На пазар във Варна - 23

• 50 750
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • ride my bike...
къде правят хубави букети от бонбони?

# 481
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Букети от бонбони-ул. Битоля,пътя на 13 номер,вдясно се намира магазина,но номер не мога да ти кажа,определено е след пресечката на Кожното.За шивачка-ул. Македония 142,уникална е.

# 482
Търся си възглавници за спане. За дреб някаква съвсем ниска, но голяма, а за нас една нормална и една по висока. Да са от добро качество и да не стават на топки , да могат да се перат в пералнята и ...май това е. Споделете от какви сте доволни и от къде мога да си ги купя, че вече ми е писнало от отвратителни възглавници дето се разкапват на първата година.

# 483
  • София
Търся си възглавници за спане. За дреб някаква съвсем ниска, но голяма, а за нас една нормална и една по висока. Да са от добро качество и да не стават на топки , да могат да се перат в пералнята и ...май това е. Споделете от какви сте доволни и от къде мога да си ги купя, че вече ми е писнало от отвратителни възглавници дето се разкапват на първата година.

възглавници си купих от Роксима дрийм и от TAC. И от 2-те съм доволна. В Роксима дрийм имаше (преди 5-6м) голям избор. В TAC имаше 2-3 модела, но хубави  Peace

имаше въпрос преди време за замразени кроасани (за печене), намери ли някой, че сега на мен ми трябват?

# 484
  • Варна
Нашите възглавници са Магнифлекс - наистина са страхотни, само цената им е висока, но си заслужават.

# 485
Момичета намерих си чанта, не е точно това, което исках, но ми харесва Heart Eyes
Но искам да питам къде във Варна мога да намеря изгодно продуктите на Биодерма?
+ от къде мога да намеря черен клин като този?

# 486
  • Нейде из лудите гори...
В аптека Икар по улицата на mams and me centre постоянно има някакви комплекти Bioderma и излизат изгодно  Peace

# 487
Благодаря, antonia.

# 488
  • Нейде из лудите гори...
От къде мога да купя възглавници със силиконов пълнеж?  Rolling Eyes

# 489
Влизам с не точно пазарски въпрос.. Къде около Варна топъл вътрешен басейн. Делфини и големия външен на Дружба ги изключвам

Басейн има в Димят, последно пролетта ходихме и водата беше супер.
Джиджи-биджи, спомняш ли си нещо относно условията за посещение на басейна, ако не си гост на хотела? От колко време слушам майка ми да се оплаква, че няма закрит басейн на достъпно разстояние (тя има ставни проблеми и плуването много й помага), а то... май имало  Shocked

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 03:09 от PPS

# 490
  • Варна
Здравейте,
трябва да купя за сина ми черни гуменки без връзки. Някой да е виждал такива по магазините?

# 491
  • Варна
Здравейте,
трябва да купя за сина ми черни гуменки без връзки. Някой да е виждал такива по магазините?

Миналата година купих от Дайхман, на марката Vty, но не намирам снимка в нета.
Бяха железни.
Сега си спомних, че май имаха надпис в бяло отстрани на марката.

# 492
  • Варна
Прегледах на Дайхман сайта.. 30 лв. за гуменки няма да дам  Mr. Green. Голямо обикаляне ще пада докато намеря нещо по-прилично като цена  Blush

# 493
  • ride my bike...
aз съм купувала такива гуменки от едно магазинче по пътя от зимнто тракия към пазара. В ляво се пада. Целите са леко ластични и бяха 5-6 лв. Лошото е миришат на гума, но след 2-3 пранета се пооправят.
сега дъщеря ми е с такива
http://direct.asda.com/george/boys-school-shoes/D10M1G1C10,defau … iderRangeMax=16.0
супер са и не миришат

# 494
  • Варна
Прегледах на Дайхман сайта.. 30 лв. за гуменки няма да дам  Mr. Green. Голямо обикаляне ще пада докато намеря нещо по-прилично като цена  Blush

О, не бяха 30лв и аз не бих дала толкова.
Спомням си нещо около 10-15лв.
Аз точно тези не ги намерих в сайта на Дайхман, но лятото ги бях видяла в магазина, че ги има.
Според мен провери на място.

Общи условия

Активация на акаунт