Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 923
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
И аз бих искал Оливър да се появява по-често и да ги развият с Хоуп... С него тя е по-сладка, докато с Лиъм просто придобива лика на типичната Лоугънка, която преследва обвързан мъж, защото той бил 'нейната съдба'...  ooooh!Мисля, че и в ДиК темата го казах, но и тук ще го кажа- приказките за 'голямата любов', 'съдбата' и 'единствения и неповторим' биха могли да са нещо уникално красиво в други случаи... но не и в този... Не виждам каква съдба е Лиъм на Хоуп след като се поддаде на Амбър и си легна с нея 5 минути след като увери Хоуп, че никога не би й причинил това... после пък си легна и със Стефи 5 минути след като Хоуп го заряза без обяснение (за което и тя, и Стефи имат вина)... И чак трета в леглото му беше 'голямата му любов' Хоуп. И въпреки, че най-накрая си легна с нея, продължи да си се поддава на разните възможности да бъде и със Стефи... Ами извинявай, Лиъм, но ако искаш само Хоуп и я смяташ за твоята 'единствена', ще държиш на това докрай и няма да си позволяваш да залиташ по други... Та в тази насока, само Хоуп си вярва, че Лиъм е нейната съдба и по типичен Лоугънски начин взе да го преследва дори и когато той е обвързан... използвайки оправданията, които и майка й използваше сто години...
Но темата беше за Оливър и за това как с него Хоуп ми е много по-симпатична. Аз отначало много харесвах нея и връзката им- бяха много сладки и свежи заедно... После се намеси Лиъм и започнаха дразнещите работи... и съответно и Хоуп все повече взе да ми заприличва на Брук... която поне за мен си остава уличницата на сериала...
Както и да е, това 'завръщане' на Оливър не ми изглежда особено надеждно... а дори и да го вкарат отново в играта по-сериозно, ще е третото колело, както горе-долу се води и Стефи за Лиъм... макар че според мен тяхната връзка израстна много в периодите, в които Хоуп му се дърпаше заради манипулациите на Рик и Бил. Peace

# 706
  • The point of no return

David_Charvet благодаря за милите пожелания  Grinning

Напук на всички приказки на Хейс как Лоугън винаги печелят аз не виждам победи за Хоуп. Тя винаги е губеща. И не виждам нищо коварно в нея. Тя е искрена, мисли за другите и за съжаление отново е стъпкана. Няма ли най-накрая Оливър да се появи отново?

Много точно казано! Каквото и да прави Хоуп, все получава удари под кръста  Sad Докато беше с Оливър, Брук взе че преспа с него по погрешка. След това Лиъм и неговите изпълнения с Амбър, Стефи и изобщо вече историята се изтърка до дупка. Все Хоуп е измамената, наранената, ронещата сълзи, мъчещата се да продължи напред...
Последния спойлер, който видях е в същия дух - ново поражение за Хоуп  Whistling Други коментират, че ако Стефи загуби бебето, ще го направят така, че да е по вина на Хоуп, което ще е повече от ужасно Naughty

# 707
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Роя, наистина Хоуп е много нещастна всеки път.  Cry Ама по вина на Стефи и Бил е всичко, то не беше спиране на лифтове, където бе принудена да гледа изманипулираната сватба на Лиъмчо и Стефи, после Стефи и Бил я държаха далече от гламчо Лиъм на курорта, после пък  организираха нападения от журналистите, направо Sick Sick И с какво ще й е виновна Хоуп на Стефи, ако изгуби бебето си, както говорят слуховете? Сигурно че я бутнала и онази се е насочила да падне по стълбите и.... Naughty

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 11:03 от David_Charvet

# 708
Напълно съгласен с коментара на СуперГеорги за темата Хоуп-Лиъм - и аз мисля точно така,няма как след всичките тези изпълнения той да е съдбата на Хоуп,по-скоро след всичкото това и след като миличкият Оливър й показа татуировката си,как й е верен и все я подкрепя и е до нея,не поглежда друга - би трябвало да осъзнае,че именно той е съдбата и голямата й любов!Както се казва - а дано! Laughing Пак е някакъв напредък,че го дават поне в един епизод седмично имайки предвид,че с месеци го бяха махнали от сериала,дано продължат в тази насока и пак стане част от актьорския екип по договор,за да го дават постоянно.
Иначе по въпроса за Брук,че е уличницата на сериала,естествено,че бих поспорил,защото ми е любимката и не съм съгласен Simple SmileТо по тази логика спокойно можем да кажем,че и ''света''Тейлър достойно я следва по петите Wink
А какво мислите по новосъздаващият се триъгълник Каролайн-Рик-Мая?
СуперГеорги,ще те помоля за малко разяснение за ''General Hospital'' ако може - нещо не разбрах Трейси защо се отказа и макар и да беше късно,защо не искаше да излиза вестника с документите,които даде на Кони?Какво общо има Карли и какво Хедър е казала на Ей Джей?Това ми убягна newsm78
И според тебе защо и Луси и майката на Рейф наричаха Сам ''Ливи''?Дали пък няма да се окаже,че Сам има сестра близначка? newsm78 Тепърва ще гледам сериите от февруари когато се появяват Фриско и Лора WinkИнтересно какво ли ще стане с Макси и Спинели и новото бебе Joy
Липсва ми и Робин,нещо зациклиха и забравиха тази история,явно актрисата е заета SadНо дано скоро дадат нещо,защото четох,че ще се завръща Джаспър Джак,нали той сега я държи отвлечена.Ще се завръща и една моя любимка,която не съм гледал в този сериал преди,но съм я гледал в ''Лас Вегас'' - Ванеса Марсил - супер!Жалко само,че махнаха Стивън Уебър,сега и актрисата,която играе Лулу ще се маха,а ''новата'' Лулу ще е Аби Нюман от ''Богати и жестоки''! ShockedЖалко,че ще махат и друг мой любимец - Джони! Sad Колко много промени в този сериал,а в ДиК нищо не се случва в актьорския екип освен Мая и Картър.

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 12:31 от Rick Forrester

# 709
Поздрав за гледащите BoP

# 710
  • The point of no return
Аз не знам дали Лиъм е съдбата на Хоуп, обаче на мен лично Лиъм и Стефи не ми харесват като двойка. Някои ги намират за супер секси, но на мен ми е тотална мъка да ги гледам  Sick.  Стефи ми се връзва с Бил повече! Стоят по-добре на екран и възрастово като че ли си пасват повече.

Иначе новият триъгълник с Мая обещава да е интересен  Peace

ПС Четох някъде, че наскоро е имало чат със Скот Клифтън, и буквално са го побъркали от въпроси, защо не може да реши между Хоуп и Стефи и как може да е толкова безхарактерен (ще кажеш, че той има думата в сценария), при което той си бил изпуснал нервите или нещо от сорта, и се наложило да го привикват в централата.

# 711
Роя, много интересно това за чата. Grinning Мерси.  Hug  bouquet
Сега изгледах днешния епизод и се чудя нещо: Лиъм нали не иска Хоуп да има каквато и да е тайна скрита от него? Тогава защо той скри от нея, че е скъсал подписаните от Стефи документи за развод?  Thinking newsm78 Значи Хоуп не може да има тайни от него за каквото и да е, но ако се отнася за него, давай да крием всичко. Дори това. По-безхарактерен и нерешаващ се идиот от него не знам дали може да има.  ooooh! Хем иска да е с едната, хем не иска да скъса с другата. #Crazy Ако вместо по чата, ами на живо бяха задавани въпросите, сигурно щеше да се стигне да бой. Laughing Joy Joy hahaha

# 712
  • Разпиляна във въображението
Стефи да загуби бебето заради Хоуп е толкова тъпо, колкото Ридж обърна гръб на Брук заради телефонен разговор между нея и Дикън. Толкова очернят Лоугън излишно, че понякога ме е яд като гледам. Брук е правила грешки - да, постоянно и й се връща тъпкано. Другите правят грешки и се разминават винаги леко и с чувство за превъзходство над нея, а са същите лекета. Никога не съм чела мнение, че мъжете са същите "к...и" както и жените. Всички са минали по всички. И може би е време да се спре с тези обиди, защото това е сапунена опера и там персонажите са малко и се въртят един друг.
Съдбата-Хоуп-Лиъм. Ами има я. Какво да се отрича. Те са орисани да се връщат един на друг. И на мен не ми харесва вече, но техните сцени са по-нежни и по-емоционални, отколкото между Лиъм и Стефи /поне според мен/. У Стефи има някакво лигавене и цупене на физиономията, която понякога ми докарва пристъпи на гадене.

# 713
Стефи ми се връзва с Бил повече! Стоят по-добре на екран и възрастово като че ли си пасват

Стига бе 25 години разлика   ooooh!

# 714
Цитат
Другите правят грешки и се разминават винаги леко и с чувство за превъзходство над нея, а са същите лекета
Мириел вземаш ми думите от устата. Много добре казано!

Днес гледах епизоди от Далас от линка, който дадох преди. Хареса ми, но все пак в  този сезон определено ще се чувства липсата на Джей Ар. Попаднах на този линк - в памет на Лари Хагман.
И тук -Линда Грей и Патрик Дафни си спомнят за Лари Хагманв Piers Morgan Tonight (CNN, Feb 20, 2013)

# 715
О,Стефи и Бил  - категорично не! NaughtyОще на времето когато имаше флирт между тях не ми се връзваха,със Лиъм 100 пъти са си по-подходящи.Бил и Брук - да,там вече има химия,но той си е за Кейти все пак.Не искам да го събират с Брук и пак да я плюят,че е взела чужд мъж и то този на сестра си,ще бъде гадно.Лиъм и Хоуп - да,Оливър и Хоуп - два пъти да,но само не и с брадясалия противен(поне за мен)Томас.Не знам защо,но така и не свикнах с този актьор след прекрасния Дрю Тайлър Бел,жалко че го смениха с този SickИ на мен ми е интересно какво ще става между Каролайн,Рик и Мая.Но много малоумно ще е само за да съберат Рик и Мая,да изкарат Каролайн лигла и да развалят така образа й. NaughtyА дали пък лудата Пами няма пак да влезе в играта JoyА дано,и без друго е толкова скучно,че една луда добре ще се отрази. Praynig
Бумър,  bouquet мерси за поздрава с Body of proof!

# 716
  • The point of no return
Стефи ми се връзва с Бил повече! Стоят по-добре на екран и възрастово като че ли си пасват

Стига бе 25 години разлика   ooooh!

Ау, аз май съм се поуляла  Embarassed  Laughing Признавам си, че не съм наясно на точно каква възраст са в ДиК, но определено не ми изглеждат с такава голяма разлика. И като стана дума, каква е разликата между Тейлър и Ерик  Sick

# 717
Джон Маккук(Ерик) е 1944-и набор,а Хънтър Тайло(Тейлър) е 1962-и. Peace - 18 години не са малко Sick

# 718
Преди малко започнах да си мисля какво ли би станало, ако сценаристите ни пратят напред в бъдещето и сюжета се върти около децата на Хоуп, Лиъм и Стефи и те са влюбени в един и същи човек. #Crazy Ще стане голяма каша; не можаха да оправят родителите Брук, Ридж и Тейлър, а тръгнаха техните деца да залюбват и разлюбват. Ако сюжета се насочи към още едно ново поколение ще се откажа да гледам. Laughing Joy Joy Joy hahaha

# 719
Преди малко започнах да си мисля какво ли би станало, ако сценаристите ни пратят напред в бъдещето и сюжета се върти около децата на Хоуп, Лиъм и Стефи и те са влюбени в един и същи човек. #Crazy Ще стане голяма каша; не можаха да оправят родителите Брук, Ридж и Тейлър, а тръгнаха техните деца да залюбват и разлюбват. Ако сюжета се насочи към още едно ново поколение ще се откажа да гледам. Laughing Joy Joy Joy hahaha

Съгласна съм с теб. Можеха да направят 2 отделни сюжета, с 2 отделни любовни триъгълника.... Но не - 26 годишен сериал с едни и същи сюжетни линии. Искам Бриджит и Ник да се върнат, предпочитам да гледам тях пред блудкавият любовен триъгълник, а забравих - искам и Фийби да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт