KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 74 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 585

СОН го изгледах даже он-лайн със сладкия форум.. Мисля да спомена, че началото беше супер.. замисълът беше друг... и нещо се изкриви в сценария.
Ти да разбра какво откриваше нашия говорител със слънчогледа???? Маргарин ли, какво ли?
Да стана ясно какво беше това откритие, за което изтрепаха толкова хора? Иран не беше замесен случайно.. Саймън, Кудрет... имаше нещо много по-добро като замисъл, но се изкриви.. Защо ли, не знам!
Нещо се случи и изведнъж минахме на плоскостта на любов и отмъщение! Както винаги из турските сериали!
За Сон началният замисъл не е бил съвсем такъв.. струва ми се!
Хубав сериал,но можеше да стане мнооого по- добър.. и с по- различен финал!

Определено сценария беше прекроен по средата на филма!  Peace
Ако знаеш колко пъти се връщах назад, ахааа...  Thinking да съм пропуснала нещо покрай тези слънчогледи, ама ЙОК!  Mr. Green И Саймън, и Кудрет, и цялата иранска история не бяха случайност и според мен.
  Naughty

# 586

СОН го изгледах даже он-лайн със сладкия форум.. Мисля да спомена, че началото беше супер.. замисълът беше друг... и нещо се изкриви в сценария.
Ти да разбра какво откриваше нашия говорител със слънчогледа???? Маргарин ли, какво ли?
Да стана ясно какво беше това откритие, за което изтрепаха толкова хора? Иран не беше замесен случайно.. Саймън, Кудрет... имаше нещо много по-добро като замисъл, но се изкриви.. Защо ли, не знам!
Нещо се случи и изведнъж минахме на плоскостта на любов и отмъщение! Както винаги из турските сериали!

Ако знаеш колко пъти се връщах назад, ахааа...  Thinking да съм пропуснала нещо покрай тези слънчогледи, ама ЙОК!  Mr. Green И Саймън, и Кудрет, и цялата иранска история не бяха случайност и според мен.
  Naughty

Ивка, Байрактаров не е случаен.. имаше друго, което изкриви сериала! Гледах тези монолози със слънчогледа, напрягах се да разбера накъде ни тласкат...
и накрая даже и за маргарин не стана дума! Мисля, че имаше упражнена цензура!
И наш Селим изкара сериала в мазето, та накрая го извадиха..
Мисля, че изчезването му щеше да е свързано със съвсем други действия, но уви!

# 587

Ивка, Байрактаров не е случаен..

newsm10 newsm10 newsm10

За това ми е супер странно, защо в Karadayi това не си е проличало??!  Thinking Thinking

# 588

Ивка, Байрактаров не е случаен..

newsm10 newsm10 newsm10

За това ми е супер странно, защо в Karadayi това не си е проличало??!  Thinking Thinking

Ивка, бекле бе джанъм!
Ще видим ние сега кон боб яде ли!...
Махир като се развихри...
той запретна ръкави с право да се занимава. но да не накара Фериде да започне да прави обуща!
Очаквай неочакваното! #Crazy Laughing

# 589
Още не съм гледала втора серия , ама нещо не ми идва отвътре  Rolling Eyes .... ще го пробвам днес на обяд

# 590

Ивка, бекле бе джанъм!
Ще видим ние сега кон боб яде ли!...
Махир като се развихри...
той запретна ръкави с право да се занимава. но да не накара Фериде да започне да прави обуща!
Очаквай неочакваното! #Crazy Laughing

Бекле, бекле...., още 2-3 епизода!!  Crossing Arms
 А неочакваното все го чакам, ама не иде....
  Mr. Green

# 591
Нали вече започнахме .. обущар - стажант - юрист.
Очакаваме съдия - обущар! Нали?

И от един друг форум нещо хубаво!

http://www.youtube.com/watch?v=fsgn46PUXpw

# 592

.... и любимо!  smile3503 newsm47

# 593
Здравейте Hug

newsm10  Толкова съм се забавлявала с него  newsm53

Ийит е много добър актьор , винаги ми е приятно да го гледам newsm03

Naughty

Личи си , че сценарият беше променен Peace И аз се връщах много пъти , защото ми се губеха моменти - но в крайна сметка , някои неща си останаха неизяснени  Thinking

Байрактаров е различният режисьор , обича предизвикателствата , нестандартните решения и не се притеснява да засяга определени  теми - а това явно не се харесва на някои хора  Rolling Eyes  И аз си мисля , че е упражнена цензура! 

Сега при създаването на KARADAYI , за мен е с "отрязани крила" -и това се усеща , все едно не го е правил той Peace

# 594
# 595
Tinkerbello,
да му даем шанс на сериала, че в тази навалица не остана нищо като хората..
Много бози... сериали на килограм, но ЙОК - нищо интересно на хоризонта.

Да не говорим какво става и със сезон 2 или 3 на вече наложилите се сериали...
Нали знаете , че основната закономерност е синусоидата.. т.е.  амплитуди нагоре и надолу..
Тенденцията след нагоре.... е...

Байрактар е наистина различният...
Съгласна съм с твоя ред на мисли относно подрязаните крила...
Да видим нататък..
 А дали не е умишлен и този малък детайл, който даже бе отразен от Махир пред адвоката на баща му - той му каза, че никой не му е поискал никакво досие .....
да видим как върви нататък съдебната турска система..
Или пак започнахме с анализите, като в СОН????

# 596
Здравейте и от мен bye
Улуч Байрактар може да е гениален режисьор и това го доказа с ЕЗЕЛ,
но когато сценария не става той не може да направи чудеса от храброст
за да достигне върха на ЕЗЕЛ... newsm78
първо думата имат сценаристите, а след това Байрактар yes
Изгледах първи епизод в YouTube и много трудно ми вървеше,
не само защото не отбирам от турски... ooooh!
не мога да свикна с визията на Кенан, а за мустаците съм в потрес... newsm44
не мога да превключа на тези актьори...  Naughty
най-вече не мога да си избия ЕЗЕЛ от главата...   Kissing Heart

# 597
Здравейте и от мен bye
Улуч Байрактар може да е гениален режисьор и това го доказа с ЕЗЕЛ,
но когато сценария не става той не може да направи чудеса от храброст
за да достигне върха на ЕЗЕЛ... newsm78
първо думата имат сценаристите, а след това Байрактар yes
Изгледах първи епизод в YouTube и много трудно ми вървеше,
не само защото не отбирам от турски... ooooh!
не мога да свикна с визията на Кенан, а за мустаците съм в потрес... newsm44
не мога да превключа на тези актьори...  Naughty
най-вече не мога да си избия ЕЗЕЛ от главата...   Kissing Heart

Права си, но ние приемаме Байрактар като мащаб!
Режисьор като него не би следвало да приеме посредствен сценарий!
Не е огладнял толкова, нали?
Поради тази причина все още храня надежда!
На Кенан мустаците са му най- малкият проблем! Нали все пак е 1973 година.
Берги и тя е в тона на годините...

# 598

Спомняте ли си този момент ...  Heart Eyes Two Hearts Two Hearts

# 599
Изгледах 2 епизод на сериала. Започва да ми харесва но още вкарват нови персонажи.И така тази негова годеница ми прилича на нашите силиконови фолк певици. По това време всички ли са ходили с мустаци  newsm78 newsm78 newsm78.
По малко започнах да виждам проблясък в развитието на героите,но само това не ми хареса където Махир отиде в съда и направо ще става стажант.Не му поискаха нищо никакви документи  newsm78,е тук ми се видя малко кухо #Crazy Сега ще чакаме от годеницата каква певица ще излезе Laughing Laughing LaughingА пък и нещо не схванах/съжалявам но имена много рядко помня впрочем този който вкара в затвора бащата/ или приятеля на съдията където са израстнали заедно,как така от бодигард изведнъж какъв стана така и не сханах с тази баня. newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт