На пазар във Варна - 23

• 49 952
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Случайно някой да знае до колко часа работи до Винса на ъгъла, където копират и подвързват? Мога да отида в 5 - дали още ще е отворено?

# 691
  • Deutschland/HE
Случайно някой да знае до колко часа работи до Винса на ъгъла, където копират и подвързват? Мога да отида в 5 - дали още ще е отворено?

имам спомен, че са до 6часа.

# 692
Даже и там да е затворено, по нагоре по улицата към сандвичите, по Цар Освободител, има още един копирен център, които прави всичко и работят до късно със сигурност.

tina_vn, по-евтино ще ти излезе да си докараш боя от Англия, цената в Геокс беше висока, като за 2 бои от и-бей Simple Smile))

nadinkapl, не съм се много заглеждала, но не съм убедена, че тези марки всички ги има в Джъмбо. По скоро в Хипо в някой от МОЛ-овете, за тазм знам, че ги предлагат. Одеало и бодита имат, но избора не е голям за новородено, по-скоро дрешките са за по-големи дечица и се предлагат само някои видове дрешки техни марки и Дисни. Джъмбо не е типичния бебешки магазин, по скоро продват детско и играчки, тук там бебешко, домашни потреби, разни за дома, не е специализиран за малко бебе. Ето тема за варненските магазини: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=14037.0

# 693
  • Deutschland/HE
В Джъмбо имаше доста бодита, които се закопчават на гърба и са страшно неудобни.

# 694
Разбрах момичета, благодаря ви, няма да си губя времето да обикалям джъмбо.
Благодаря за линка с магазините, някои се разглеждат и онлайн.

# 695
Но, извинявам се пак се включвам, искам магазинчето от което ще си избирам бебешки неща да е като големите, сама да си разглеждам, чета и избирам стоките, а не да казвам какво искам, защото и аз още не съм много ориентирана.

# 696
  • ride my bike...
бебешки бодита съм поръчвала от тук
http://www.dunstarltd.com/#

# 697
Моето питане не е съвсем за тук, но ще си кажа. Embarassed
Каква годишнина се води 20 - тата от брака?
Съответно, идеи някакви за подарък, за около 70 лв.

# 698

имам спомен, че са до 6часа.

благодаря, ти, дано-по-късно ще разбера тъкмо

# 699
  • Варна

Порцеланова - порцеланов сервиз Grinning

20 години - Порцеланова сватба.

Празнува се след 20 години брачен живот. Празничния обед се сервира в нов порцеланов сервиз в знак на това, че от старите вече не е останала и една чинийка... Купува се порцеланов сервиз.

Виж тук: http://www.svatbata.bg/articles/godishninite.html#ixzz283cbEms5

# 700
  • Варна
Благодаря ви за отговорите, Hug

# 701

Порцеланова - порцеланов сервиз Grinning

20 години - Порцеланова сватба.

Празнува се след 20 години брачен живот. Празничния обед се сервира в нов порцеланов сервиз в знак на това, че от старите вече не е останала и една чинийка... Купува се порцеланов сервиз.

Виж тук: http://www.svatbata.bg/articles/godishninite.html#ixzz283cbEms5

Много благодаря, това ще е.

# 702

Някой преди време беше писал, че някъде във Варна вадят снимки на хартия за 15 ст.  newsm78

Във фото Спектър в уличката под Валентина са по 16 ст - цена за два размера, но трябва да ги поръчаш през сайта им Simple Smile

# 703
  • ride my bike...
Благодаря за информацията за снимките Simple Smile
Като се порчва през сайта, тъкмо ще ходя само един път.

# 704
Привет!
Нахлувам в темичката само за да запитам, въпросния човек за пране на килими - Димитър, който взима и връща килимите после в дома, нали всичко е наред с него и услугата му, няма оплакали се или нещо нередно, защото смятам да го ползвам, а след бърз сърч из темите не видях вече да е споменаван скоро и си викам да не би нещо да е станало нередно покрай него и да не съм разбрала ...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт