На пазар във Варна - 23

• 49 998
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • ride my bike...
Може и да го няма вече магазинчето за бельо Embarassed
Не съм минавала скоро

# 571
  • Варна
Няма го магазинът зад Макдрайв.

# 572
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Двете кули-работят ли магазините и до колко часът вечер?

# 573
  • Варна
Някой знае ли, къде се премести outlet магазинчето за бельо и чорапогащи от Италия, което до преди няколко месеца се намираше на бул."Цар Освободител", между кръстовищата с "Цар Асен"и "Марин Дринов"? Доколкото знам са имали магазин и зад Макдрайв, но не знам къде е бил. Наближава сезонът на чорапогащите, а там имаше разнообразие на много добри цени.

Пак е на "Цар Освободител" -от Окръжна б-ца посока Орбита. До него има м-н за италиански обувки и чанти,  мисля, че и мебелен магазин.

# 574
  • Варна
Здравейте!
Ул."Братя Миладинови" към кой район се води - Приморски или Одесос?  Embarassed

# 575
  • Deutschland/HE
Здравейте!
Ул."Братя Миладинови" към кой район се води - Приморски или Одесос?  Embarassed

към район Одесос се води

# 576
  • ride my bike...
Одесос

# 577
Двете кули-работят ли магазините и до колко часът вечер?
Малкото останали работят  Simple Smile Мисля, че до към 21, но не съм съвсем сигурна

# 578
  • Варна
Някой знае ли, къде се премести outlet магазинчето за бельо и чорапогащи от Италия, което до преди няколко месеца се намираше на бул."Цар Освободител", между кръстовищата с "Цар Асен"и "Марин Дринов"? Доколкото знам са имали магазин и зад Макдрайв, но не знам къде е бил. Наближава сезонът на чорапогащите, а там имаше разнообразие на много добри цени.

Пак е на "Цар Освободител" -от Окръжна б-ца посока Орбита. До него има м-н за италиански обувки и чанти,  мисля, че и мебелен магазин.

Актуална ли ти е информацията? Там беше до юни месец. Сега има втора употреба.

# 579
  • Варна

Актуална ли ти е информацията? Там беше до юни месец. Сега има втора употреба.

Актуална е, дори лично проверена- от миналата седмица Grinning

# 580
  • Deutschland/HE
е аз вчера минах от там и магазина беше празен, той е на реда на Рая, Самсонайт и магазина за итал. обувки

# 581
  • София
момичета,

препоръчайте ми ресторант с хубава храна, приятна обстановка, където да заведа гости от чужбина  Praynig
Трябва ми за довечера. Ресторантът на Морска гара как е? Искам да е на хубаво място  Peace
В този "Иванчов хан" на пътя за Златни пясъци има ли нестинарки?

# 582
  • Варна
Здравейте,
От къде във Варна мога да си купя лепило "Момент" на Хенкел?

# 583
  • Варна
colibri и Laluni благодаря!   bouquet

# 584
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте,
От къде във Варна мога да си купя лепило "Момент" на Хенкел?

Бриколажа

Общи условия

Активация на акаунт