На пазар във Варна - 23

• 50 750
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Здравейте,аз малко в последния момент  Embarassed,но къде има по-голямо разнообразие на ученически раници.

# 496
  • Варна
Точно такива ми трябват, но няма как да поръчам едни суменки от сайта  Simple Smile. Ще проверя в това магазинче, което е към пазара.
Е, значи и до Дайхман ще мина да проверя Simple Smile

# 497
  • Варна
Бяхте споменали за магазинче за детски анцузи от лъскавата материя за по 25 лв. някъде околко Колхозния. Ще ми припомните ли?

# 498
  • ride my bike...
аз пък търся само долнища от лъскавата материя Rolling Eyes

# 499
Аз успях чак вчера да отида на калайджия... преди няколко дена, пътьом към МЕИто видях, че са се появили едни на улица Мир, точно до подлеза и онова кафене... информативно - взеха ми 2 лв за едно джезве... Simple Smile

# 500
Момичета намерих си чанта, не е точно това, което исках, но ми харесва Heart Eyes
Но искам да питам къде във Варна мога да намеря изгодно продуктите на Биодерма?
+ от къде мога да намеря черен клин като този?

H&M

# 501
като стана дума за H&M, ами купувала съм от вън неща - нося ги по 3-4 години, тази година си взех от тукашния 2 блузи и двете като ги облека добре, след два часа като торби се разпъват..
Та има ли други с подобни наблюдения

# 502
  • Нейде из лудите гори...
като стана дума за H&M, ами купувала съм от вън неща - нося ги по 3-4 години, тази година си взех от тукашния 2 блузи и двете като ги облека добре, след два часа като торби се разпъват..
Имам потник чужбински, но произведен в България по етикет - ефекта е същия, не знам дали има връзка  Rolling Eyes

# 503

Имам  H&M дрехи от Франция... за 3-4 години не са мръднали, а от тук си взех една тениска, която след второто пране избеля и стана един номер по-голяма...

# 504
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Абсолютно съгласна....и с коментара над моя...

# 505
Какво има на Еко парка? Голяма навалица е там, полицията също е навсякъде  newsm78

# 506
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Какво има на Еко парка? Голяма навалица е там, полицията също е навсякъде  newsm78

Затварят булеварди и отсечки заради колоездачната обиколка...

# 507

Затварят булеварди и отсечки заради колоездачната обиколка...

А на Еко парка? Наблъскано е с коли.

# 508
Къде е този Екопарк?  newsm78

# 509

Общи условия

Активация на акаунт