KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 75 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Сериалът е в самото начало. Та те не са си партнирали заедно, тепърва  ще имат общи сцени...Бергюзар се появи в края на първи епизод. Във втори имаха няколко сцени. Много е рано, за да свикнем с тях като двойка. Дано сериалът да поддържа този рейтинг. Нека имат успех. Няма как да останат с един сериал заради зрителите.  Grinning Hug

# 541
Добро утро. Hug Hug Hug

Сериалът е в самото начало. Та те не са си партнирали заедно, тепърва  ще имат общи сцени...Бергюзар се появи в края на първи епизод. Във втори имаха няколко сцени. Много е рано, за да свикнем с тях като двойка. Дано сериалът да поддържа този рейтинг. Нека имат успех. Няма как да останат с един сериал заради зрителите.  Grinning Hug

newsm10

Хубав ден на всички.  bouquet

# 542
Все още не ми излиза от главата "Езел". Не знам дали ще ми хареса нещо скоро.

# 543

Здравейте Hug Hug

Определено имам нужда от адаптация! Трудно го гледам тук и с тази партньорка. С Джансу бяха като двойка невероятни, както и Бергюзар с Халит в 1001 нощи.
Джансу сега ми е комична във Великолепния век, в този сериал още не мога да ги приема!
Дано сюжетът ни помогне!

thumbsup

Явно ще ни трябва малко време , за да свикнем с новата екранна двойка Hug ... и с тези мустаци Mr. Green ooooh!

Миличкото , като го гледам как плаче и на мен ми става тъжно , какво ли ще се случва   Weary

# 544
# 545
# 546

+

newsm09 newsm09 newsm53 newsm53 newsm53

Ненагледните ми те!   newsm03 newsm03 newsm03    Красота !!!
  Heart Eyes

# 547
Karadayı 3.Bölüm Fragmanı 3

# 548

bowuu Hug  bouquetТова е и моята причина да ви кажа днес Добро утро.
Езел не ми излиза от ум.......наистина загубих съня си ......гледам вечер по 3-4 серии и заспивам пред РС-то.........съжалявам ,че късно го открих......защото няма с кого да го коментирам........на 39 серия съм......чудесно усъвременен сюжет , идеална адаптация М/У "Граф Монте Кристо  " И " Клетниците " на Юго Peace" изключителна игра на всички артисти

Може ли към сутрешното ви кафе да прибавя и една почерпка за здраве, късмети  дълъг живот за Рождения Ден на малкия ми 20 годишен син?!

# 549

Може ли към сутрешното ви кафе да прибавя и една почерпка за здраве, късмети  дълъг живот за Рождения Ден на малкия ми 20 годишен син?![/b][/color][/size]

Danaya, да ти е живо, здраво и много щастливо момчето!
  bdbaloni

bowuu Hug  bouquetТова е и моята причина да ви кажа днес Добро утро.
Езел не ми излиза от ум.......наистина загубих съня си ......гледам вечер по 3-4 серии и заспивам пред РС-то.........съжалявам ,че късно го открих......защото няма с кого да го коментирам........на 39 серия съм......чудесно усъвременен сюжет , идеална адаптация М/У "Граф Монте Кристо  " И " Клетниците " на Юго Peace" изключителна игра на всички артисти

Коментирай и споделяй емоциите си винаги, когато пожелаеш,  Hug  а ние с удоволствие ще се връщаме пак и пак назад към любимия сериал.  Peace
39-и епизод е изключително вълнуващ и трогателен,  Peace но няма да пиша сега, защото не разбрах дали си го изгледала или тепърва ти предстои.  Naughty

# 550

Хубав неделен ден!  Hug

# 551
Danaya33, честито на момчето ти.   bouquet  bouquet  bouquet  Да ти е живо и здраво. Hug

# 552
  • София
Здравейте, Епизод 2 на KARADAYI с БГ субтитри

като торент в ASI-BG.NET

# 553
# 554
Danaya , да ти е жив и здрав ! Много щастие и успехи , му желая  Hug newsm59

Тук винаги сме готови да коментираме "Езел" , няма как да го забравим   Peace Heart Eyes Heart Eyes

ivva , за фрагмента  Hug  bouquet

alexandra_l - благодаря, страхотни сте, момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт