Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 103 436
  • 739
  •   3
Отговори
# 60
И това доживяхме да видим в ДиК.................. Отвратително, гнусно, и долно.  Crazy #Crazy Sick

# 61
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Намерих една страхотна снимка с Брандън Биймър (Оуен) и Катрин Кели Ланг (Брук)  Hug

# 62
Много ми хареса сцената с Бил и Лиъм! Бил е много прав! Как може да се моли на Хоуп-девственицата? Това е долно и недостойно!

# 63
  • Разпиляна във въображението
Много ми хареса сцената с Бил и Лиъм! Бил е много прав! Как може да се моли на Хоуп-девственицата? Това е долно и недостойно!

Лиъм беше прав, че загуби себе си. Стана друг. Но и Бил е прав - той трябва да се вземе в ръце. Хоуп беше още по-права. Евала. Кейти - също.

Болд, думите ти са силни, но не си прав. Долно и недостойно. Лиъм едвам е изтрезнял, с боядисана коса, с татуировка на врата и не знае къде се намира и какво прави. Не може да се ориентира, не разбира каква грешка е направил. Действа отчаяно, но и той не знае заради какво. Той е жалък недорасъл мъж. Бил държеше да го промени, дори използва и Стефи за това и някъде там той така и не се замисли какво наистина иска сина му, а това определено не беше брак със Стефи, нещо, което щеше да разбере, ако беше оставил Хоуп и Лиъм да се изяснят.
Вината е в Бил и само негова. Затова сега да гледа да вдигне сина си, да го направи истински мъж, а не недорасъл тийн със Стефи, нито вечно подозрителния с Хоуп.

# 64
С две ръце подкрепям и заставам зад мнението и написаното от Miriel! Naughty И аз мисля така.
Лиъм е голям глупак,съжалявам го,как може да не вижда Стефка как го манипулира! Sick,Така му се пада #2gunfire
Дано Хоуп го зареже най-после и да отиде при Томас,за да може моите любимци Рик и Каролайн наай-после да се съберат Praynig

# 65
С две ръце подкрепям и заставам зад мнението и написаното от Miriel! Naughty И аз мисля така.
Лиъм е голям глупак,съжалявам го,как може да не вижда Стефка как го манипулира! Sick,Така му се пада #2gunfire
Дано Хоуп го зареже най-после и да отиде при Томас,за да може моите любимци Рик и Каролайн наай-после да се съберат Praynig

Не си прав. Не си попадал в такава ситуация, за сметка на това аз съм. В скайп ще ти обясня за какво става въпрос. Лиам е луд по Надка, и двамата са в правото си.. Но той не й е изневерил, а само се е забавлявал, което не го прави виновен, но той се чувства така и то благодарение на нея. Но поведението му показва само колко много не иска да я изгуби (говоря за падането му на колене) и колко много я обича.

# 66
Ааааа никакви такива Керълайн я давам само на Томас,
Рик въпреки, че е син на Брук винаги е е дразнел, освен когато беше с Тейлър  Peace

# 67
Всъщност Лиъм е виновен. Вината е там, че вече за трети тъп допуска една и съща грешка - подозрителен е относно Хоуп, а досега (с изключение на развалянето на първия годеж) тя не го е подвеждала. Вината му е там, че трябваше да се замисли, че сигурно нещо се е случило и Хоуп не може да дойде при него. Да се излегне, да пусне телевизора, да се замисли за сватбата утре и да си легне рано, за да е свеж като краставичка за сватбата с желаната жена. Да, ама не. Той се фръцна и отиде за една последна вечер на свобода със Стефи, жената, заради която си навлича проблемите от месеци насам. Вината му е в това, че така и не се сети за Хоуп. Не се замисли и за момент. Просто отиде да се налива като пияница, да се държи като надрусан и дори да няма ясни спомени. Вината му е в това, че се остави Стефи да го забавлява, да го мъкне нагоре-надолу сякаш е свободен, а ТОЙ НЕ Е!!! Виновен, е че не осъзнава, че прави нещо, което ще нарани Хоуп. Той се чувства виновен едва тогава, когато го разкрият, иначе се държи все едно не е голяма работа.

Хоуп трябва да го остави. Просто е задължително.

# 68
Хоуп трябва да го остави. Просто е задължително.

Ако Лиамчо остави сериала - още по-добре. Знаете ли, че той е играл г*й в един друг сериал? Да върви там. Лиам е ето това:

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 18:02 от emiliq.nikolova88

# 69
Това прилича на фотошоп

# 70
Това прилича на фотошоп

При това доста бездарен

# 71
Това прилича на фотошоп

При това доста бездарен

Да. Барнах снимката в един сайт.  Peace

# 72
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Тази снимка с Лиъмчо е много забавна. Тя, Емито я беше качвала и преди за Великден.  Peace

# 73
Еми,за кое и според кой не съм прав?Може би според теб и твоята гледна точка,но всеки си има своя,нали така - значи за себе си и за моят начин на мислене съм прав. Peace
Освен това е излишно да пиша и пак да обяснявам как виждам аз нещата - Miriel,   bouquet   за пореден път е написала това,което мисля и аз.Ниистина Лиъм се чувства виновен,пада на колене и прави това,в което е най-добър - да гледа малоумно и тъпо и ЕДВА  когато го разкрият се извинява.Miriel,права си като каза,че той е подозрителен към Хоуп,нормално е - след като той я мами и скрива неща от нея явно си мисли,че и тя го прави.А тя милата иска само да бъде с него и всичко да е хубаво,преди исках да са заедно,но вече не!Дано го съберат със стефка - лика прилика са си - ще си пиянстват,ще си се татуират заедно и какви ли не още простотии заедно.Хоуп заслужава някое добро,чувствително,принципно и романтично момче.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 19:13 от Rick Forrester

# 74
За съжаление след Рон Мос,вече е потвърдено,че сериала НАПУСКА  И СЪЗЪН ФЛАНЪРИ!!!!!!!!!!.Последният епизод с нейно участие ще е през Декември.Катрин Кели Ланг остава,за Джон макКук няма информация.

http://soapcentral.com/bb/news/2012/0822-flannery_out.php

Общи условия

Активация на акаунт