Ийит Йозшенер в "Сълзите на пленения град"/ Esir Şehrin Gözyaşları - тема 111

• 37 624
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Zeyno Üstünışık http://www.sinematurk.com/kisi/9114-zeyno-ustunisik/

Тук вече си идваме на твърд дизи кадър  Mr. Green Една роля в киното " Долината на вълците - Ирак"
Ако е била и с фередже едва ли я знаем  hahaha

# 76
Yasemin Yürük  http://www.sinemalar.com/sanatci/43887/yasemin-yuruk

Младо, без особен опит. Може би кариерата е пред нея.  Peace

# 77
Привет момичета! Уф, днес пак чок зор имаше до сега. Лакун, мерси за пълния списък на сериалчетата, ма то ум да ти зайде, леле много избор, много нещо.... ooooh! Е, то така се щурмува крепост, много нападатели, пък все някой прескача крепостните стени! Я вижте Кенан, Еркан и Ибрахим - те това Холивуд за нищо го нямат. Пък и други има.......
Те така и наша Jap много колажи, много нещо, ама пък и все хубави! Grinning, та затова циркулират из мрежата, току виж и тя в съвместен проект с Холивуд или другаде?! Ишаллах Hug
Отивам да гледам чак сега Писмо - такова нещо ми трябва, леко, приятно, дано е разтоварващо филмче!

# 78
Едни щурмуват Холивуд, други Истанбул, видях в клипчето, постнато от Лакун за войниците при Чанаккъле немската артистика, дето играе Каролин в Заманкито. Не й помня името, но тя явно се утвърждава стремглаво в Турция, някой писа, че и за нула време научила турски /и аз искам, ама не мога да го науча нещо, чок зор ми е Tired/. Дали пък няма да поиска и турско гражданство?

# 79
Лакун, много ти благодаря, че си отделила време да провериш кой кой е в нашия бъдещ проект и да постнеш тук информация. За мен е супер полезно, защото имената не са ми много познати. Примерно Гише мемуру съм го гледала и съм доста впечатлена от филма, помня много ярко по-голямата част от него, но това момче не го помня. Интересно ми е професорът пък какво е правил след пенсионирането си през 2000-та година. Но факт е, че професионалната му биография е внушителна. Щом е получил и награда от техния БАН за роден език, значи и ще говори като по учебник.
На мен лично не ми е необходимо да проучвам новите сериали. Свестните неща са такава рядкост, че недвусмислено блясват на хоризонта и няма как да не ги забележиш. И в турските дизита преобладаващото е халтура, уви!

# 80
Да минем и на режисьорчето. Разбра се, че е отличник за тази година.  Joy

http://www.imdb.com/name/nm1840946/  Като погледна тук, освен че е сценарист и режисьор на "Валията", друго положително не виждам.  Rolling Eyes Последното му дизи преди Сускунлар го спряха на шеста серия. Мда, притеснително. Но да видим де. Ще му пусна аванта няколко епизода, преди да го захапя за задника  Mr. Green

# 81
И накрая, но не по важност - Севги Йълмаз - сценаристката. Много зУе! Направо съм в потрес от кариерата й. Сериали, сериали и пак сериали.  ooooh! http://www.sinematurk.com/kisi/50383-sevgi-yilmaz-altunyurt/
Един от тях съм гледала до 20-та серия, просто не ща да чуя  Mr. Green  Нея не знам кво ще я правя, но отсега ми е с три черни точки на челото. Дано поне успее да изтрие една от тях.  Naughty

# 82
Сценаристката е най-интересният елемент от пъзела. Изобщо като размислих върху инфото, събрано от Лакуна, екипът на Сълзите е много противоречив и разнороден - от Ийит и професора, през Седефчето до съмнителния режисьор и въобще несъмнителната, а направо ясна и преясна сценаристка.
Обаче ми направи впечатление, че Фокс пуска 3 нови сериали този сезон и другите два, освен нашия, са много различни от всичко, което върви по турските тв-та. Единият сериал се казва Харем и ще бъде пародия на харемния живот, а другото е нещо като турското "Спешно отделение", ако съм разбрала павилно. Значи Фокс не залага на типичната форма на турското дизи, което изостря любопитството ми.

# 83
И аз се впечатлих от "Харем", представих си пухкави ханъми, които правят султана сам да си говори.  Laughing Ще го погледна на всяка цена.
Относно сценария на Сълзите, момата явно ще стъпи на легендата, което предполага много вариации. Дано има чувство за мярка, че ако вземе и да преписва от подобни айран-бози, ще отиде конят в ряката. Да се надяваме, че ще подходи умерено поне заради участието на професора.
Мале, този човек е жива легенда. 96 роли в театъра. Къде не е бил директор, преподавател, декан и какво ли още не. А и награди събрал за два живота... тотален респект.
Помня че голяма част от каста на Езел при въпрос - Как взехте решение да се снимате в сериала?, казваха - Като разбрах, че ще работя с Тунджел Куртиз, въобще не се замислих.
Може би и тук да имаме този фактор. Поне за Ийит съм сигурна, че това го е поблазнило. Знаем колко държи на театъра.  Peace

# 84
Тунджел Куртиз ли е професора? Това 96 роли в театъра е направо страхотно! Има хора по цял свят, пред които не можеш да не се преклониш!

Много ми хареса какво пишете за Харем и ако има превод, вероятно ще го гледам. Обичам пародиите и може да се окаже великолепно сериалче!

Лек ден, патета!

# 85
  • Пазарджик
Здрвейте патета браво на вас колко мн информация има за актьорите и за целия екип на дизито.Дано само да не почне преди 10 септември че тогава се очаква да се Завърна у дома.                                          А я да ви питам вас понеже разбрах че вече някои сериали не могат да се гледат а превод защото били купени от бтв и са свалени от всякъде. Че тези искали и новите дизита да се забранят да се качват със субтитри.                                   

# 86
Пипи  Hug За новите дизита не знам дали може да се налагат рестрикции. Предполагам, става въпрос за такива, които вече са в ефир на дадената телевизия в България. Или иначе казано, която държи правата за разпространение. Засега единствено Бтв се държи безпардонно по темата. Дано останалите не я последват.  Rolling Eyes Като тръгне Великолепният век по ТВ7, ще видим какво ще стане с преведените епизоди. Надявам се да не съсипят двегодишния труд на момичетата.

# 87

И какво сега ? Ще ме зарязвате ли заради  Ийит?

# 88
Не, но снимай и ти нещо, че да те вредим!

# 89

Общи условия

Активация на акаунт