www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 073
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Ифка, как 27  Shocked то зависи какво си купила де, но снимки и други излизат 50 бр 5х7 или 100 бр 4х6 за по 4-5 долара доставката.

# 511
  • Плевен
Ами не са снимки, два календара и една фотокнига, всяко по 8,99 доставка и стават почти 27. Май ще поръчвам само снимки Simple Smile

# 512
А да ви питам - албуми поръчвате ли от някъде ?
Аз си купувам от тук шит и лепен за 200 снимки - 10/15  - около 12 лева ,дали има някъде по изгодно?
Ще ми трябват 7-8 албума да подредя всички снимки.

За такива говоря :
http://www.photolan.net/album-10x15-200snimki-peizaj-5

# 513
в карфур днес имаше такива албуми за 9на 13 и за 10 на 15 и от другия формат (вертикалните с 3 снимки на стр), бяха намалани на 7 лв.
в Русе Simple Smile

# 514
За съжаление нямаме такъв магазин,нищо ще следя по другите.

# 515
  • Бургас
Ъъъъ, днес от Фотобокса ме хвърлиха в смут - получих си 6-те магически чаши, ама умножени по 2 - 2 различни пратки, с различни товарителници, но все същите 6 чаши Whistling Crazy Сега имам 12 броя да раздавам, пък толкова рода нямаме hahaha

# 516
Брадата, ми супер, направили са ти комплект Crazy

A безплатните книги още ли са безплатни Crazy

# 517
Aз не успях да налучкам номера с безплатние книги, не ме харесва тоя сайт и това е   smile3511 smile3515

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 13:53 от elen4eto5

# 518
bradata честити чаши наистина са магически щом са се умножили Laughing
кашпичка не си спомням до кога беше валиден кода, че тези дни от много сайтове поръчах неща и вече тотално се омотах особено и като разделят пратките.
Иначе от Фотобокс са много експресни и вече са ми пристигнали и двете неща на английския адрес, другата седмица ще видим дали са хубави. Одеве поръчах и една намалена книга от Албели да видим и техните неща как са. С меки корици е, но тъй като дават -15 паунда за нови членове избрах нея, че е по-голям размер, събира много снимки и не ми се даваше отгоре.
Съжалявам, ако повтарям някое питане, но понеже виждам, че много от вас правят по няколко акаунта на фотобокс се чудя как седи въпроса с плащането. Спомням си, че бяхте писали, че става с една карта, но нали при поръчката искат билинг адрес - инстинските ли име и адрес пишете за самата карта или не?

# 519
Албели какво е?

# 520
Кашпичка, сайт е това, пак за снимки, назад някъде бяхме писали за него: Albelli , ровни в нета, че нямам директен линк

Lyne, каквото искаш пиши на билинг адреса, с една и съща карта става, може и с ПП  Peace

Фотобокса са пуснали пак намаление, но този път с код  Crossing Arms нещо не ми харесва...някои неща са доста изгодни, но чашите - не.

# 521
Аз имам това за чашите :
30% OFF with offer code: XMAS30

излизат на -  £5.94

# 522
 Hug Да, Тони, но преди това ги бях взела 3 бр за 14 някъде...пък и сега тр да ги поръчам веднага, а с купуването на кредити ми идваше по на сметка  newsm78 ще го помисля, само да пише и до кога е офертата..ама

# 523
На мен пък тия чаши не са ми удобни за употреба. Пуснах само една за проба що за чудо е, да видя как си сменя цвета и я качих на тавана. Rolling Eyes

За колко време идват фотокнигите от Фотобокс? Чакам една шипната на 13-ти.  newsm78

# 524

За колко време идват фотокнигите от Фотобокс? Чакам една шипната на 13-ти.  newsm78
[/quote]

Моята от 14 дойде на 19

Общи условия

Активация на акаунт