетени продължения на обувката, а това виж го какво е- с косъм и е по-скоро не за топлене на крака, ми като продължение на обувката. М? Не съм ли права?
А за chaps, gaiters чувам за пръв път  newsm78
Ще отида да ровя в е-бей, дано ми изскочи нещо с косъм, защото тези са купувани от Бг ми каза лисичката и няма да ме огрее  Crossing Arms

Лу, мерси и на теб за инфото  Hug отивам да търся, ако намеря, ще се похваля.
А за чорапите ми нищо не казахте, значи  Naughty

# 595
# 596

Eee, бърза си  Laughing Тъкмо се бях запътила натам  bowuu Отивам да видя, обаче дали има с естествен косъм  Embarassed

# 597
Подарък от любимия Simple Smile

UGG

# 598
Ноарче,  bouquet, но ще се въздържа. ТФ не ми е от предпоитаните марки, макар и да прави хубави неща и Парфюми Wink

Kudravelka, защо закачаш лъва, докато спи Confused
Много ги харесвам тези Ugg  и точно този модел ми е най-много на сърце Heart Eyes Направо имам спеша нужда от тях, защото съм "боса" Mr. Green

# 599
http://www.goodsincart.com/abercrombie-fitch-af-womens-down-jack … -013-p-13306.html виждали ли сте някъде такова яке? а какво мислите за сайта ?

Общи условия

Активация на акаунт