На пазар във Варна - 23

• 49 963
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
И аз съм "за" Гершман.Страхотни са!

# 676
Цитат
Да допълня поста си - не си спомням със сигурност има жирафи в зоологическата?
това въпрос ли е? Няма такава екстра в нашата зоологическа.

# 677
  • Варна
Да сте виждали някъде боя-спрей за обувки от велур в бяло или друг светъл цвят (св. бежово, сиво или розово)?

# 678
  • Варна
Цитат
Да допълня поста си - не си спомням със сигурност има жирафи в зоологическата?
това въпрос ли е? Няма такава екстра в нашата зоологическа.

Да. Сега видях грешката си.
Мерси !

# 679
  • ВАРНА
Къде във Варна мога да уча руски език?Темата е за пазар,но ще се радвам да препоръчате някой център или учител .

# 680
писах и в друга тема, знам че се отклонявам многооо, но спешно търся да подаря на някой  рибка-  Татуиран папагал. Другата започна да я напада и ме е страх че няма да е жива дълго. 

# 681
Да сте виждали някъде боя-спрей за обувки от велур в бяло или друг светъл цвят (св. бежово, сиво или розово)?
Мисля, че съм виждала розова в магазина на Геокс, който е на Княз Борис. Отдавна беше, преди 2 години, а и не знам магазина дали е още там дори. Но виж в по-скъпите магазини за обувки. В магазина на Scholl също може да има (виждала съм различни цветове там - зелена, червена,...) - намира се в района около Медицинския, до паркинга на ТИМ. Аз лично на малката велурени обувки от естествен велур съм боядисвала с по-течна крем-боя за обикновена кожа - нанасяш я с тампонни движения, не с търкане и не напластяваш много, чакаш да поеме, така не лъсват по ръбовете. Така че ако не намериш и това е решение. Моите разноцветни бои ги поръчвам по интернет от Англия, тук  няма избор - взела съм си няколко различни цвята и ги смесвам според това какви обувки имаме в момента. Държа ги в хладилника, защото едната ми розова крем боя мухляса - в хладилника малко повечко изсъхват и трябва да се поразреждат с някоя по-течна, но инъче се запазват с години като качество на покривност. В Била имаха малко повече видове бои, но дали точно такива цветове има не си спомням.

# 682
  • Варна
Бихте ли ми казали къде да търся мъжка долница на анцунг,но да е българска и на приемливи пари, PraynigВсе попадам на комплекти или пък става въпрос за едни цени дето свят ми се завива,Моля, Hug

# 683
  • Варна
Бихте ли ми казали къде да търся мъжка долница на анцунг,но да е българска и на приемливи пари, PraynigВсе попадам на комплекти или пък става въпрос за едни цени дето свят ми се завива,Моля, Hug
Магазин "Мадара" до "Техномаркет" Simple Smile.

# 684
  • Варна
Мога ли от Левки с градски транспорт да стигна до Джъмбо?

# 685
  • Варна
Мисля, че съм виждала розова в магазина на Геокс, който е на Княз Борис. Отдавна беше, преди 2 години, а и не знам магазина дали е още там дори. Но виж в по-скъпите магазини за обувки. В магазина на Scholl също може да има (виждала съм различни цветове там - зелена, червена,...) - намира се в района около Медицинския, до паркинга на ТИМ. Аз лично на малката велурени обувки от естествен велур съм боядисвала с по-течна крем-боя за обикновена кожа - нанасяш я с тампонни движения, не с търкане и не напластяваш много, чакаш да поеме, така не лъсват по ръбовете. Така че ако не намериш и това е решение. Моите разноцветни бои ги поръчвам по интернет от Англия, тук  няма избор - взела съм си няколко различни цвята и ги смесвам според това какви обувки имаме в момента. Държа ги в хладилника, защото едната ми розова крем боя мухляса - в хладилника малко повечко изсъхват и трябва да се поразреждат с някоя по-течна, но инъче се запазват с години като качество на покривност. В Била имаха малко повече видове бои, но дали точно такива цветове има не си спомням.
Много благодаря за изчерпателния отговор! На мен ми трябва за едни боти, които си поръчах от Англия (не се бях сетила да търся боя в ибей), цвят stone, изглеждат ми сиво-зеленикави на снимките и е много вероятно да се наложи лека промяна на цвета  Laughing Та затова ще се разходя по магазините, надявам се да открия нещо подходящо.

# 686
Здравейте мами, искам да попитам дали всичко за бебето мога да си купя от Джъмбо, например шишенца, бодита, одеяло, биберони и каква козметика имат, например Нивеа или Хип. Понеже не съм от Варна, ходила съм няколко пъти но точно за бебешки неща не съм се оглеждала тогава. И вместо да обикалям другите магазини в Джъмбо  може да има всичко на едно място, но все пак се надявам да има и марки като Чико, Авент примерно. Моля за вашето мнение.  bouquet

# 687
  • Deutschland/HE
Мога ли от Левки с градски транспорт да стигна до Джъмбо?

зависи от коя част на Левски, но с автобус 148 може да стигнеш до там.

# 688
  • Варна
148 ми е удобен, мерси Simple Smile

# 689
  • Варна
На ул. Панайот Волов 32 има един магазин за анцузи. Производителят е български. Имат всякакви размери Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт