Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 30

• 40 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Мацки,тези са страхотни     http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007CSVN1I/ref=oh_details_o00_s00_i01  -имам единия модел от джавари на 29 лири и сега си взех другия. Сигурност няма да съжалявате

# 571
момичета, в амазон може ли да се филтрира намаление над 50% или 70% както в джавари?

и някой има ли отзиви за обувките на sophie schoor

# 572
  • София
момичета, в амазон може ли да се филтрира намаление над 50% или 70% както в джавари?

И аз със същия въпрос и да питам ,кой превозвач използвате за София.

# 573
  • Sofia
Поръчах иаз едни червени балеринки, като на Ани кафявите.
Имам подобни около 5 чифта само в червено, с другите цветове ми стават поне 10  ooooh!

И аз исках червени, но имаше само 6 Sad
Green Grass, отдавна са ми в уиша в Джавари, но много натрупах такива, а сега ме караш да ги мисля  Naughty

# 574
  • Пловдив
Мацки, REPLAY точен номер ли се поръчва?

# 575

Филтрира по конкретен ценови диапазон - под 20п, между 20 и 50п, между 50-100, над 100 и над 200/по конкретно произволно зададени също/ и по възходяща или намаляваща цена.

# 576
  • София
Мацки,тези са страхотни     http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007CSVN1I/ref=oh_details_o00_s00_i01  -имам единия модел от джавари на 29 лири и сега си взех другия. Сигурност няма да съжалявате
А отговарят ли си като номер?

# 577
  • София

И аз със същия въпрос и да питам ,кой превозвач използвате за София.
Аз ползвам Easy2buy, преди ползвах един друг, но много се мотаеше и все не се знаеше къде точно е пратката и кога ще дойде.

# 578
Според мен-да  Peace

aniK,не ги мисли въобще -ми те са  за без пари  Simple Smile

# 579
Мацки, REPLAY точен номер ли се поръчва?

Да, отговарят си съвсем точно.

# 580
за дете на 2години кои размери да гледам, че на едни пише Child, на други Toddler

# 581
# 582
# 583
  • Sofia
Според мен-да  Peace

aniK,не ги мисли въобще -ми те са  за без пари  Simple Smile

AAAA, НЕЕЕЕЕ, ОТКАЗВАМ СЕ!!!

# 584
  • На черешатааа
Поръчах 2 бр за протокола. Правих и акаунт, май ще правя още  Mr. Green Twisted Evil
Ето и хората за хоспитализация:
*secret*, aniK, Aquawoman, Cat_deluxe, Desi_2, desssssi, dima1, dtra, Fionita, hristis, mamada, mayavoy, mia_ria, mikimik, mimi_msm, Mimoza83, Onaiprekrasna, pommellina, reni79, rossi-varna, siqnie, tanchini2, unique-alna, veni_ev, zakobako, Аз Веси, Весито, мегало, Хексе (+ 15 Скрит/и) и 35 Гости преглежда(т) тази тема.
Айде всички под строй да заминаваме  Mr. Green   Hug, ще ни направят и отстъпка за терапията. И да добавя  Mr. Green - много намалени  чанти има, особено на irregular  Mr. Green

P.S Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт