Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 30

• 40 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
.мъжки обувки някой видя ли намалени или въобще нещо за Мъжа  Joy ( Flutter сега се кефя, че моят носи маратонки и ботуши, та ми спестява от обувки  Mr. Green доволна!).

моят мъж си има достатъчно, пък и не си ги прибира и все в коридора му висят и така изглеждат повече от достатъчно  Crossing Arms

ама за децата нищо не харесах - виж това ме притесни, но пък и аз бях скромна - само един чифт поръчах, че си представих ако се прибера с повече, какво ме чака, ама пък се нуждая силно от затворени обувки, че пролетта беше отдавна и съм забравила, какви такива обувки имам, следователно - трябват ми  Whistling

# 721
  • Варна
Бижу, тези ги имаш, нали? Как са?
Или тези?

Айде ако обичате да ги купите тези, че много ме дразнят. Няма мой номер  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 22:16 от Toni_baraboni

# 722
  • София-Лагера
Toва изглежда супер удобно Thinking
http://www.amazon.co.uk/Marta-Jonsson-Womens-2023-Casual/dp/B007 … 748204&sr=1-4

# 723
  • Пловдив
Момичета, а Stork Steps отговарят ли си на номера  Praynig, че изглеждат готини, а и са намалени порядъчно.

# 724
  • Варна

И на мен много ми харесват, май ще ги взимам.
Аз сега засядам, приспах децата и нощта е моя Grinning Да кажа, че от бременността краката ми пораснаха с един номер и сега нямам обувки, ботуши даже никакви. Та търся ботуши от естествена кожа, качествени, не много висок ток, и евтини  Grinning

# 725
Момичета, а Stork Steps отговарят ли си на номера  Praynig, че изглеждат готини, а и са намалени порядъчно.
Днес сутринта някой писа, че си отговарят, аз заложих на моя номер и та балеринки, дано са точни  Praynig

# 726
Ј11.00

5ца Miss Sixty Ј11.05

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 22:26 от PERLI

# 727
Бижу, тези ги имаш, нали? Как са?
Теза са, да. Разкошни са! Лесни за обуване, за нормален крак, красиви и с удобна извивка. Кожата е стегната и не би се деформирала лесно.
На моите си тока ми харесва повече от на другите показани. Blush Те са ми малко по-мъжки на вид.

# 728
къде се слага кода за 20%

# 729
# 730
някой намалени СК не сте ли видяли?

# 731
Принципно аз, но това не го броя за платформа - има отделен ток Thinking

# 732
къде се слага кода за 20%

При плащането има нещо от сорта на Gift card or promotion code
Ако за пръв път си въвеждаш картата, ти е точно под картата.

# 733
  • Пловдив
някой намалени СК не сте ли видяли?

Тези?, но няма голям избор на номера.
уникални, но само 6 и 8

# 734

Общи условия

Активация на акаунт