Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 30

• 40 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Снощи обух тези http://www.javari.de/dp/B007CSZSGY за първи път.....ми много ми боядисаха и краката и чорапите Sad Как да го прекратя това боядисване за следващия път newsm78
Обуй черни чорапи  Mr. Green
 Hug

Хахахаха, умно решение!

# 181
адреса го написах така със запетай и ми изписва че не може да бъде доставено до посочения адрес.

Я напиши тук какво точно ти изписва като грешка,да видим  Wink

Аз въведох ръчно нов измислен адрес, за проба, и изписа, че има грешка и не доставят до този адрес. Няколко поста по-нагоре обясних как се решава проблема, явно имат някакъв бъг в момента.

# 182
da aia az tova se opitvam da obqsnq za problema s adresa probvah kakto mi kaza stava ama o6te ne sam pora4ala ne sam sigurna dali 6te si poli4a pokupkata

# 183
da aia az tova se opitvam da obqsnq za problema s adresa probvah kakto mi kaza stava ama o6te ne sam pora4ala ne sam sigurna dali 6te si poli4a pokupkata

Поръчвай смело  Hug
Дори и да не си получиш чантата, което е малко вероятно, сайтът е много коректен и ще ти върнат парите, така че не се притеснявай излишно.

# 184
благодаря ти aia  за информацията  мисля да пробвам и да си поръчам чантата.надявам се да я получа

# 185
http://www.javari.de/Marco-Tozzi-2-2-23302-28-Klassische-Halbsch … L=%2FshoppingCart - бихте ли ми казали някакви отзиви за размера? На тази марка нищо не съм купувала. Четох в амазон за подобен модел, че били точни.

# 186
# 187
  • ...край Дунава
Виждат ми се  добри, дали ще се набиват краката, някой има ли ги?

Тези ги обмислям от доста дълго време, това е мечтания сандал за мен. Имаше едно време почти същия модел на Guess в един друг сайт, но тогава нямаше как да си ги поръчам Rolling Eyes
Ще ги умувам още Tired

# 188
jane отговарят ли си ?

# 189
Този модел отговарят ли си: Marco Tozzi

# 190
# 191
  • По широкия бял свят
Момичета, знаете ли как мога да видя това което съм писала на джаварци през контактната форма. Подозирам, че са ми махнали грешен артикул от поръчката, а са ми оставили този, който исках да махна. Възможно е, обаче и аз да съм сбъркала newsm78 Затова искам да видя какво съм им писала.

# 192
  • Sofia
Момичета, знаете ли как мога да видя това което съм писала на джаварци през контактната форма. Подозирам, че са ми махнали грешен артикул от поръчката, а са ми оставили този, който исках да махна. Възможно е, обаче и аз да съм сбъркала newsm78 Затова искам да видя какво съм им писала.

Не можеш Sad Не се пази никъде изпратеното писмо.

# 193

Не можеш Sad Не се пази никъде изпратеното писмо.
На мелйа не идва ли копие от питането?

# 194
  • Plovdiv
Момичета,някоя има ли чехли Бъфало да каже дали си отговарят номерата?

Общи условия

Активация на акаунт