KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 74 984
  • 740
  •   1
Отговори
# 570

Благодаря   bouquetна всички момичета за превода на филма!  bouquet  bouquet  bouquet

# 571

Здравейте Hug  Хубав и усмихнат ден , ви желая! Heart Eyes

И аз изгледах 2-ри епизод и да си призная , има надежда  Peace
Берг и Кенан се справят много добре с ролите си  Heart Eyes
А това момиче в съда - Бахар , голяма клюкарка е , но е мн. забавна и май е хвърлила око на нашия човек  Flutter

Относно силиконовата Айтен 9 Нелике ) - все повече може и да започна да я харесвам като избор - колкото кичозна, толкова бездарна, а и глупосста вижте как й ходи в планираните изяви!
 Laughing Laughing

thumbsup
Толкова е заблудена , че кой знае какъв номер ще й направят , те вече започнаха  Grinning
После ще трябва Марих да я спасява  ooooh!

Two Hearts  Two Hearts  dancing

# 572
Здравейте!  Hug
Успешна и усмихната нова седмица ви желая!  Hug

Ето го и моето мнение за новия сериал.  Whistling  Изгледах 2 епизод, но пак не можа да ме грабне.  no  Без кой знае какъв интерес, без голямо любопитство, просто така, да отмине епизода.  Sick И най-вече заради Кенан, разбира се.  Crazy Crazy Crazy Има някаква светлинка, някаква мъъъъъъничка надежда, че нещо ще се случи, че нещо ще се раздвижи, ноооооо…. Thinking  Няма нищо неочаквано, нищо изключително, което да ме държи втренчено пред монитора.  no Няма го почерка на Байрактаров  Thinking , които те оставя без дъх , в очакване на следващия епизод.  Thinking И в „Езел”, и в „Сон”, още от първия епизод бях като залепена за екрана, разплакана и разчувствана, а тук нищо подобно.  ooooh! И един сюжет…. Олелеееее…  ooooh! ooooh! ooooh! Как обущаря стана изведнъж стажант-адвокат ей така, без никой да му поиска документ нито за стаж, нито за самоличност в целия съд????  ooooh!  ooooh!  А и тези коли, които се лутат по улиците не са ли прекалено старички за 1973 година?  newsm78  Може и да греша, защото тогава не съм и била планувана…. Joy Joy, но май е имало по-нови модели.  Thinking
Продължавам да го следя, но ще продължавам и да го критикувам, поне докато не задобрее достатъчно.  Naughty Whistling  Mr. Green Mr. Green И дано това стане по-скоро!! Praynig Hug

# 573
Няма го почерка на Байрактаров  Thinking , които те оставя без дъх , в очакване на следващия епизод.  Thinking И в „Езел”, и в „Сон”, още от първия епизод бях като залепена за екрана, разплакана и разчувствана, а тук нищо подобно.  ooooh!

Останах приятно изненадана от "SON" , наистина страхотен сценарий - който постоянно те държи в напрежение Peace 

Препоръчвам го на всички , които все още не са го гледали  Heart Eyes  Като качество ,  динамика и актьорска игра - много се доближава до "Езел" , все пак  да не забравяме ,че и нашият Дженго е в главната роля  Flutter

И двата сериала са в пъти по-добри от KARADAYI - поне за момента  , но аз все още имам надежда Peace Hug

# 574
# 575
Няма го почерка на Байрактаров  Thinking , които те оставя без дъх , в очакване на следващия епизод.  Thinking И в „Езел”, и в „Сон”, още от първия епизод бях като залепена за екрана, разплакана и разчувствана, а тук нищо подобно.  ooooh!

Останах приятно изненадана от "SON" , наистина страхотен сценарий - който постоянно те държи в напрежение Peace 

Препоръчвам го на всички , които все още не са го гледали  Heart Eyes  Като качество ,  динамика и актьорска игра - много се доближава до "Езел" , все пак  да не забравяме ,че и нашият Дженго е в главната роля  Flutter

И двата сериала са в пъти по-добри от KARADAYI - поне за момента  , но аз все още имам надежда Peace Hug

Hug Hug

newsm10 newsm10 newsm10

# 576

Такъв батко-хулиган да ти свие куклата Laughing Laughing

# 577
# 578
# 579

Благодаря   bouquetна всички момичета за превода на филма!  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ти!

# 580
  • Разград
Atv Kurban Bayramı Tanıtımı!

# 581
Благодаря на Ивва ,Тинкербело и Снежка за милия поздрав към сина ми!! Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Гледам "Езел" и съм силно заинтригувана.Невероятна игра и сценарии.
Не ми харесва героя  Дженгис ,но играта му е завладяваща .На Мелиха също.
Всъщност нямам забележки към никого.
Освен ,че са толкова добри ,че си зарязах личните задължение.
А Джансу не мога да я приема като Фирузе във " Великолепния век" Rolling Eyes ooooh! ooooh!И как се прави на персийка ....... ooooh! ooooh!

LaughingНо е чудесно ,че ги има.

Следя и "Кара дайъ" Какъв контраст --Айтен срещу Берги?!? #Crazy Shocked Laughing

# 582
Благодаря на Ивва ,Тинкербело и Снежка за милия поздрав към сина ми!! Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Гледам "Езел" и съм силно заинтригувана.Невероятна игра и сценарии.
Не ми харесва героя  Дженгис ,но играта му е завладяваща .На Мелиха също.
Всъщност нямам забележки към никого.
Освен ,че са толкова добри ,че си зарязах личните задължение.
А Джансу не мога да я приема като Фирузе във " Великолепния век" Rolling Eyes ooooh! ooooh!И как се прави на персийка ....... ooooh! ooooh!

LaughingНо е чудесно ,че ги има.

Следя и "Кара дайъ" Какъв контраст --Айтен срещу Берги?!? #Crazy Shocked Laughing

Даная, малко закъснели, но и от мене сърдечни поздрави за синчето!
Добре се занимаваш с Езел! По- различният сериал от всички останали и както вече съм писала, не очаквам скоро друг на неговото ниво. Парадоксално е, че не беше оценен достатъчно от турския зрител, въпреки че спечели доста награди.
Ийит Йосшенер е великолепен актьор, друг не би могъл да изиграе по- добре Дженгиз.
Като цяло екипът беше уникален - всеки актьор си беше на мястото - то Езел, то Рамиз.. да не говорим за Джансу..
Във ВВ за мене е комична.. това не е нейното амплоа. Тя добре се превъплъщава в образа на фаталните жени... във ВВ е една мънкаща, провлачена , лигава.. но.. това е по вина на сценаристите...
Това е Фирузе в техните представи, а Джансу просто ги реализира.

За Карадайь драснах вече, че трябва да ни грабне... от 2 епизода нямам подобно усещане... да му дадем шанс. Тази година е изобилие на сериали, но както четем, започват да ги спират един по един.
Тази Мелике ( Айтен ) е една  мноооого посредствена, да не кажа бездарна актриса... подобна беше изявата й и във ВВ.. За съжаление, както усещам от загатването дотук, е предвидена да ни се пречи дълго време ( ще развият вероятно сюжета покрай нейните певчески изяви... а може и други ); Наш Махир ще лудне... въпрос на чест!!!!
Много съм благодарна на екипа от Аси, който ни превежда сериала!
Мили момичета, newsm74 newsm51

# 583

И двата сериала са в пъти по-добри от KARADAYI - поне за момента  , но аз все още имам надежда Peace Hug?

СОН го изгледах даже он-лайн със сладкия форум.. Мисля да спомена, че началото беше супер.. замисълът беше друг... и нещо се изкриви в сценария.
Ти да разбра какво откриваше нашия говорител със слънчогледа???? Маргарин ли, какво ли?
Да стана ясно какво беше това откритие, за което изтрепаха толкова хора? Иран не беше замесен случайно.. Саймън, Кудрет... имаше нещо много по-добро като замисъл, но се изкриви.. Защо ли, не знам!
Нещо се случи и изведнъж минахме на плоскостта на любов и отмъщение! Както винаги из турските сериали!
За Сон началният замисъл не е бил съвсем такъв.. струва ми се!
Хубав сериал,но можеше да стане мнооого по- добър.. и с по- различен финал!

# 584
На мен KARADAYI ми харесва!  Heart Eyes Благодаря на екипа, който го превежда!   bouquet

пп - Оказва се, че и в Турция е много харесван.  Peace Страхотен рейтинг!  smile3501

http://www2.dizifilm.com/rating/

А са минали само 3 епизода!?!  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 10:51 от Delyna

Общи условия

Активация на акаунт