www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 37 780
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за отговора и съжелявам, че не прочетох по-рано  Hug Embarassed

# 16
 Hug Силви3р, не като упрек, просто ми е интересно да не би на някои да показва различни условия кода, като примерно тази странност за доставката с покана 5-6п, а без 1.99, като май не при вс е така  Crazy

# 17
  • Wolwedans
Благодаря за темичката Hug

# 18
Здравейте и в новата тема.От 14 поръчки Embarassed/мои/ само 5 пристигнаха още в понеделник или вторник,от тогава насам няма нищо.Днес да се надяваме,че ще ме изненадат приятно.
 Парите на снахата май са само блокирани,ще се пробваме с чата да видим дали ще има резултат,че тя не иска да звъни до банката,картата е на баща и  и е съгласна да ги преглътне отколкото да го занимава.Едната и поръчка до Англия,пристигна за един ден до адрес.Може да ги обработват с предимство или нашите да ги бавят по пощите Thinking.
Магическа чаша сме имали купувана от Бг.Картинката се появява когато се сложи нещо горещо.Например като сипя чай веднага от чайничето.Или като я мия с гореща вода.Започне ли за поизстива течността лека полека започва да се скрива.

# 19
Преди 2 год. се регистрирах в кравата и се бях възползвала от 100 free снимки 4*6. В момента не са ми налични снимки 4*6 в дискаунтите/само 5*7/ и реших да регистрирам нов акаунт, на моя мъж, но след проверка в дискаунтите не му излизат налични никакви отстъпки. Имам някакъв бегъл спомен, че от 1 комп. сайта отчиташе нещо и не се активира като нов клиент-така ли е или се бъркам?

# 20
Дрийм, да, кравата засича АйПи-то  Confused
Но пък мен ми се върти в ума, че на едно АйПи може да има 2 акаунта, но не съм и на 100% сигурна, че идея нямам вкъщи дали съм регистрирала втори или просто не ме пуска да направя такъв.
 newsm78 Някои АйПита се сменят, изключват рутерите, рестартират ги и т н, трият се кукита и разни подобни, за които не съм мн на Ти, но при мен не се получава.

Confused Люби, това което си писала за мн горещата течност почва да не ми се нрави много, чак ме хваща яд защо не си взех и някоя "проста" чаша  ooooh! `ма мъжО като каза Вълшебни, та вълшебни иска...

# 21
Да - на едно IP- т.е. на една къща дава само веднъж безплатни. Иначе може много акаунти, но няма кредити. Аз имам едни 100 до 21-ви ако някой ги иска давам код.

# 22
  • Варна
И аз имам 100 6х4 и 50 5х7 в кравичката, валидни до 21-ви, ако някой иска код да ми драсне едно лично.

# 23
  • Гражданин на света
Четейки последните постове реших и аз да си погледна акаунта си в кравата. Имам доста кодове, за каквото можете да се сетите за това. Така, че ако на някой му трябва нещо нека пише едно лично.   bouquet

# 24
  • Варна
  bouquet за новата темичка

# 25
Здравейте! Нали писах до фотобокса, затова, че имах e-mail за безплатна доставка при старите условия валиден до 21.08.2012г, а недействащ като се сложи в кошницата. Е, писаха ми и ми приспаднаха доставката от поръчката. Така че  ако има някой със същия проблем - може да им пише. Simple Smile

# 26
  • Ловеч
  bouquet запис в темичката

# 27
деница* сподели каква е тази далавера  Sunglasses
аз чакам 11 пратки от фотобокса, пише, че са пратени преди седмица, но аз нищо не получавам

# 28
деница* сподели каква е тази далавера  Sunglasses
аз чакам 11 пратки от фотобокса, пише, че са пратени преди седмица, но аз нищо не получавам
за тази далавера от кравата ли?
има код който , като ползваш някой от нещата в сайта стават на 0,99 долара с доставката . в темата за фотокнигите пише всичко

изгодни неща от кравичката http://www.artscow.com/photo-gifts/99cents-gifts   , с този код   Z099PLAYK7XGJ

# 29
Не ползвайте чужди кодове за Кравичката! Всеки използван код дава 1 долар кредит на акаунта, от който е генериран. Ако е от ваш акаунт, ще ви даде долар и ще пуснете поръчка безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт