Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Сега, Ребека де Морни е една от любимите ми актриси, гледал съм почти всичките й филми и ги имам записани на дискове. Peace Още като бях малък се влюбих в нея и като видех по телевизията реклама на някой филм, в който участва и тя, нямах търпение да дойде моментът, в който ще го пуснат и гледах голям интерес. Тя може да се превъплати във всякакви роли, може да е мила и добра и в същото време зла и отмъстителна.  Heart Eyes За косата й ще ти кажа, че има такъв вид коса - ягодово-жълто, както и такъв цвят боя за коса. Peace
http://naturalinstincts.com/cem/product_details.jsp?id=9101&productId=196

Като спомена нашата любимка Катрин Кели Ланг, би било страхотно, ако тя и Ребека някой ден се снимат заедно.

Намерих една стара статия за Ребека де Морни, която си пазя от години. Тя е от тв програма на в. "Тв Монитор". Peace
http://store.picbg.net/pubpic/DE/0F/0e3ac12ad9e3de0f.JPG

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 21:24 от David_Charvet

# 691
                                                          ДЖУЛИАНА МАРГУЛИС

Един от най-любопитните сериали на бг тв екран е "Добрата съпруга", чиито четвърти сезон се излъчва в момента по канал DIVA Universal. В главната роля на сериала, Алиша Флорик се изпълнява от носителката на наградите "Еми" и "Златен глобус" Джулиана Маргулис. Героинята й е съпруга и майка, която поема юздите на личния и на професионалния си живот, след като съпругът й Питър се оказва замесен в унищожителен скандал в секс и корупция.

Неотдавана Джулиана Маргулис отново бе номинирана за "Златен глобус". Друга актриса от "Добрата съпруга", също предложена за "Златен глобус" за най-добра поддържаща роля, е Арчи Панджаби, която изпълнява ролята на Калинда Шарма.

В новия сезон, първият след смъртта на изпълнителния продуцент Тони Скот, кариерата на Алиша напредва успешно и докато се приспособява към промените в дома и работата си, тя продължава да преоткрива себе си. Изправена е пред необходимостта да вземе решение до каква степен тя и децата й ще подкрепят кандидатурата на Питър за губернаторския пост.

Междувременно съпругът на Калинда се завръща и в "Локхарт Гарднър" са изправени пред нови финансови проблеми.

След временното си отстраняване от работа Уил се завръща във фирмата, на която вече е назначен попечител, който да осъществви контрол върху процедурата по банкрута й.

Калинда се изправя очи в очи с отчуждения си съпруг, а връзката на Алиша и Уил е на път да бъде разкрита от медиите.

След като бива лъгана от съпруга си в продължение на години, Алиша свиква да бъде нащрек. Макар че трудно може да бъде наречена успешен адвокат, защото губи дела и прави грешки, тя  има една силна черта - склонността да симпатизира на своите клиенти.
Скрит текст:
Джулиана, защо сериалът "Добрата съпруга" е определян като един от най-добрите тв филми?
- "Добрата съпруга" е филм за зрели хора. Ако гледате внимателно, ще видите невероятно нюансирани изпълнения, които ви водят в определна посока, без да осъзнавате. Текстът е изискан - той просто кара зрителите да се впуснат в пътуването на персонажите, като в същото време го държи в напрежение. Никога досега не съм била в екип, в който толкова много хора четат сценария с такова въодушевление. Поддържащите актьори са толкова ентусиазирани, колкото и главните.

Как кандидатурата на Питър се отразява на Алиша в четвърти сезон?
- В този сезон Алиша е всеотдайна съпруга. Тя иска Питър да спечели надпреварата за губернаторския пост и има много причини за това. Мисля, че най-убедителната сред тях, е че тя наистина смята, че той ще бъде добър губернатор и е човек, който подкрепя много от каузите, които са важни и за нея - Питър е демократ и защитник на човешките права. Аз мисля, че е много актуално, че сюжетът се насочва към политиката, имайки предвид ситуацията в Америка. Алиша изведнъж става един от най-важните хора в адвокатската фирма, тъй като всички искат съпругата на държавния прокурор и може би губернатор да работи по техните дела. Изборът на Питър й отваря врати, за които тя дори не е мечтала.

Как се развива връзката между Алиша и Ели?
- Харесва ми това, което се случва с тях. Ели е единственият, който знае всички тайни на Алиша още от времето, когато Калинда я предава. Наистина е интересно как приятелството на Ели се изгражда на две нива: първо, и Алиша, и Ели, искат да успеят, и, второ, между тях най-после се поражда негласна солидарност. Аз мисля, че Ели изпитва, макар и против волята си, голямо съчувствие към Алиша заради бедите, които й се струпват. А тя разбира много добре през какво трябва да премине той, за да осигури избора на нейния съпруг. Тези тайни спояват връзката помежду им.

А какво става с Уил?
- Уил отсъстваше известно време, но се завърна. При появата си в съда той поема рискове, на които не е принуден да се излага. Демонстрира огромна увереност.

Как се развива връзката между Уил и Даян?
- Задълбочава се още повече. Те се подкрепят, макар, че се появяват много хора, които се  опитват да ги разделят. Независимо, че адвокатската компания е изправена пред банкрут, тя все още представлява изгодна инвестиция и много хора прояват апетит към нея. Когато компанията започва да се разпада и става уязвима, всички се впускат върху нея като лешояди.

Кои звезди гостуват в четвърти сезон?
- Брайн Денехи, Аманда Пийт, Нейтън Лейн, Рита Уилсън, Джон Бенджамин Хики.

Какъв е героят на Нейтън Лейн?
-  Нейтън Лейн изпълнява ролята на много строг, да не кажа сърдит попечител в нашия управителен съвет. Той е длъжен да се намеси решително - на практика да ни вкара принудително в правия път заради това, че сме вземали дела, които не са се рентирали, и сме стихнали до банкрут. Той идва, за да оправи кашата. Нейтън Лейн се придържа много стриктно към образа си и е невероятно усърден, така че е много трудно да издържиш някоя сцена, без да се разсмееш. В сериала, той е пълната противоположност на това, което съм свикнала да виждам у него.

Работила ли си с Мора Тиърни преди?
- Мора изроди бебетата близнаци на сестра Хатауей в шести сезон на "Спешно отделение". Тя пое ролята на медицинската сестра, а аз отпътувах към залеза с Джордж Клуни. Беше фантастично!

източници: в. "Тв Сага" и David_Charvet

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 19:09 от David_Charvet

# 692
  • The point of no return
Честит 8ми Март ! Честит Празник   Grinning Бъдете обичани, усмихнати и уважавани!

David_Charvet     Sega    bouquet

Гледахте ли вече вчерашния епизод на ДиК излъчен в Сащ Flutter 
Скрит текст:
Чакам коментарите Ви за предложението за женитба на Лиъм към Стефи. По-измъчено, безчувствено и жалко предложение не бях гледала.  Sad  Лиъм определено не обича Стефи чак толкова, ако и да е майка на бъдещото им дете. 
Вчера ми хрумна щурата идея, Хоуп да е новото лице на кампанията за бельо на Брук  Grinning Лиъм ще получи удар  Wink  Laughing

# 693
Честит празник, Роя! Hug Много здраве, щастие и успех във всичко ти пожелавам!!! Grinning
Скрит текст:
Аз гледах епизода, в който Тейлър и Ерик бяха в леглото в спалнята и направо ми идеше да повърна. Sick Sick После направо паднах като даваха, че си е събрала багажа и се готви да живее заедно с него?! #Crazy #Crazy Sick ooooh!

# 694
Сега, ще споделя малко снимки с Ребека де Морни от някои нейни филми. Hug Дано ти харесат. Peace

В сцени от трилъра "Guilty as Sin" / "Виновен като греха" (1993), където играе заедно с Дон Джонсън.

В "Blind Side" / "Сляпа страна" (1993) с Рутгър Хауър (вляво) и Рон Силвър (в средата).

В "Beauty and the Beast" / "Красавицата и звярът" (1986), където играе заедно с Джон Савидж.

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 20:00 от David_Charvet

# 695
Ребека де Морни е чудесна на снимките! Особено е сладка в "Красавицата и звярът".

Аз този уикенд се отдавам на медицински драми. По Фокс Лайф първо попаднах на сериала  «Доктор Емили Оуенс». Доктор Емили Оуенс ми е много симпатична. Актрисата е дъщеря на актрисата Мерил Стрип. Жалко, че са решили да е само един сезон.

После минах на медицинския сериал «Частна практика».

# 696
Мерси, Сега. Радвам се, че ти харесват снимките с Ребека Де Морни. Heart Eyes
Аз съм гледал от тук от там малко епизоди на "Частна практика". Wink

# 697
Ето сезоните на Частна практика онлайн (озвучени на руски).

# 698
Много ти благодаря, Сега. Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 699
  • Разпиляна във въображението
Лиъм е толкова нещастен вътрешно, че ми е мъка да го гледам. Почти превъртам сцените с лигавата Стефи, както и тези между Тейлър и Ерик. Очаквам Оливър и само заради историята на Хоуп май гледам сериала.

# 700
Това положение в момента е кофти не само за Лиъм... И Хоуп, и Стефи са за съжаление в момента... Не мисля, че в настоящата ситуация някой трябва да се озлобява срещу Стефи, тъй като тя този път няма никаква вина... Напротив- тя толкова копнееше да е с Лиъм по друг начин и сега той се опитва да я заблуждава, че е така... И донякъде е така- той я обича и иска да е и с нея... но някъде там винаги ще я има и Хоуп...
Мен Лиъм честно казано ме дразни, вместо да предизвиква съжаление. Актьорът иначе е много симпатичен, но като започне да прави разни там физиономии, от които трябва да разберем, че вътрешно 'се разкъсва'... ау, ужас, направо ми е трудно да го гледам... Но Скот Клифтън за пореден път си играе ролята добре. И Джаки Ууд и Ким Матула също. Peace
Сценаристите не могат ли след 26 години да посменят малко сюжета вече... Тази работа толкова време я гледахме с предишният триъгълник, а сега какво... още 20 години ще ги гледаме тези? #Crazy

# 701
  • Разпиляна във въображението
При Лиъм Хоуп винаги ще е на първо място. Дори и със Стефи до себе си. Той дори се жени, защото тя му каза. Не че не е права, но... Стеф винаги му се е навирала в ръцете. От самото начало, когато изведнъж го "откри" и започна съблазняването му. В Аспен говореха за деца, но тя каза, че не иска в момента. И бебето се появи. И тя скри уж да не му повлиява, но точно това направи.
Напук на всички приказки на Хейс как Лоугън винаги печелят аз не виждам победи за Хоуп. Тя винаги е губеща. И не виждам нищо коварно в нея. Тя е искрена, мисли за другите и за съжаление отново е стъпкана. Няма ли най-накрая Оливър да се появи отново?

# 702

ПРЕДСТОИ В "ДИНАСТИЯ"

Кристъл е назначена на престижна длъжност в компанията

За да помогне на Стивън да запази родителските права на Дани, Клодия отлита с него за Рино, където двамата се женят. Когато съдията вижда документите за брак, прекратява делото.

В опит да си върне Кристъл Блейк й предлага поста на шеф с връзки с обществеността в компанията.

Скрит текст:
Фалън и Джеф разследват в Монтана обстоятелствата около стария случай с отравянето. Те са шокирани, когато узнават, че името на прокурора по делото е Майкъл Торънс - името, което Адам е използвал, преди да пристигне в Денвър.

Същевременно Алексис започва да проумява, че синът й Адам я е обвързал с отравянето на Джеф.

Ревнивата Трейси не може да си намери място, след като разбира, че Кристъл е получила на тепсия работата, за която толкова дълго е мечтала.

И нечия друга ревност е събудена - Марк предлага на Кристъл да се помирят. Когато тя отказва, той я напада.

Джеф открито обвинява Алексис, че систематично се е опитвала да го отрови.

Загадъчният Декстър прявява недвусмислен интерес към бизнеса на Блейк и към прелестите на Алексис.

Когат Джеф се връща на работа в компанията на Карингтън, Кристъл започва битка с Алексис заради нервните й изявления за бизнеса и корпорацията.

Фалън се запознава с Питър де Вилбис.

Декстър измъква изгодна сделка под носа на Алексис.

Джеф за малко не убива Адам заради изнасилването на Кърби.

Блейк и Кристъл решават да се оженят отново.

Джеф е обзет от ярост, когато вижда Фалън и Питър заедно.

Преди големия благотворителен бал Блейк съобщава официално, че той и Кристъл ще подновят брачния си обет. Събитието е причина Блейк и синът му Стивън да заровят временно томахавките.

Докато Блейк и Кристъл са заети с подготовката за сватбата си, Трейси умува как да отнеме работата на Кристъл.

Питър неочаквано се появява в хотел "Ла мираж". Казва, че търси Фалън, но хвърля око на Клодия.

източник: в. "Тв Сага"

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 21:58 от David_Charvet

# 703

"Private Practice" / "Частна практика"

Създател: Шонда Раймс
Жанр: медицинска драма
Държава: САЩ
Година: 2007-
Сезони: 6
Компания: АВС
В ролите: Тим Дейли, Keйт Уолш, Киди Стрикланд, Пол Ейдлстайн, Ким Рейвър и други

Резюме: Адисън Монтгомъри е известен неонатален хирург, уважавана от нейните приятели и колеги в болница "Сиатъл Грейс". След като решава, че вече не може да живее близо до бившия си съпруг Дерек Шепърд и бившия си любовник Марк, Адисън се отправя към Лос Анжелис за по-топло време и по-сполучливи възможности.

Отново събрана с вече разведените си приятели от университета, Наоми и Сам, тя се присъединява към тяхната частна практика. "Частна практика" разказва историята на една жена, която не се страхува от промените и е готова да започне нов живот.

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 19:03 от David_Charvet

# 704

"Storm of the Century" / "Бурята на века"

Създател: Стивън Кинг
Държава: САЩ
Жанр: Ужаси, мини сериал
Година:1999
Компания: АВС
В ролите: Тим Дейли, Колм Феоре, Дебора Фарентино,  Кейси Сиймазко и други

Резюме: Майк Андерсън (Тим Дейли, "Беглецът", "Частна практика") започва разказа на мразовитата и ужасяваща история. Той описва малък и отдалечен остров на 2 мили разстояние от Мейн, САЩ. Майк разкрива тайните на местните хора и как именно тези тайни са се запазили и са изиграли ключова роля през бурята на века, 1989. Разказът започва с Андре Лино (Колм Феоре), висок и симпатичен мъж, за който е характерно, че винаги носи със себе си бастун със сребърна вълча глава на върха. Той се насочва към дома на възрастна жена на име Марта Шеридън. Отличителен белег на облеклото му са жълти ръкавици. Спокойното съществуване на Марта е нарушено от тайнственото посещение. При срещата си с Андре Лион Марта се изправя лице в лице не с човешко същество, а с ужасявощо чудовище, което идва да отнеме живота й...

Общи условия

Активация на акаунт