На пазар във Варна - 23

• 50 752
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
може ли някой да ми каже къде мога да намеря мебели втора употреба? по-конкретно ми трябва скрин. Защото нов ми идва твърде скъп, а скоро ще имам къщоспасяваща нужда от него:)

Никой ли не знае?

# 196
  • ВАРНА
мОЛЯ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ СПЕШНО НЯКЪДЕ ХУБАВИ ГАРАФИ ЗА ракия/уиски/вино - подарък за мъж,виждала съм едни със сребърни елементи,някакви други и цена вентуално.И Изобщо идеи за подарък за 30г мъж?

# 197
  • ВАРНА
Качествено детско бельо/потничета и пликченца/ за момиченце от къде мога да купя около колхозен пазар?

Блока на бебе Депо-то (кръстовището на Бенковски и Пюскюлиев). В първия гараж (най-близо до кръстовището) продават бг бельо. Купували сме на дъщеря ни и сме доволни.

# 198
може ли някой да ми каже къде мога да намеря мебели втора употреба? по-конкретно ми трябва скрин. Защото нов ми идва твърде скъп, а скоро ще имам къщоспасяваща нужда от него:)

Никой ли не знае?

срещу НАП в уличката към ул.Ген.Колев има един оказион  Peace  но препоръчвам от Продавалник

# 199
Потретвам си питането,ама не получавам отговори Cry

1.Моля,препоръчайте ми дърводелец,който да ми пренареди дюшеме.

2.Някой виждал ли е да се продават фунии за лакомства за първия учебен ден?

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 15:53 от desi_shisha

# 200
  • Варна
мОЛЯ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ СПЕШНО НЯКЪДЕ ХУБАВИ ГАРАФИ ЗА ракия/уиски/вино - подарък за мъж,виждала съм едни със сребърни елементи,някакви други и цена вентуално.И Изобщо идеи за подарък за 30г мъж?

В началото на бул.Сливница, долу-горе срещу зоомагазина се пада. Виждала съм прекрасни гарафи за вино, може да има и за ракия Peace Иначе от тези със сребърните елементи имаше на ул.Братя Миладинови в Атриума  срещу у-ще 'Кирил'.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 16:02 от julisa

# 201
Тъй като,явно никой не може да ми помогне по предния въпрос....задавам нов  Laughing
Къде във Варна сте виждали тази пудра на Тафт?
http://www.google.bg/imgres?hl=en&client=firefox-a&sa=X& … 29,r:14,s:0,i:113

# 202
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тъй като,явно никой не може да ми помогне по предния въпрос....задавам нов  Laughing

Този линк хич го няма...Предполагам за тази питаш:

Аз си я взех от Елитис, но не съм особено впечатлена.В повечето магазини за козметика съм я виждала също...

# 203
Благодаря ти Simple Smile в Елитис ЖП гарата, я няма...

# 204
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Ами вече почти навсякъде я има...даже мисля че в Кауфланд я гледах, така че питай в козметичните магазини, които са ти наблизо

# 205

Никой ли не знае?

Аз съм заглеждала мебели в Продавалник-а от любопитство, може и ти да надникнеш....това ми хрумва на мен. Другия ефтин вариант е да си направите, плоскостите не са скъпи...

# 206
[ В този ред на мисли - тук ли някой търсеше щипка за буркани - има в Алати.

Мерси, аз търсих   bouquet  преди време намерих в Кауфланд.

# 207
  • ВАРНА

В началото на бул.Сливница, долу-горе срещу зоомагазина се пада. Виждала съм прекрасни гарафи за вино, може да има и за ракия Peace Иначе от тези със сребърните елементи имаше на ул.Братя Миладинови в Атриума  срещу у-ще 'Кирил'.

Да,разгледах в Атриума,голям избор,но малко надвишават определения бюджет  Rolling Eyes Къде е това в началото на Сливница - около хотел Черно Море ли,че не съм слизала скоро и незнам къде има зоомагазин  newsm78

А малки дъбови буренца да знаете къде се продават и цена евентуално?Мисля че под Операта имаше едно магазинче за сувенири и там май предлагаха такива неща - бъклици,буренца,ако някой живее в района дали може да погледне утре и цена да каже евентуално,че ми е много инфарктно паркирането по центъра а хич не ми е по път  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 22:05 от morgana07

# 208

Метро-преди два месеца още си я взех, но мисля, че  почти във всички магазини за козметика я има вече.

# 209
  • Варна
Във Варна (ще) има ли магазин JYSK или съм сънувала/мечтала Embarassed
И аз моля за препоръки, но за мебелист с добри цени. На ЛС

Общи условия

Активация на акаунт