Британците, британците! - Екзотични ухажори, прости тикви - тема 63

• 18 033
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
  • Ænima/Albuquerque
Всички с ръка на сърцето и с пълен глас: God sаааааave our graааааааcious Queen, Loоооng liiive our nooooooble Queen...

Drunk

# 226
Стига с тоя Хари, бееее!  #Cussing out

Славейче, здрасти.  Hug Не ми обръщай внимание, аз не го харесвам.  Mr. Green

Всички с ръка на сърцето и с пълен глас: God sаааааave our graааааааcious Queen, Loоооng liiive our nooooooble Queen...

Ти откачи окончателно. Аз съм републиканец, кво да пея? Land of the free? hahaha Щото Марсилезата само през трупа ми.

# 227
  • Mars Hotel
Aз поначало не съм била закачена.
За теб оная боза, как се казваше? Нещо stars, stripes... Whistling

# 228
  • КиТ

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 229
Кралските особи не са предмет на търговия.  Naughty Тук се отнасяме с уважение към Монархията.

Не е честно пък  Crossing Arms Той затова ли е самотен на басей-партито в Лас Вегас?!? Никоя от вас не го иска  fiuuuuuu

Don't worry, be Harry

ИрПуц  hug и аз съм малко със смесени чувства, но все пак е последният неженен принц... как да му откаже човек  Mr. Green

# 230
Джонас няма много роли за сега , но тази , с която мЪ плени е на Робин Худ(ние с  Гея сме  скрити сестри по оръжие)
Ох да снимков март'риа не съм приложила,но слагам веднага

# 231
  • София
Мерси, Мише! Стана ми интересно с какво пък чак е заслужил такава жертвоготовност и го гугълнах вече.  hahaha

брит е, достатъчно му е.

# 232
За теб оная боза, как се казваше? Нещо stars, stripes... Whistling

Май Land of the free, ама не съм сигурна.  hahaha Няма па да пея изобщо.  Crossing Arms

Славейче, що да е последен, онзи красивият норвежец ожени ли се?  Flutter

# 233
Ааа моля моля! Ако не е бритиш - не го ща  Naughty

# 234

# 235
  • КиТ
Джонас няма много роли за сега , но тази , с която мЪ плени е на Робин Худ(ние с  Гея сме  скрити сестри по оръжие)
Ох да снимков март'риа не съм приложила,но слагам веднага

А сега като спомена Робин Худ и се сетих,че всъшност е мой и го деля с някого  Thinking Обаче май Фреш ли беше  newsm78  Joy Joy Joy Та давам ти нейната част  Mr. Green Дано си спазиш обещанията виж ква съм щедра  Mr. Green bowuu bowuu bowuu

Славейчи ша са избием за Харите,не че не го искаме,просто много канидадатки има  Crazy Joy Joy Joy,дори Мишето иска с подмолни цели да го придобие  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 236
Плами тъй каже де , к'ва се скатаваш.ще ги пазя , интернет ги е записал вече връщане на зад няма една голяма цилуФка ти давам
и мерси мерси мерси

# 237
Ааа моля моля! Ако не е бритиш - не го ща  Naughty

Абе ако съм на самотен остров с него и Хари много добре знам кого ще избера, пък нека не е брит.  Mr. Green

# 238
Tired Tired Tired
Значи викате да се отказвам от принца и да се наредя на опашка...

ИрПуц, ако вземеш и мен на острова - аз ще те отменя Wink Брит-о за мен, скандинавеца за теб  Flutter
Струва ми се малко пренаселен този "самотен" остров  Laughing

# 239
  • Ænima/Albuquerque
Струва ми се малко пренаселен този "самотен" остров  Laughing

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт