Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 30

• 40 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Пловдив/София
Днес най - после си видях обувките Марко Тоци http://www.javari.de/dp/B0060TWT04. Изработката е много хубава, цвета е по - тъмен от този на снимките в сайта, кожата на стелката и на обувката е естествена. Дължината на стелката на номер 38 е 25см и  в никакъв случай не са за широк крак!

Значи са уголемени,по номерацията 39н. трябва да са с дължина 24.9см. Ти за 39 ли ги поръча или за 38н.?

# 632

Тенк ю, Деси! Тук май има и твои открития!? Много Ви благодаря, че пускате линкове, днес седнах да си търся бежови или кафяви високи ботуши на висок ток, бебето ревна, иска да ходи  ooooh!. Ако не сте вие по темите да пускате линкове, щях да ходя и гола, и боса   bouquet   bouquet   bouquet!

# 633
изобщо нямах време за мислене.. поръчах

форумните флайки  вече от 100 години им се чудя, а и последна шестица бяха  Embarassed 

който ги е получил, може ли да каже дали си отговарят

аз искам да поръчам тези, които ми се струват подобни. но връщането към ук ми е доста скъпо и нямам право на грешка Simple Smile

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00626HCBQ/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 634
[......бебето ревна, иска да ходи  ooooh!.

Да бе, тия деца само пречат значиии  Mr. Green Аз съм тука с две, само се чудя как да поседна  Crazy

Някой да купи ботушите на Рокпорт, че е грехота просто!  Grinning

# 635
  • Къде ли не
Koon, аз ги поръчах за 38 и въпреки, че стелката е 25 см. , мисля, че по - малкия номер нямаше да ми става. Моят крак е 24,4 см и понякога 38 номер ми убива на пръстите ,а тези ги чуствам добре. Все пак  твоят крак, ако е под 24,4 см. може би 37 ще е добре на дължина, но не забравяй, че не са за широк крак!

# 636
# 637
Охх голямо чудене за ботушите Рокпорт Simple Smile Поръчах ги, де  Laughing

# 638
здравейте,прочетох 5-6 странички назад ,колкото и аз да се зарибя ,но не разбрах само кои са 2-та кода ,които може да се ползват.Единият е при нова регистрация -20%, а другият.....?Мерси предварително и успешни и изгодни покупки на всички.
П.П В амазон може ли да се пазарува ако нямаш достатъчно пари в картата?

# 639
Момичета, nine west отговарят ли си? мерси

# 640
# 641
# 642
  • София-Лагера
Момичета, nine west отговарят ли си? мерси
Да

Кода е само един.20% при нова регистрация.
Излизам,не искам повече да ви чета ooooh!
Ами от 130 на 18 си е без пари. Joy Joy

# 643

Hug Ох, принципно и аз, ама другите пък ми се виждат доста по-удобни като височина, ток и т.н. Едните красиви, другите удобни, за това ми е дилемата.

# 644
Коя доставка избирате в Амазон, първата ли?

Общи условия

Активация на акаунт