На пазар във Варна - 23

• 50 750
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Някой знае ли от къде мога да си закупя рутер, може ефтинийка, хич не държа да е скъпарски, къде ли има най-голямо разнообразие...хич не ми се обикаля... Tired

В мултирама до рибната борса на колхозния също има ...

Някой знае ли оказион за мебели, трябват ми диван и фотьойл за вилата...

# 391
на пикадили парк има ли  продукти за суши?

а за мебели мисля че най удачно е в продавалник, иначе срещу нап в уличката до завод дружба има оказион

# 392
  • Варна
Снимките в продавалник лъжат, ходихме вече на поне 10 места... Следобед ще проверя в магазинчето, което каза...

# 393
nikolovi, ако не успея да мина до понеделник ще ти пиша и ще съм благодарна ако провериш  Hug
Днес бях в Хиполенд , и там има няколко модела  Peace Точно този с цветето май го нямаше, но имаше поне 5 модела , а и номера имаше  Simple Smile

# 394
nikolovi, ако не успея да мина до понеделник ще ти пиша и ще съм благодарна ако провериш  Hug
Днес бях в Хиполенд , и там има няколко модела  Peace Точно този с цветето май го нямаше, но имаше поне 5 модела , а и номера имаше  Simple Smile

Da нe сме били по едно и също време в Хиполенд  Wink жалко, 4е с цветето ги няма...

# 395
А къде мога да намеря разнообразие от памучни платове?

# 396
  • Варна
Запис да ви следя!

Връщам се назад да търся инфо къде да занеса килимите да ги освежат/изперат!

# 397
Запис да ви следя!

в най-близката бензиностанция  Simple Smile

# 398
  • Варна
Запис да ви следя!

в най-близката бензиностанция  Simple Smile
Shocked Бензиностанция? Да не би да имаш предвид автомивка?

# 399
 Embarassed лелеее да бързам да пиша пратих хората .... извинявам се- АВТОМИВКА   Wink

# 400
  • Варна
Момичета, които вече сте посетили цирк Балкански - нужно ли е да купя билети предварително или няма смисъл?

Смятам да го посетим в делничен ден от 17ч.

# 401
Момичета, магазините за немски почистващи препарати работят ли в неделя? И този на Бенковска има ли го още?

А, цирк Балкански и мен ме вълнува. Колко продължава представлението? Преди години съм ходила с племенниците и страшно ми хареса. Сега се чудя мойта глезла дали ще й е интересно и дали ще издържи...

# 402
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, магазините за немски почистващи препарати работят ли в неделя? И този на Бенковска има ли го още?

На Бенковска го има още и работи в неделя

# 403

На Бенковска го има още и работи в неделя
Благодаря!  bouquet

# 404
  • ВАРНА
Така за цяло печено агне да споделя все пак че поръчахме в Гюрлата при терапията - стана страхотно,много сме доволни  Peace

Сега ми трябва тоалет/рокля за сватба - идеи къде да гледам,май някакво магазинче Бохеми ли се спрягаше тук с интересни тоалети?

Общи условия

Активация на акаунт