Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Дейвид недей измисля това, че ще го предизвикаш  Laughing hahaha и тогава сме загубени.
Нали знаеш сценаристите четат в БГ мама...
ooooh! такива нереални измислици ни сервират. Толкова невъзможни, че фантъзи измислиците от "Имало едно време" ряпа да ядат. Да вземат да хвърлят част от героите в Омагьосаната гора. Че да има нещо ново.

Филмите по Фокс лайф ме радват тази вечер. Преди малко свърши епизода от втория сезон на "Имало едно време", а сега се наслаждавам на "Скритите доказателства". Супер е.

# 721
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Добре, Сега. Няма да мисля за такива космически фрнтъзи сюжети повече. Като спомена сериалите, които гледаш по FOXlife, аз пък там гледам като се събудя рано сутринта сериала "Unhappily Ever After" / "Шантаво семейство", излъчват се по два епизода от 06:15 и 06:40 h. всяка делнична сутрин. Peace

Създател: Рон Левит
Жанр: Семейна комедия
Година: 1995-1999
Държава: САЩ
Сезони: 5
Компания: The WB
В ролите: Кевин Конъли, Ники Кокс, Джоф Пиърсън, Джъстин Бърфийлд

Резюме:   Джак Малой е стресираният и халюциниращ баща, който работи в автокъща за употребявани автомобили, където тъстът му е шеф. Дженифър "Джени" Малой е майката. Тя има малко време за децата си и за свой съпруг.

Морийн Слатъри е майка на Джени (тъща на Джак). Райън Малой е най-големият син, който не е много умен. Двамата родители не го харесват, най-вече защото е заченат на първата им среща и така е станал причина да живеят заедно в този хаос и второ, защото е глупав. Тифани Малой е красивата умна дъщеря. Майка й й завижда, а баща й я боготвори. Той харесва интелекта и девствеността й. Рос Малой е най-малкото забравено дете. Той е средно интелигентен, но постепенно се превръща в неуравновесена личност заради липсата на всякаква родителска любов. Г-н Флопи е плюшен заек, който Рос е подарил на Джак.

След стреса от раздялата с Джени и принуден да напусне дома си, Джак започва да си въобразява, че г-н Флопи му говори. Въпреки, че е плод на неговото въображение, г-н Флопи не се отнася към Джак с повече уважение от всички останали. Но той смята г-н Флопи за свой най-добър приятел и верен другар.

# 722
Сериалът „Частна Практика” е спин-оф на „Анатомията на Грей” и освен общата създателка, заимства и един от неговите отлични хирурзи - чаровната д-р Адисън Монтгомъри. И виждам, че има общи актьори, появяващи се и в двата сериала и понякога преместват действието от частната клиника  в Сиатъл Грейс Хоспитал и обратно.

Върнах се да изгледам първите епизоди на „Частна Практика”. Но и след това продължаваше да ми липсва част от информацията за героите, затова върнах още по-назад към трети сезон на „Анатомията на Грей” (прочетох, че първите епизоди на „Частна Практика” са вградени в 22 и 23 серия от 3 сезон на "Анатомията на Грей”). Тези два епизода са зараждането на спин-офа "Частна практика". Показан моментът, в който Адисън след успешна кариера и не толкова успешни опити да спаси брака си решава, че е време за промяна. След трети сезон на „Анатомията на Грей” тя напуска голямата болница Сиатъл Грейс Хоспитал, за да се установи в слънчевата Санта Моника в малка клиника, където започва да работи със свои стари съученици. Тази промяна в живота й и всичко свързано с нея са проследени в епизодите на "Частна практика".

Ето ТУК може да се видят онлайн 22 и 23 сезон на "Анатомията на Грей" (с озвучаване на руски), както и всички останали епизоди от сезона (и сезони).

# 723
Рик, това около документите на Трейси и Кони не го помня много... Аз понякога не слушам много какво говорят. Laughing Но цялата история при Трейси се върти около компанията- Ей Джей и Майкъл я искат, но и Трейси я иска... И Луси се оказа с някакъв там процент от нея, който можеше да наклони везните на едната страна... Даде го на Трейси, но после я помислиха за луда, което можеше да се отрази зле на историята и Трейси не беше доволна- затова направи нещо, но не съм сигурен какво беше то... Май даде компанията на Ей Джей или... се бъркам? newsm78 Малко оплетено ми е тук, но в по-новите епизоди този сюжет допълнително се разгорещява покрай една важна рецепта, за която и двете страни се борят... Ще видиш за какво става дума...
А на вампирския сюжет аз вече му знам цялото развитие... съответно знам и защо мислят Сам за Ливи. Joy Да ти разказвам ли или предпочиташ да го гледаш?
Само да вметна нещо- този Джакс, който ще се завръща, всъщност не е онзи злодея, който държи Робин... Това е неговият брат Джаспър Джакс, който много дълги години е бил в сериала и дори и аз го бях гледал известно време след като започнах да следя Болницата. Този Джакс беше съпруг на Карли, но иначе е имал голям романс и с героинята на Ванеса Марсил- Бренда, а и с други...

Относно ДиК... Рик и Мая много ми харесват! Те са нещо свежо и приятно... С нея Рик е много различен и далеч по-приятен... Тази седмица историята им май ще стигне до 'голямото разкритие', че той е Форестър...
Жалко обаче, че за да може да изглежда готино как Рик се пренасочва към друга, трябваше така да съсипят сладката Каралайн... Никога не бих очаквал точно тя да каже, че нейния тип благотворителност е 'да се организират партита, за да се опитват да достигнат до портмонетата на богатите'. ooooh!
То май по всичко личи, че Каралайн вече е аут за Рик... Много ще ме изкефи сега той да си се хване с Мая и тогава изведнъж да се завърне Амбър... за да ни покаже за пореден път на какво е способна. Laughing
А не мислите ли, че на Рик му е крайно време да си има дете вече? Да не повярва човек, че за 15 години като голям така и не му направиха и едно, което да си е биологично негово и да се роди живо... Мисля че трябва да наблегнат на това и набързо да му направят 2-3 от Мая, Амбър... или някоя друга... Grinning

# 724
Малко снимки от новата фотосесия на актрисата Брук Шийлдс Hug

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 11:48 от David_Charvet

# 725
Някой има ли идея какво да бъде заглавието на новата тема? И какво да добавим на първата страница, нещо, което е липсвало в тази тема?

# 726
Малко снимки от новата фотосесия на актрисата Брук Шийлдс Hug

От хлапе винаги е изглеждала страхотно на фотосесии  Peace

# 727
Някой искаше да добавим още нови по-актуални сериали.
Може би да намалим броя на филмите и картинките, че после някои изчезват...
И може би да махнем по неактуалните сериали?

А Брук Шийлдс е наистина е страхотна красавица и много фотогенична Hug

# 728
СуперГеорги,така беше - след като Луси намушка Джон мислейки го за Кейлъб,Трейси беше много ядосана,но не даде доброволно компанията на Ей Джей и Майкъл - аз поне доколкото разбрах,Трейси е инвестирала в компанията някакви пари,които не са били чисти обаче,затова Антъни Закара я е изнудвал да се омъжи за него.Ей Джей знае за това и каза на Майкъл,който отиде при Джони в затвора,който също е знаел,даде на Майкъл някакви документи и след като Ей Джей й ги показа,тя беше принудена да отстъпи компанията,за да не иде в затвора. ooooh!Много заплетено.
Но имаше и още една нишка,която аз не разбрах - Хедър Уебър и тя знае нещо - в началните серии от декември нали се опита да ограби Куотърмейнови и преди да я вкарат в лудницата,тя видя някакви документи.Тя каза на Ей Джей въпросното нещо,замесиха и Карли,но аз не разбрах.А Трейси понеже не може да прежали компанията,беше решила,че щом не е нейна,няма да е и на Ей Джей.Затова даде нещо на Кони да го побликува и да съсипе компанията.Но след като синът й Нед прати съобшение по ...Алисън май беше,онази високата прислужница,в това съобщение той казва на Трейси нещо(което аз не разбрах)и тя искаше да спре Кони да публикува,но беше късно и вестникът излезе.
А колкото до ''вампирската'' история,само може да ми загатнеш кога се разплита,когато убиват Кейлъб края на февруари или не? Simple Smile
И аз мисля,че на Рик му е крайно време да има дете вече,без значение от коя.С Мая наистина са сладки,но аз го харесвам и с Каролайн така,че съм раздвоен.Но е много тъпо да изкарат сладката Каролайн такава мрънкаща лигла,не ми допада тази идея.Само дано не я съберат пак с Томас(който за мое щастие май вече рядко го дават,а?)Но ако Амбър се завърне,ще съм много щастлив,сериалът не е същият без нея WinkИска ми се и Картър да го забъркат с някоя.Някакви предположения с коя може да е?
Сега прочетох,че новите онлайн епизоди на ''Всички мой деца'' и ''Един живот за живеене'' стартират на 29.04. - чудя се,дали и ние ще можем да ги гледаме?Поне аз ''Всички мой деца'' го следях понякога,гледал съм сериите,които даваха и у нас,както и новите си свалях и бих го гледал пак.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 13:16 от Rick Forrester

# 729

THE YOUNG AND THE RESTLESS на 40 години! Hug
Дай Боже още толкова занапред Simple Smile И дай Боже пак в България,скоро с нови серии Praynig Praynig Praynig

# 730
  • The point of no return
Преди малко започнах да си мисля какво ли би станало, ако сценаристите ни пратят напред в бъдещето и сюжета се върти около децата на Хоуп, Лиъм и Стефи и те са влюбени в един и същи човек. #Crazy

Crazy Ако това стане ще е просто кошмар.

Картър като нищо може да го вкарат в триъгълник с Рик и Мая....

Единият от спойлерите е, че ще има неочаквана сватба  newsm78 Стефи и Лиъм са аут според мен, след като вече знаем, че планират. Ерик и Тейлър също си мисля няма да са, по скоростта с която се движи връзката им, аз не бих се изненадала още утре да се бракуват.....Хоуп, ако не е за Лиъм, не я виждам да се омъжва в скоро време.....остават Рик И Мая  Grinning

# 731

Реших да си направя трудът и да направя едни колажчета с мъжете в живота на моята любов Амбър Simple Smile
Това са снимки на връзките й и от двата сериала ''Дързост и красота'' и ''Богати и жестоки''.Лично аз най я харесвам с Рик(ДиК) и с Даниел(Биж)
Много ме е яд,че в ДиК я изкараха толкова лоша и такава кучка след завръщането й през 2010-а.В БиЖ беше толкова забавна,сладка,пак правеше изпълнения,но не е навредила на никои.Дори великата Катрин Чанслър и беше приятелка и я обичаше.Може би в ДиК ако я бяха развили по друг начин,още щяхме да си я гледаме.А те първо я изкараха крадла на модели когато работеше в Джаки М,после правеше отчаяни номера на Рик ooooh!Трябваше да дадат как израства,с Рик можеха да са страхотна двойка и тандем и в бизнеса,но не.Малоумни сценаристи! NaughtyДано все пак я върнат поне в единият сериал.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 15:53 от Rick Forrester

# 732
Мисля, че на Амбър и Рик трябва да се обърне голямо внимание... Според мен за Дик те биха могли да се наредят в ТОП 5 на супердвойките, наред с Брук и Ридж, Тейлър и Ридж, Ерик и Стефани, Торн и Мейси... Но трябва добре да ги поразмърдат и да сложат малко повечко живинка у Рик, когато е с нея... През 2011-2012 ми се струваше, че той като че малко насила се радваше като беше с нея... а не трябва да е така. Вярно, че тя му създаде доста главоболия, но и той съвсем не е съвършен... Пък и някак си просто си пасват двамата, страхотна двойка са.  Peace

Ето най-новият постер на завръщащият се "Всички мои деца", който може да се помести в началото на следващата тема:

И на "One Life to Live":

# 733
Самите сериали "Всички мои деца" и "Един живот да живееш" иначе ще могат да се гледат платено чрез iTunes и Hulu Plus, а на Hulu.com ще може да се гледа и безплатно... Не съм сигурен обаче дали безплатната версия ще е достъпна в нашата страна...

# 734
СуперГеорги,мерси за инфото,надявам се да може да се гледат и у нас,а ако не,дано все някой ги качва в youtube.com.
Да,съгласен съм за Амбър и Рик,дори в доброто старо време те бяха една от супердвойките и каквото и да правеха,в края все се събираха.Така беше почти до самият край когато Амбър напусна сериала през 2005-а.И аз бих искал да гледам повече тях вместо досадният триъгълник,защото каквото и да си говорим,Ейдриън Франц лично за мен е много по-добра актриса от Джаклин Ууд и Кимбърли Матула Peace
А новият постер на актьорският екип на ''Всики мои деца'' е много як,но май ми липсва Сюзън Лучи - Ерика Кейн? newsm78 Ако е така,някакси не си представям сериала без нея.Уж и Кади Маклейн(Дикси) беше дала съгласие за участие,а май и нея не видях.А,всъщност е тук,видях я Laughingхубаво,че поне тя ще участва след като ''възкръстна'' за 3-и или 4-и път от мъртвите.Тя май оглавява класацията в тази категория. Joy

Общи условия

Активация на акаунт