KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 75 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Разград
Karadayi 3.Bölüm Fragman 2

# 526
Нещо не се вижда обсъждане на новия филм и новата визия на Кенан  bouquet Praynig

# 527
Добро утро!  Hug Hug Hug

Ваня, благодаря ти за фрагманите!
   bouquet  bouquet  bouquet

Нещо не се вижда обсъждане на новия филм и новата визия на Кенан  bouquet Praynig

Явно не успява да ни грабне.  no no
В понеделник, когато излъчваха 2 епизод, всички ние предпочетохме да си гледаме финала на "Езел"  Cry Cry , което си е съвсем разбираемо  thumbsup , но до днес, вече трети ден след излъчването на новия епизод аз все още не съм го гледала. Shocked  Предпочитам да го гледам вече с превода и то само веднъж.  Naughty  Все се надявам да ме изненадат с нещо, да провокират любопитството ми, но поне засега не се получава.  Mr. Green Имало е сериали, чийто фрагмани съм гледала по 30-ина пъти, Shocked да не кажа и повече,  Crazy Crazy обсъждали сме всеки детайл, а тук с едно гледане, интереса ми е изчерпан.
Дано, дано, дано....  Praynig Praynig ме опровергаят, но мисля, че това не беше най-подходящата роля за Кенан.
  Naughty

Хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 528
Кога се очаква превод на втора серия ?

# 529
Кога се очаква превод на втора серия ?

Най-вероятно в неделя, но да не пришпорваме момичетата, когато са готови ще ни зарадват.  Hug

# 530
Здравейте bye

Партньорката на Кенан в "Дълга история" не била никак зле,
колкото ми се стори на предните снимки  ooooh!
за разлика от ужасната визия, която са му докарали на Кенан  smile3555
Добре, че е филм, че с тази визия в два сериала, ще е прекалено  newsm44

Karadayi след ЕЗЕЛ май не ви е  много впечатлил... щом не ви се коментира newsm78

# 531
Големи очаквания има към филма заради участието на Кенан, Бергюзар и Четин Текиндор, може би заради това. Но както виждаме, след първите две серии държи стабилен рейтинг в Турция.  Peace

# 532
Големи очаквания има към филма заради участието на Кенан, Бергюзар и Четин Текиндор, може би заради това. Но както виждаме, след първите две серии държи стабилен рейтинг в Турция.  Peace

На мен си ми харесва сериалчето и го следя Peace
Всъщност като цяло, от известни коментари в Туитър, ФБ и другите мрежи се вижда, че дори и предубедени хора са били приятно изненадани е се изказват доста ласкаво (: Естествено е след толкова много излъчени и изгледани сериали всеки да си има любим, който не може да се засенчи от никой друг, но и КД засега върви добре и си е доста интересен Heart Eyes

Ако някой изяви желание, тук може да гледате с английски субтитри:

http://www.turkseries.com/Karadayi-episode-2.aspx

# 533
Момичета,нещо  не разбрах ...веднъж в седмицата ли да очакваме новия филм,т.е и превода де,иначе няма какво да му гледам.И колко серии ще е.Ще ми се да се изгледам поне 2-3 серии наведнъж.Само първа серия има превод нали,към неделя ли да наглеждам за 2-ра?Още несъм го гледала и съм без коментар.Благодаря ви.

# 534
Момичета,нещо  не разбрах ...веднъж в седмицата ли да очакваме новия филм,т.е и превода де,иначе няма какво да му гледам.И колко серии ще е.Ще ми се да се изгледам поне 2-3 серии наведнъж.Само първа серия има превод нали,към неделя ли да наглеждам за 2-ра?Още несъм го гледала и съм без коментар.Благодаря ви.

Превода на 1 епизод беше готов в неделя и аз затова написах да очакваме тогава.  Hug  Но, ако преводачките са ангажирани може да стане и по-късно.  Naughty Знам прекрасно колко време и труд отнема превода и субтитирането на цял един епизод  Hug , още повече когато се опитваш да влезеш и в някакъв срок. Когато момичетата са готови, ще ни известят.  Peace
Излъчва се по една серия на седмица, съответно и превода ще е така. Ако някой иска да изгледа 2-3-4 епизода наведнъж, ще трябва да почака поне месец.  newsm47

# 535

Ако някой изяви желание, тук може да гледате с английски субтитри:[/b]

http://www.turkseries.com/Karadayi-episode-2.aspx
[/quote]

# 536
Здравейте  Hug

Лелеее колко е тихо в темата  newsm09

Виждам , че има доста хора , които се вълнуват от  KARADAYI , но не пишат Simple Smile

Трудно ми е да гледам Кенан в друга роля и то веднага след Езел  ooooh!

Не мога да кажа, че новият сериал ме е грабнал , но е интересен и се  надявам  със следващите епизоди да ми хареса все повече  Heart Eyes Praynig

Two Hearts

# 537
# 538
Karadayi 3 episode.

Sad Sad Heart Eyes Heart Eyes

# 539
Здравейте  Hug

Лелеее колко е тихо в темата  newsm09

Виждам , че има доста хора , които се вълнуват от  KARADAYI , но не пишат Simple Smile

Трудно ми е да гледам Кенан в друга роля и то веднага след Езел  ooooh!

Не мога да кажа, че новият сериал ме е грабнал , но е интересен и се  надявам  със следващите епизоди да ми хареса все повече  Heart Eyes Praynig

Two Hearts

Определено имам нужда от адаптация! Трудно го гледам тук и с тази партньорка. С Джансу бяха като двойка невероятни, както и Бергюзар с Халит в 1001 нощи.
Джансу сега ми е комична във Великолепния век, в този сериал още не мога да ги приема!
Дано сюжетът ни помогне!

Общи условия

Активация на акаунт