Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 30

• 40 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Интересува ме стелка на тези марко тоци в синьо и кафяво. Нося между 38 и 39. Стелка 25 ми трябва, а на тези в таблицата пише за 38 че 24.2. Имам затворени марко тоци с връзки 39, които са ми големи, та се чудя за тези newsm78

# 361
  • Бургас
Аз и друг път съм писала... Моите крачета са ужасно тесни. Много трудно си намирам обувки, ама наистина много трудно. Сандалки, чехли, обувки, ботуши... всичко ми е широко!  Rolling Eyes
Уважавам марките, които предлагат номерация и според ширината, ама както farf казва - не ми харесват цените.  Rolling Eyes

# 362
  • Варна
От доста време се чудя какво се разбира под "тесен крак" и "широк крак"? Има ли някъде написано колко сантиметра е широкия крак и колко тесния? Моят е 8 см, широк, тесен или нормален е? И това не зависи ли от номера? Колкото по-голям номера не е ли по-логично да се раширява и крака?

Не е възможно да е 8 см. Ширината на крака се измерва като обиколка, тъй като понякога кракът изглежда тесен, но има висок свод. Имах таблица с размерите на ширините на краката, но след преинсталиране на ОС  съм я загубила. Confused

# 363
  • Стара Загора
Получих тези чехли-мека кожа и леки.Благодаря на Бижу,че ми препоръча 39-добре ми е.  bouquet
http://www.javari.de/dp/B0061JPC9I
и разбира се чантата-хареса ми и тя
http://www.javari.de/dp/B005XSUTA0

# 364
  • sofia
Аз пак да питам - Calvin Klein пише в табличката, че са нормални.
Но аз съм между 37 и 38 номер с тесен крак и се чудя кой номер да взема - за тези става дума:

http://www.javari.co.uk/dp/B007B6TAP2/ref=asc_df_B007B6TAP293148 … veASIN=B007B6TAP2

# 365
  • Варна
От доста време се чудя какво се разбира под "тесен крак" и "широк крак"? Има ли някъде написано колко сантиметра е широкия крак и колко тесния? Моят е 8 см, широк, тесен или нормален е? И това не зависи ли от номера? Колкото по-голям номера не е ли по-логично да се раширява и крака?

Не е възможно да е 8 см. Ширината на крака се измерва като обиколка, тъй като понякога кракът изглежда тесен, но има висок свод. Имах таблица с размерите на ширините на краката, но след преинсталиране на ОС  съм я загубила. Confused
Нещо подобно на това или това?

# 366
Дзвер,точно заради голямата извивка не сме сигурни за номера.  newsm78
знам, но за тесен крак според мен номер нагоре ще бъде огромен - аз и с точния номер затягам доста лепката  Peace
Значи са и за  широк крак? Стоят ли стабилно  на крака при ходене,изхлузват ли се лесно?
Да, стават и за по-тесен и за широк крак заради лепката. Братовчедка ми е с 39 номер и вчера мери моите чехли, които са 41, определено и трябва нейния си номер. Както Дзвер е казала, проблемът при този модел в голям номер е, че тока е доста далече от пръстите и тъй като материята е такава, че малко или много тежи, защото е плътна, има леко "шляпащ" ефект. При по-малък номер сигурно няма да е толкова осезаемо. Но мекотата и удобството са ненадминати!

blue eye, радвам се, че съм уцелила! Grinning  bouquet

# 367
  • Бургас

Нещо подобно на това или това?

Мерих си сега крачето. Обиколка в най-широката част-21см, номер 38.
Според тази таблица: http://c572296.r96.cf3.rackcdn.com/1342788289.png съм в narrow и то съвсем в началото.
Другата табличка е за нормални и по-широки крачета.

# 368
farf , мерси за табличките   bouquet

# 369
Получих тези http://www.javari.de/Puma%20353218%20Sandalen%20Zehentrenner%20b … RL=%2Fmythings%2F 44.5
Станаха на собственика, доволен е Peace
Вчера никой не ми отговори дали може да пратя 2 неща в един кашон, обаче аз все пак реших така да ги пратя, да си спестя от разходите Peace

# 370
  • Варна
Вчера никой не ми отговори дали може да пратя 2 неща в един кашон, обаче аз все пак реших така да ги пратя, да си спестя от разходите Peace
Значи никой не е сигурен, затова не ти е отговорено. Има вариант и да попиташ в сайта чрез контактната форма, така е най-сигурно  Peace

# 371
Момичета фен съм на обувки ECCO, а и нося 41н, и техните ми залепват от раз. Сега видях има разни намалени, и си харесах даже.
Та прочетох първия пост, но да питам пак. Регистрирам се, поръчвам и доствакта до БГ е безплатна от немския сайт, така ли?  newsm78

Някакви кодове трябва ли да се въвеждат  newsm78

# 372
Момичета фен съм на обувки ECCO, а и нося 41н, и техните ми залепват от раз. Сега видях има разни намалени, и си харесах даже.
Та прочетох първия пост, но да питам пак. Регистрирам се, поръчвам и доствакта до БГ е безплатна от немския сайт, така ли?  newsm78

Някакви кодове трябва ли да се въвеждат  newsm78
Доставката е безплатна от всички сайтове без кодове Peace Понякога пускат кодове за намаление

# 373
само кода на кредитната карта ха-ха-ха. Регистрираш се и поръчваш.

# 374
мерси, ще позяапам тогава на воля първо  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт