Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 826
  • 703
  •   1
Отговори
# 495
  • ...край Дунава
 И на мен ми харесват първите. Като са за езда, все ще намерим кого да обяздим  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз нека да ги имам, пък  хич не ми дреме, че са за езда. В интерес на истината винаги съм харесвала този тип ботуши и винаги съм търсила модели, които наподобяват "ботушите на ездачката"  Laughing

# 496
  • Пловдив
 И на мен ми харесват първите. Като са за езда, все ще намерим кого да обяздим  Mr. Green

Аз нека да ги имам, пък  хич не ми дреме, че са за езда. В интерес на истината винаги съм харесвала този тип ботуши и винаги съм търсила модели, които наподобяват "ботушите на ездачката"  Laughing

Нали!  Hug  И аз, и аз! И с удоволствие ще се запиша на един курс по езда  Mr. Green

# 497
Като вторите ботуши може да има в Hush Puppies, преди година от там си взех такива, цената е около 350 лв.

# 498
Също и в Зара.
Миналата година по намаления бяха 99лв. Сега са в диапазона 200-250  Peace

пп: определено не са същите, но напомнят на желаните от теб: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … SED%20FLAT%20BOOT

# 499
И аз многооо харесвам ботушите за езда Heart Eyes, обаче много рядко успявам да си харесам конкретен модел. Не знам защо, но на мен повечето ми се нагъват около глезена  Thinking и стои много грозно. Не знам дали е от модела, от краката ми или от какво  newsm78
 А така искам и аз да си купя такива!  Flutter

# 500
  • в пералнята
Хоуп, аз имам абсолютно същия проблем. А пък не съм с чак толкова тънки глезени, да кажеш...

# 501
Не е от глезените а от самите ботуши Wink Единствените които седят опънати без набръчкване, са истинските ботуши за езда но и те са леко широки в глезена.

# 502
  • Пловдив
Аз имам едни новички и необувани още на G-star , който не се набръчкаха като ги мерих преди малко , подтикната от темата  Laughing  , наистина са малко по-широки около глезена и стигат почти до свивката на коляното.

# 503
Като ги поносиш малко , тогава можеш да кажеш дали се набръчкват или не Simple Smile но още от сега ти гарантирам, че ще се набръчкат Wink

# 504
  • Пловдив
Еее, тъкмо се зарадвах  Joy , аз още се чудя дали да си ги нося или да ги дам на сестра ми  Crazy

# 505
Преди две седмици си намерих такива ботуши, съвсем изчистени, черни, естествена кожа високи до под коляното, ципът е от вътрешната страна, а отзад- от петата до горе е ластик. Това са единствените ботуши, които ми застават по крака. Имам тънко краче- и глезена и прасеца  Blush Продавачката ме убеди, че ластика няма да пропуска, ако стане нещо такова каза, че мога да ги върна дори и след 2-3-4 месеца. Магазина е на Графа- AQUAMARINE, цената беше 179 лв. Обувала съм ги вече 3-4 пъти, около глезена се поначупиха, но няма иначе как  Peace

# 506
  • София
Имам 3 чифта най-различни така наречени Riders boots и абсолютно всички се набръчкват , но ако е по-твърда кожата не е чак толкова трагично.
това с ципа отзад не го бях помислила, но бих го преживяла... ще обуя други когато е киша:)
Благодаря за предложенията момичета, но аз съм височка и ботуша трябва да е поне 50см. за да ми седят до коляното Simple Smile иначе са до никъде Simple Smile

# 507
Сега ги измерих моите- 44 см са, аз съм 171 и са ми добре Wink

# 508

Че е сладка, сладка е  Heart Eyes Само дето на мен не ми стои точно така, не за друго, а защото нямам 40 см талия като на модела  Crazy  Mr. Green

Но както казах, като и вдигна талията и сложа бежовата панделка и обувките на ток става убиец  Sunglasses

И на мен ми харесват първите. Като са за езда, все ще намерим кого да обяздим  Mr. Green

Нали!  Hug  И аз, и аз! И с удоволствие ще се запиша на един курс по езда  Mr. Green

А така! Няма да се плашим от едни ботуши, я  Flutter Пък и мераклии за обяздване, съм убедена, че има бол. Извинете за спама. Ама не се сдържах  Blush
 Joy

За ботушите и набръчкването- че то всяка кожа като я поносиш и на местата където се свива се набръчква, това е нормално, все пак кракът се движи, не сме с гипсирани крака, я!  Wink

# 509
И аз многооо харесвам ботушите за езда Heart Eyes, обаче много рядко успявам да си харесам конкретен модел. Не знам защо, но на мен повечето ми се нагъват около глезена  Thinking и стои много грозно. Не знам дали е от модела, от краката ми или от какво  newsm78
 А така искам и аз да си купя такива!  Flutter

Разбира се, че е от крака ти! Дефектна си  Naughty

Crazy

И аз се оглеждам вече втора зима за такива, но и аз като kiss my *** имам свръх тънък крак и всички са ми широки. За съжаление и тези с ластика от задната страна са ми широчки, та пропуснах няколко добри възможности  Confused
Но не спирам да търся, де  Heart Eyes  Praynig Ако намеря, ще се поФаля  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт