KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 74 972
  • 740
  •   1
Отговори
# 615

КД еп3, английски субтитри:

Първа част

Втора част

# 616

bouquet Хиляди благодарности!

# 617
За съжаление не тръгват!

# 618
За съжаление не тръгват!

newsm78 Не знам, аз си го изгледах нормално, сега нямам идея как е Thinking

# 619
# 620
# 621
и аз да се изкажа за КРАИ на баирактаров - страхотно начало с мн добри главни актиори - Халил изнесе почти целия сериал на гърба си докато Дженго бе в мазето  Laughing
сценария беще мн недодялан личе6е друг замисъл които бе6е нескопосано преправен ( така и не стана ясно защо аилин гледа6е онова псе толкова дълго и тия тъпи слънчогледи и оная песен както и мн други неща останаха без отговор ) и така дано новия сериал е мн по добър ..не очаквам да мине езел разбора се - маи пак ще ни показват мафия ,но този път през 70сте  Rolling Eyes дано да е интересно ...сигурна съм че няма да възприема Кенан с друга освен с еишан !! Благодарности за превода   bouquet
още не съм гледала финалната серия на езел - моля бога да ми даде сили да го изгледам ама не ме чува все още
Хаиде хубава вечер на всички  Wink

# 622
Езел наистина беше един много хубав сериял който ще запомня   bouquet
Изгледах го когато го излъчваха по една серия на седмица, както новия филм в който се снима Кенан. Същото чувство изпитах тогава,като много други съфорумки, и много дълго време не започнах да гледам друг сериял.
Затова сега ми е интересен новият сериял .
Дайте си малко време Peace и да започваме новия му проект  да го гледаме заедно  bouquet  bouquet  bouquet

# 623
Здравейте Hug

Иве - и аз попаднах на това интервю днес  ,  интересно ми е какво разказват за филма  Flutter Дано някой да сложи поне английски субтитри, за да не гледаме само картинки Peace  

Има толкова много предавания с участието на  Кенан , качени в интернет , но  за съжаление явно няма желаещи да ги превеждат.

още не съм гледала финалната серия на езел - моля бога да ми даде сили да го изгледам ама не ме чува все още
Хаиде хубава вечер на всички  Wink

Никога няма да си готова за финала ... гледала съм го точно 6 пъти и винаги плача , като за световно  Weary

# 624
Пишещи няма smile3506
Да повдигнем малко smile3535

# 625

# 626
# 627
здравеите,
изгледах първите 2 серии - филма е обещаващ макар да съм сигурна че това няма да е втори Езел! след него трудно нещо ме впечтлява както и повечето тук - сигурна съм. И все пак да гледам отново езел ме радва много . освен това наи накрая в втората серия усетих малко от стила на баирактаров.
tinkerbell07 - сигурна съм че никога няма да съм подготвена и ще изхабя цяло руло носни кърпи ! тазкъв филм и такъв жесток финал ...но мисля да събера сили за неделя и да го изгледам - вече съм купила два шоколада за успокоение след него  Rolling Eyes
на мен англииските субс ми тръгват но да не ви разправая как ужасно бавно зарежда - и при вас ли е така? а има ли от някъде другаде където да се гледа с субс но да зарежда по бързо? newsm78

# 628
Леле, цял подвиг!
Успях да изгледам първа част на серия 3... втората част ч дърпам от часове!
ТЪпа, но упорита - ще я изгледам.
Както вече предположихме, на прицел е съдебната им система... както Махир каза: в тази държава съдебната система е мъртва...
Разбрахме, че Илкхан е доведена дъщеря.. Махир е доведен син...
Има един Орхан, когото ще очакваме, когато батко закъса ( другият син, който е в казармата ). вероятно той и малката дъщеря са от този брак..

Дай боже скоро сериозна завръзка!
Съдебната система я чака голямо тегло, аби Махир Обущаров запрята ръкави да я пооправи!
После започва и полицията... и тя е за почистване...

Хади бакалъм!  Бекле!

# 629
Има ли я вече трета серия със субтитри ?

Общи условия

Активация на акаунт