www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 37 778
  • 743
  •   1
Отговори
Заповядайте в Новата тема  Hug

Тук обсъждаме къде може да си извадим изгодно и с прилично качество снимки и фотопродукти - книги, аксесоари с поставени от нас снимки и т н

Сайтът, от който тръгна темата е www.photobox.co.uk, благодарим на Евка за темата, която създаде навремето за този сайт   bouquet Ще използвам нещата от предходната тема.

Много интересен сайт за поръчване на снимки и други фото услуги.

Доставката до БГ за снимки е 5.80 £ ,ако използвате покана от приятел, в доста от случаите, когато се регистрирате сами има вариант доставката да е 1.99 паунда.

Всички са доволни от качеството на снимките. Могат да се поръчват в различни размери , мат или гланц, със или без бяла рамка.

До 30 минути след поръчка, може да се влезе и да се направят промени !

Поръчката се доставя по пощата.

Пратките са обикновени и не се записват никъде в пощата !
По принцип трябва да ги пускат в пощенските кутии, но ако до седмица поръчката ви не дойде , търсете я в пощенския клон!

При първоначална регистрация без покана получавате 40 броя безплатни снимки (тук пак отварям скоба и казвам, че в зависимост от браузера или не се знае точно от какво, но може да ви даде и 40, и 50, и 60, та и 100 безплатни снимки за първа регистрация), а ако се регистрирате от покана получавате 50  безплатни снимки !
Преди да изпратите поканата,избирате или да получите.
В момента има и още 2 варианта за подаръци:

- Книжка съ снимки
и календар за бюро

След това пишете мейла на този, когото желаете да поканите.

Как се праща покана:
 My account -> My referred friends -> (под този надпис се пише мейла който искате да поканите, като преди това изтривате надписа вътре) Please separate each address with a comma or line break -->> Send .
Може да се пращат покани на няколко човека едновременно , но трябва да се поставя запетая и интервал след нея, преди следващия мейл !

Промоцията за 50 бр. безплатни снимки важи в срок от 3  месеца от регистрацията.
Съответно канещия получава бонуса си за 3 месеца от датата на поръчката на поканения.
След като сте получили покана няма срок за регистрация. Така че, ако няма да поръчвате веднага, просто се регистрирате по-късно, когато ще поръчвате.

След като направите поръчката, първо получавате потвърдителен мейл, а след него се получава втори мейл в който ви уведомяват, че поръчката пътува към Вас !

Веднага след като се регистрирате можете да каните.

Кредита се актуализира  около половин час след поканата.

За да проверите с какви кредити разполагате,отивате в меню- My PhotBox -->>My Credits

Ако не се виждат папките със снимките от компютъра е нужно да инсталирате програмката- от появилата се жълта лента в горния край на прозореца!

При попълване на адреса, ако полетата не са активни се натиска Enter your address manually , написано е с малки сиви букви !
За да няма проблем с пощенския код , първо изберете държавата , после въвеждайте кода, в противен случай може да ви поиска да е 5 цифрен пощенския код. Тогава сложете интервал или 0 пред кода !

При въвеждане на номера на картата цифрите се изписват без интервали!

Плащането става с Пейпал, дебитни или кредитни карти. Маестро карти не важат! За сега с една карта е плащано на повече от един акаунт !

Цената за доставката до България е 5.90 £ !

Размерите за безплатни снимки са 6x4 и 6x4,5 инча. Ако се надвиши бройката от 50 безплатни, всяка следваща е 0.09£.
(Тук слагам пак скоба и от личен опит да кажа, че в Б-я трудно се намират албуми за снимки с размер 4.5х6(

6х4 инча отговаря на нашите 10х15 см. , 7х5 инча отговаря на нашите 13х18 см. , 8х10 инча - 20х25 см. ! 1 инч = 2.54 см.

За кодове може да погледнете  ТУК
Кодове изпращат редовно и от самия сайт на мейла, с който се регистрирани, ако сте посочили, че нямате против, на самия мейл също има опция, ако в бъдеще не желаете да получавате оферти да отметнете.

Подробни указания как да направите поръчката си ТУК Благодарение на микки     bouquet   bouquet   bouquet

Който иска покана - да пише на когото си избере от темата!  Peace
Ако все пак решите да си напишете мейла в темата,след като получите поканата,не е лошо да си изтриете адреса,за да не станете жертва на недоброжелатели или някой бот. Peace

Предишни теми - 0 , 1, 2, 3 , 4 , 56  7

Друг сайт за снимки и фотокниги е т.нар. Крава:

Там се получават безплатни снимки през известен период от време, само доставката трябва да се плати. Тя е от 3.99 $.
Пак в пощата пристигат.
На мейла изпращат често различни оферти за намаление на фотокниги, календарчета, големи снимки А4 и т н. В темата Фотокниги много често се пише за сайта.

Трети сайт, от който имам получени снимки е:
http://www.mymemory.com/en
Доставката е безплатна.
Снимките обаче са 50/50...имам получени и хубави, имам и не чак толкова добре извадени.
Принтирани са на нещо подобно на принтер.

Предлагам, който открие някой интересен сайт  да споделя тук и така да разширим темата.

До вчера имаше и промоция (код) за безплатна доставка, но вече изтече или по-скоро се промениха условията и искат поръчка над 10п - basketdel е кодът.
Освен англ версия на сайта има и френска:
www.photobox.fr
там доставката е около 7.5Е до Б-я.
също пускат промоции и кодове, с които може да се пазарува.
преди 2-3 седмици имаше 100 снимки за 5Е с вкл доставка, там също важи правилото за покана на приятел и печеленето на кредити.

Hug Приятно пазаруване на всички и споделяне на изгодни промоции.

Mr. Green Аз лично търся мноого евтини албуми 4л5х6 инча  Laughing

# 1
  • Гражданин на света
Супер  Simple Smile Имаме си нова тема. Благодаря ти Ани. Дано в нея намерят място много такива изгодни кодчета като Basketdel.   bouquet

П.С. И да кажа за чашите, мъжа ми ги е получил преди 1 час на домашния адрес. Нямам търпение да се прибера, и да ги разгледам. Дано само са здрави .

# 2
  • София
Ани  newsm51 и аз с много снимки за вадене ....

# 3
Ели, ако е удобно би ли направила по една реална снимка на чашите.
И колко топла трябва да е тая топла вода  newsm78 ако не е до горе пълна чашата няма ли да се види "вълшебството", терзаят ме мен тези въпроси, че ако поръчам една на малката да си хапва "млякото с бисквити" за закуска колко топло трябва да е това, за да види картинка горкото  Laughing

# 4
Честита ни нова темичка!

Аз от 7 пратки имам само една получена ... вчера пуснах 8-ма и се чудя за 9-та, че съм събрала снимки .... дано да дойдат все пак, че ще е много гадно ...
Моите регистрации са на хора - реални, но получателите са други - т.е. аз , майка и една притеялка ... защото адресите са по-сигурни.

# 5
чакам още 3 пратки, но и да ви подшушна, че в темата за фотокнигите и там има далавера на ARTSCOW

изгодни неща от кравичката http://www.artscow.com/photo-gifts/99cents-gifts
 , с този код   Z099PLAYK7XGJ

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 16:40 от деница*

# 6
  • Гражданин на света
Ели, ако е удобно би ли направила по една реална снимка на чашите.
И колко топла трябва да е тая топла вода  newsm78 ако не е до горе пълна чашата няма ли да се види "вълшебството", терзаят ме мен тези въпроси, че ако поръчам една на малката да си хапва "млякото с бисквити" за закуска колко топло трябва да е това, за да види картинка горкото  Laughing

Embarassed Забравих да напиша, че чашите ми не са вълшебни а от тези обикновените със снимка само

# 7
Днес получих този код - Top Tip: Check out within the next seven days and receive Free Delivery on your order with offer code BASKETDEL. Offer ends 24/08/2012.
не се посочват определени условия , само трябва да се използва в рамките на седем дни

# 8
И аз благодаря за темичката!   bouquet
Имам само 4 поръчки и първите само с 40+1 снимки и без покани, та нямам кредити от тях.  Laughing Че и 1 пусната "златна" чаша за 8.31 лири. Ама не съм се минала, нали се разбрахме.  Joy

# 9
Здравейте, на два от e-mail -ите си преди 2 дни получих за удължаване на кода за безплатна доставка до 21.08.2012г. при същите условия - прекарване на минимум 0.50 лира. Но от снощи и на мен не ми действа кода - иска ми да имам минимум 10 лири в кошницата. Днес им писах, да видим какво ще ми отговорят.
Интересува ме и друго - някой дали е пробвал 10лири с доставката ли трябва да имаш или без нея, за да можеш да ползваш кода?

# 10
Ани,мерси за темичката!Отдавна не съм ви чела,смятам да се поправя.Днес пуснах един от безплатните печати с доставка $3.99 от Кравичката.Предполагам и вие преди около седмица сте го получили този код. Peace

# 11
  • Варна
Ани, благодаря за хубавата тема   bouquet

И аз чакам доста снимки, които трябваше да са тук преди дни, едните даже съм ги плащала, че са по-голям размер от безплатните, но и тях ги няма  Tired

# 12
  • Стара Загора
Благодаря за темичката Hug

Аз напоръчах около 700 снимки в 9 поръчки с вълшебния код, но още нищо не съм получила, също... И много се замислям дали да не поръчвам занапред само от фотобокс вместо от кравата, че много ме блазни размерът 6 х 4.5, при който не се налага никакво предварително рязане на снимки (което освен че отнема време, понякога е почти невъзможно на някои кадри).

# 13
Момичета, все още ли е действащ кода за безплатната доставка? Simple Smile При мен нещо не се получава, направих си нова регистрация, даде ми 60 безплатни снимки, качих ги, пиша кода, но не ми смъква от доставката. Май промоцията приключи  Laughing Въпреки, че някой беше написал по-назад, че била до 28ми. Simple Smile

# 14
 Naughty Hug четете де, ако не тук поне това, което изписва, когато не иска да ви приеме кода...и го споделете тук Wink
  Peace sylv3r, от вчера следобяд още почнаха оплаквания, че кодът не важИ, накрая установихме, че важи, но с променени условия.  Confused

basketdel код за безплатна доставка, но при покупка над 10 паунда.
Преди дни беше за покупка над 50 пенса, а още по-преди над 0.01 Wink
Вероятно са получили хиляди поръчки и променят условията.

Общи условия

Активация на акаунт