На пазар във Варна - 23

• 50 750
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Влизам с не точно пазарски въпрос.. Къде около Варна топъл вътрешен басейн. Делфини и големия външен на Дружба ги изключвам
Хотел Романс на Дружба.

# 466
къде мога да намеря части за душ кабина? счупи ни се колелцето от плъзгащия елемент.

# 467
  • гр.Варна
Момичета,от къде да си купя слим панталон на не много висока цена ,примерно до 40 лв?

# 468
Искам рокля за сватба, но навсякъде от тези магазини ми искат поне 400лв, и ми казаха че шивачка би трябвало да го направи за по-малко. Модела, който искам е по-семпъл обиколих магазините, но не харесах нищо...

Моята рокля и роклята на детето ми я шиха в
Скрит текст:
ателие Марима ул. Капитан Петко Войвода 34
. Имат и сайт в интернет. Сватбата ми беше миналото лято и цените бяха доста добри. Една от приятелките ми е шивачка и се занимава главно с ремонти, че тя ми беше казала, че за тази цена няма да се навие да я ушие!

Зависи от плата, който иска да използва, колко е ръчната работа, мъниста, дантела, за какъв срок иска да е готова...

# 469
  • Варна
Момичета, детски дрехи на name it къде има?
Вече май никъде...В Пфое мол имаше магазин с Name it и Vero moda, но затвори, не съм чула да е преместен някъде. Имаше интересни нещица там.

# 470
  • Deutschland/HE
Вече май никъде...В Пфое мол имаше магазин с Name it и Vero moda, но затвори, не съм чула да е преместен някъде. Имаше интересни нещица там.

пролетта ги имаше и в един магазин в МОЛ-Варна, но дали още съществува... не знам

# 471
  • Варна
Влизам с не точно пазарски въпрос.. Къде около Варна топъл вътрешен басейн. Делфини и големия външен на Дружба ги изключвам

Басейн има в Димят, последно пролетта ходихме и водата беше супер.

# 472

пролетта ги имаше и в един магазин в МОЛ-Варна, но дали още съществува... не знам
Благодаря ви. Точно от Пфое Мол съм купувала от марката и бях доволна. А снощи във Варна МОл видях техни стоки, но не харесах цветове. Днес обаче от ВУ уредих дребното с леко яке name it. Laughing

# 473
  • Варна
Къде мога да намеря дамско спално бельо, не сатен, а памук? Търся нощничка до коляното, но в горната част да са оформени чашки (меки по възможност), да е подходяща за голям бюст. Тези, които са от сатен, не са ми приятни, търся мека, памучна, може и стреч да е, а чашката да е оформена посредством ластична дантела. Не знам дали обясних ясно.  Blush

# 474
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте! Влизам с два въпроса
- Търся си нещо официално за едно парти,което после ще премине в банкет. Но съм в големия размер,моля помагайте.
-Знаете ли някакъв сайт или видеоклип с различни начини на връзване на шал?

Благодаря!

# 475
Къде мога да намеря дамско спално бельо, не сатен, а памук? Търся нощничка до коляното, но в горната част да са оформени чашки (меки по възможност), да е подходяща за голям бюст. Тези, които са от сатен, не са ми приятни, търся мека, памучна, може и стреч да е, а чашката да е оформена посредством ластична дантела. Не знам дали обясних ясно.  Blush

Провери в Триумф и  H&M . newsm78

# 476

-Знаете ли някакъв сайт или видеоклип с различни начини на връзване на шал?

Благодаря!
http://www.argostars.com/blog/archives/9911

# 477
Хотел Романс на Дружба.

Какви са цените, antonia?

# 478
  • ВАРНА
Момичета,от къде да си купя слим панталон на не много висока цена ,примерно до 40 лв?

В Градмола след Теранова до вътрешното коридорче към асансьорите има едно магазинче с някакво италианско име - Fr.... има за 30лв много хубав модел ластична материя - черен,зелен и нещо като пепеливо розово - същата фирма има магазин по Владислав Варненчик - от страната на Пощата и в Мол Варна - мисля че на втория етаж точно до магазина Ливайс,дано само са останали номера  Peace

Цитат
Търся си нещо официално за едно парти,което после ще премине в банкет. Но съм в големия размер,моля помагайте.

Аз гледах за сватба тези дни и много хубави качествени рокли на добри цени намерих в ТониМ - до Дафнето на Владислав се намира,както ми обясняваха по другите магазини - офицялни тоалети пускат предимно за НоваГодина и за баловете ,през другото време - каквото е останало  Rolling Eyes За обувките май е същата работа,не мога да намеря 37 номер офицялни закрити обувки,които да не са на свръхмодерния висок ток,че аз съм 1.60см и токът ми е колкото прасеца на височина  Mr. Green

Търся сребристо коланче - към офицялен тоалет,нещо тънко и елегантно или пояс за връзване но да е  елегантен,някакви идеи,че доста обиколих и не намерих никъде  ooooh! Също и нещо като пояс - бродирани обикновено,които се връзват на гърба,къде продават такива?
http://www.ebay.co.uk/itm/190724626349?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … 649#ht_500wt_1361

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 16:07 от morgana07

# 479
  • Варна

Какви са цените, antonia?
Миналата зима - 10лв басейн, 15лв парна баня.

Общи условия

Активация на акаунт