KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 74 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 600

Ивка, бекле бе джанъм!
Ще видим ние сега кон боб яде ли!...
Махир като се развихри...
той запретна ръкави с право да се занимава. но да не накара Фериде да започне да прави обуща!
Очаквай неочакваното! #Crazy Laughing

Бекле, бекле...., още 2-3 епизода!!  Crossing Arms
 А неочакваното все го чакам, ама не иде....
  Mr. Green

bouquetМисля , че макар и да започва странно сериала няма да е елементарен.
Много са критични към правната си система .......обущар- стажант ?! Никой не му поиска документ , а според мен има и под текст ........за адвокат всеки става ......един вид ,че нищо не вършат......

След това Махир на два пъти реагира много остро " за теб е едно дело ,за тях е живота им"!!! и "Ти гледаш само параграфа на закона самите хора не те интересуват"....

.....Няма да е елементарно и ще е приятно като се срещат "принца" и " инатата Принцеса"  Peace

# 601
Също ми се видя и друго интересно newsm78,защо не отидоха да гледат друг филм ,ами точно "Кръстника" с дон Корлеоне-за италианската мафия.
Все едно тяхната правосъдна система е като италианската мафия. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Той я накара да се замисли и да погледне от човешка гледна точка ,а не от името на закона. Thinking Thinking Thinking

# 602
Също ми се видя и друго интересно newsm78,защо не отидоха да гледат друг филм ,ами точно "Кръстника" с дон Корлеоне-за италианската мафия.
Все едно тяхната правосъдна система е като италианската мафия. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Той я накара да се замисли и да погледне от човешка гледна точка ,а не от името на закона. Thinking Thinking Thinking

bowuu  bouquet Hug Thinking

# 603

Меги, на мене също ми направи впечатление. Това беше може би препратка към мафиотизирания прокурор... а и името на сериала е също свързано с Дон Корлеоне  нали Карадайъ е нещо като баща на мафията ( четох коментарите на знаещите турски.., които доста компетентно анализираха думата )

# 604
# 605
Тази му сестра женената с детето не разбрах наистина ли му е сестра или е на убития брат на майка му.Нали когато получиха писмото в съда там се казваше че е убил брата на жена му Thinking А пък и най-малката сестра на Махир когато тя и се караше,че е отишла на кино ,а не на училище ,момичето и каза-че няма право да и се кара защото не и е сестра newsm78 newsm78 newsm78
И накрая този труп където го извадиха,с кой ли ще го свържат,че го е убил и хвърлил в реката.

# 606

Здравейте!
  Hug

Спомняте ли си този момент ...  Heart Eyes Two Hearts Two Hearts

Мила, това няма забравяне!!!  Naughty Hug Hug

# 607
Тази му сестра женената с детето не разбрах наистина ли му е сестра или е на убития брат на майка му.Нали когато получиха писмото в съда там се казваше че е убил брата на жена му Thinking А пък и най-малката сестра на Махир когато тя и се караше,че е отишла на кино ,а не на училище ,момичето и каза-че няма право да и се кара защото не и е сестра newsm78 newsm78 newsm78
И накрая този труп където го извадиха,с кой ли ще го свържат,че го е убил и хвърлил в реката.

Тя май е дъщеря на Назиф, но от друга жена,  Peace защото в първи епизод, преди годежа си говореха майката и бащата за женитбата, и той каза, че тя е като комара- веднъж печелиш, друг път губиш.  Naughty Каза още, че веднъж е загубил, а после е спечелил със съпругата си. Та това ме навежда на мисълта, че е имало друга жена и тя е майката на Илканур или както там й беше името. Joy

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 13:37 от ivva

# 608

Здравейте и от мен  Hug

Като заговорихте за сестрите на Махир , прави ми впечатление , че са доста разголени , особено малката , да не говорим за годеницата му Peace

Малко ми е странно за Турция през 70-те години - те са едни ярки цветове , къси  роклички , едни деколтета , силен грим  Thinking

Със сигурност е имало жени, които са се обличали така , но не ми се вярва да е било масово явление.
Ясно е , че всеки  сериал е и един вид реклама , но все пак.  Simple Smile

# 609
# 610
Гостуването на Кенан ,  в дома на Tuncel Kurtiz  Simple Smile

Ето го и видеото  Peace  Кенан става за тракторист , много добре се справя  Grinning  

Щом и песни започнаха да пеят  Flutter Whistling

http://en.vidivodo.com/video/tuncel-kurtiz-ve-dostlari/401704

# 611

Karadayı 4.Bölüm Fragmanı

# 612
Добро утро!   Hug

Гостуването на Кенан ,  в дома на Tuncel Kurtiz  Simple Smile

Ето го и видеото  Peace  Кенан става за тракторист , много добре се справя  Grinning  

Щом и песни започнаха да пеят  Flutter Whistling

http://en.vidivodo.com/video/tuncel-kurtiz-ve-dostlari/401704

Тinkerbell, благодаря, че го сподели!  Hug
Снимките ги бях разглеждала, но видеото гледам за пръв път. Много са готини!  Peace Кенан през цялото време нарича Тунджел Куртис татко, нали?
Попяха си, повозиха се на трактора, Whistling  а бе сладури!
  Peace

# 613

Спомняте ли си този момент ...  Heart Eyes Two Hearts Two Hearts

какво говориш? такова нещо забравя ли се???? Laughing страхотен момент - един от много лубимите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

остана ми само последната сериш на езел с бг аудио да ш изгледам и тогава отново ще пиша ( макар да съм го гледала все още не мога да намерш сили да го пусна!!)

# 614
perfectr    bouquet

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

tinkerbell07 lovekiss  lovekiss

Клипчето е много интересно и за първи път се ядосах, че не разбирам езика им ooooh!
Бяха страхотен тандем в ЕЗЕЛ и очевидно са останали и след сериала
много добри приятели   friendship
Много малко се е коментирал вуйчо като актьор  Thinking
Той има впечатляваща филмова биография и сигурно за всеки турски актьор
е чест да си партнира с него... снимал се е в половин западна Европа и в САЩ...
участвал е в устърни филми   yes
Предполагам, че този актьор внимателно си подбира филмите и партньорите...
както предполагам, че в Турция младите актьори изпитват респект към него,
защото е  coolcool

Общи условия

Активация на акаунт