Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 30

• 40 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
 от доставките коя избирате  Praynig

# 646
  • София
И аз направих сромна поръчица и даже с кодче -20 %  Mr. Green
Да ми е честито сефтетето, чакай да се прегърна  Joy

Обаче докато не е изпратена да питам
Взех че пуснах със Смарт Деливъри, да видя какво ще стане и дали и кока ще си ги получа Laughing
Просто са ми наблизо и си взимам нещата от Младост.
Обаче въпроса ми е как точно се изписва адреса на превозвача. Накрая ето така ми седи:
Unit 4 Maple Leaf Industrial
Estate Bloxwich Lane
FORMO COMMERCE LTD (ID: 3396)
WALSALL, West Midlands WS2 8TF
United Kingdom

Дали е изписан правилно и дали ще бъдат получени правилно  newsm78
И още нещо. На адреса на фактурата пуснах моя Invoice Address в БГ, така ли трябва.
Ако  трябва да сменям нещо докато не е късно  newsm78

И аз ги питах какво да правя,уж ми казаха да оставя корекцията от сайта и само да съм добавела една 4 преди Bloxwich Lane .

# 647
изобщо нямах време за мислене.. поръчах

форумните флайки  вече от 100 години им се чудя, а и последна шестица бяха  Embarassed 

който ги е получил, може ли да каже дали си отговарят

аз искам да поръчам тези, които ми се струват подобни. но връщането към ук ми е доста скъпо и нямам право на грешка Simple Smile

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00626HCBQ/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE

според момичетата, които ги имат си отговарят ... ето мнение за тях

Banshee, ако визираш Флай Лондон, отговарят си съвсем точно. Нося 38, взех си 5-ца и ми "залепнаха". Моделът, който взех стават и за широк крак. Ето тези са, в зелено и кафяво  Heart Eyes. Много мека кожа, на първо обуване супер удобни. Аз ги взех малко по-скъпо през Амазон, т. к. в Джавари още не беше паднала цената. Но определено си заслужават всяка стотинка.

# 648
  • Варна
от доставките коя избирате  Praynig

да, Free Super Saver Delivery

От първата двойка бих избрала Флай Лондон, днес аха да си поръчам точно този модел, но видях в отзивите, че били широки и поръчах друг подобен. На Бруно Перми сандалите ми стоят малко грубички, но зависи все пак с какво ще ги носиш.

От втория вариант - пак Флай (любима марка ми е). По принцип модела на Томи ми харесва, но ми се струва, че не е много практичен - доколкото виждам бялото е плат, кожата е само в тъмносиньо (или се бъркам). А Флайките както писах и преди са супер удобни - имам затворения модел.

# 649
Коя доставка избирате в Амазон, първата ли?
Да,първата  Peace

# 650
Да,първата  Peace
Гледайте да не цъкнете на Prime че после ви взима абонамент.

# 651
Да,първата  Peace
Докато се натуткам и свършиха Tired http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00626RRIY/ref=oos_image_0
Някакви други сандали на платформа да ми препоръчате, че изгледах 300страници и нищо не намирам

# 652
според момичетата, които ги имат си отговарят ... ето мнение за тях

благодаря. ако не свършат до довечера, ще си поръчам моя номер

# 653
  • Варна
Да,първата  Peace
Докато се натуткам и свършиха Tired http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00626RRIY/ref=oos_image_0
Някакви други сандали на платформа да ми препоръчате, че изгледах 300страници и нищо не намирам
номер и цвят?

# 654
Да,първата  Peace
номер и цвят?
черни 7-ца

# 655
# 656
Да, но не ми допадат
Спестиха ми някой лев...и без друго не ми трябват обувки ама заради цената се изкушавам Embarassed

# 657
Аз намазах тия ботушки с кода ми излязоха без пари.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007BKHUSC/ref=oh_details_o00_s00_i00

# 658
# 659
И аз направих сромна поръчица и даже с кодче -20 %  Mr. Green
Да ми е честито сефтетето, чакай да се прегърна  Joy

Обаче докато не е изпратена да питам
Взех че пуснах със Смарт Деливъри, да видя какво ще стане и дали и кока ще си ги получа Laughing
Просто са ми наблизо и си взимам нещата от Младост.
Обаче въпроса ми е как точно се изписва адреса на превозвача. Накрая ето така ми седи:
Unit 4 Maple Leaf Industrial
Estate Bloxwich Lane
FORMO COMMERCE LTD (ID: 3396)
WALSALL, West Midlands WS2 8TF
United Kingdom

Дали е изписан правилно и дали ще бъдат получени правилно  newsm78
И още нещо. На адреса на фактурата пуснах моя Invoice Address в БГ, така ли трябва.
Ако  трябва да сменям нещо докато не е късно  newsm78

И аз ги питах какво да правя,уж ми казаха да оставя корекцията от сайта и само да съм добавела една 4 преди Bloxwich Lane .
Ами и мен сайта ми коригира адреса, но имах втзможност да избера и така както съм го написала и избрах това.
Така, дали ще го разберат или да се пробвам да коригирам  newsm78
Ще ми покажеш ли ти къде какво написа, да знам поне за друг път  newsm78
addres line 1:
addres line 2
town/city:
country:
надолу ясно

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 17:16 от ronisum

Общи условия

Активация на акаунт