Британците, британците! - Екзотични ухажори, прости тикви - тема 63

• 18 036
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Честито на Андрю - все с хубави роли да ни радва!

# 211
Ех, Мячик, добре, че се прибра, та да ми порадваш очото с Крейг!  Hug

Хайде един и от мен.

# 212
Оу, оу, Мячик, много галещо душата мнение. Кой е специалистът?

Аз му чакам всеки след-Здрачен филм с нетърпение и любопитство, и надеждата да разкърти веднъж завинаги образа на Едуард. А дано! Искам да му ръкопляскам.

# 213
  • в морето до колене
И аз искам да му изръкопляскам, Пуц.
Не че имам някакъв особен пресантиман  Mr. Green към Роб, но се дразня, когато подобни роли като тази в сагата поставят някой в очите на публиката в рамки, от които не може да се отърве с години.

А специалистът е един американски критик, от който се заразих с пред-Оскарова треска преди три години  Crazy
Казва се Брад Бревет и откакто чета сайта му съм забелязала, че мненията ни съвпадат доста често. Затова имам доверие на неговите ревюта.

# 214
но се дразня, когато подобни роли като тази в сагата поставят някой в очите на публиката в рамки, от които не може да се отърве с години.

Именно! Но хубавото е, че се стреми да го направи, много се радвам за което.

# 215
  • КиТ
Честит Рожден Ден на Андрю! Взимам от торта,ша я уважа,щом имало и друга  Crazy
А С Ема са наистина чудна двойка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 216

Нареждам се на опашката , отправям иск за отстъпване на някаква част от Джонас Армстронг обещавам , ако притежателката му , ми отстъпи акции от него да съм и вярна слуга , да я защитавам в добри и лоши форуми , да я обичам в здраве и компютърни вируси , докато модератора не ни раздели
На Рожденика чистито

И да оплита още повече сърца в паяжините си

# 217
Еййй, направо ме доядя, че не съм аз.  Mr. Green

# 218
  • Mars Hotel
Цитат
Джонас Армстронг
Кой па тоз?

# 219
Еййй, направо ме доядя, че не съм аз.  Mr. Green

И мен, тюх. Mr. Green

# 220
Ех, ако беше мой след тези думи веднага отстъпвам едни 25-30%

Светлица, ей за този красавец иде реч

# 221
  • Mars Hotel
Мерси, Мише! Стана ми интересно с какво пък чак е заслужил такава жертвоготовност и го гугълнах вече.  hahaha

# 222
Аз такова... плахо пристъпям в темата и много тихо искам да попитам  Flushed кой държи в ръчичките си принца  Heart Eyes

# 223
  • Mars Hotel
Кралските особи не са предмет на търговия.  Naughty Тук се отнасяме с уважение към Монархията.

Всички с ръка на сърцето и с пълен глас: God sаааааave our graааааааcious Queen, Loоооng liiive our nooooooble Queen...

# 224
  • гр.София-Красна поляна
Кралските особи не са предмет на търговия.  Naughty Тук се отнасяме с уважение към Монархията.

Всички с ръка на сърцето и с пълен глас: God sаааааave our graааааааcious Queen, Loоооng liiive our nooooooble Queen...
Кой ме вика? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт