Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 928
  • 703
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, знаете ли откъде да си взема подобни на тези боти, но не на баснословна цена?

Юле, оправих го.  Laughing

MANGO, има ги същите.

Tочно,имам ги от преди има -няма 2 години. Май всяка година изкарват такива модели.

# 76
  • Центъра на Вселената...
Taзи година ги има в черно, кафяво и едно такова между зелено и кафяво. Естествена обърната кожа са и са много удобни.
http://shop.mango.com/BG/p0/mango/shoes/boots--booties/suede-ank … ;ts=1345964692245

# 77
Момичета, знаете ли до колко процента стигат намаленията в оптиките и кога евентуално, в момента повечето са на 30% и някои модели до 50, дали ще има повече?

# 78
Момичета, знаете ли до колко процента стигат намаленията в оптиките и кога евентуално, в момента повечето са на 30% и някои модели до 50, дали ще има повече?

Всяка оптика си има своя фирмена политика, но до колкото съм забелязала аз са между 30 и 50% Simple Smile

Да ви попитам как запазвате металните си бижута (които не са златни/сребърни) от почерняване? Чувала съм за намазване с безцветен лак... няма ли да се възпалят ушите (ако са обеци)?

# 79
И аз ги видях тези боти в Манго, но не ми се дават 150 лв за тях.  Rolling Eyes Видях едни подобни в New Yorker за 60, та може и тях да си взема. Доволни ли сте от качеството на техните обувки, че не съм си купувала никога от там?  newsm78

Иначе аз се разписвам с бежов топ от New Yorker от намаленията и черен тренчкот на Benetton, но е от аутлета и е стара колекция, обаче е страхотен.  Crazy

# 80
# 81
  • Belgium
Stardust, виж и в Зара, моите боти са от там и съм доволна  Laughing

# 82
Лу, черни Адидаски имаше ли? Червените също са много готини, но черните ми лежат на сърцето.. Heart Eyes

# 83
Лу, черни Адидаски имаше ли? Червените също са много готини, но черните ми лежат на сърцето.. Heart Eyes
Каква им е цената?

# 84
  • Belgium
Юле, черните ги няма, те са стара колекция.  Laughing

Излизат в e-bay понякога, но трябва да се дебне за номера.

Аз ги имам и черните, та купуването на червените беше малко излишно, но няма как - любов от пръв поглед са ми  Heart Eyes

# 85
Каква им е цената?
170лв. Поне така бях информирана. Laughing

Лу, благодаря ти!
Изглежда ще бъдат червените.. не ми се занимава с дебнене и поръчки. Whistling Laughing

# 86
Каква им е цената?

Лу, благодаря ти!
Изглежда ще бъдат червените.. не ми се занимава с дебнене и поръчки. Whistling Laughing
Черни има, но са без панделката. Просто не са толкова ефектни, но който не държи на панделката са идеален вариант. Има и златни, сащо без панделка. Те са уникални също като червените! Heart Eyes Аз сега се чудя дали да си купя и тях.

# 87
Да са ви честити маратонките, много са готини! Simple Smile

Аз да си подбутна питането за обувките на New Yorker- не ми трябва нещо супер мега качествено ( и не очаквам за тази цена ), но поне тази есен и зима нали ще изкарат?

# 88
Каква им е цената?

Лу, благодаря ти!
Черни има, но са без панделката. Просто не са толкова ефектни, но който не държи на панделката са идеален вариант. Има и златни, сащо без панделка. Те са уникални също като червените! Heart Eyes Аз сега се чудя дали да си купя и тях.

Аз си купих такива миналата година он-лайн от UK сайт, но ми ги доставиха с една панделка само по погрешка. Една приятелка ми уши две двулицеви панделки - от едната страна червени, от другата на точки. Стана много сладурско Simple Smile Така, че и вариант без панделки е ОК, ако сте им хвърлили голям мерак - може да си направите custom фльонги:) след това.

# 89
Вчера видях в списание, че същите маратонки на Адидас, червените се продават в друга верига в България за 240 лв. Crazy Да не се излъже някой оттам да ги купи.

Общи условия

Активация на акаунт