На море в Турция - тема 20

• 148 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
..... "фантата на пепсито" се казва Миринда./mirinda/. Laughing
Joy Joy Joy

# 286
Дойде дългоочаквания ден и за нас! Бански, шнорхели - всичко е готово и следобед поемаме по познатия вече път, но с нова крайна точка - Дидим. Приятна почивка пожелавам на всички, които тръгват днес и утре! travel

# 287
Приятно изкарване!Благородничко Ви завиждам като гледам какъв ден е при нас навън! Hug

# 288
Здравейте! Ние се прибираме от Royal Wings тази вечер. Ще вечеряме и чакаме транспорта до аерогарата.
lidia_m, всичко е точно така и аз няма да навлизам в подробности само ще кажа, че колкото и хубави неща неща да напиша, ще бъдат недостатъчни. Ще пусна снимки до няколко дена.

# 289
Приятно пътуване и хубава почивка на заминаващите и добре дошли на пристигащите от южната ни съседка.Очакваме Вашите разкази и снимки.  bouquet

# 290
  • София
ndimdtrova 100% сме се видяли Laughing аз бях с едни двама тичащи на 5г.
Ние се завърнахме от Камелия HV-1 ще кача снимки,децата са доволни много,аз обаче не съм, не за друго ами защото няма почивка с деца. Joy
Най големите плюсове са голямата територия и прекрасния плаж/за сранение като на Абена,но само пясъка Wink/Имаше руснаци но не са ми направили лошо впечетление.Имаше български семейства, запознахме със семейтво доктори,голямо облекчение да знаеш че има до теб медици.  bouquet не сме имали нужда,освен една Т на едното дете последния ден,но нищо сериозно.В хотела има лекар и лаборатория веднага взимат изследвания,по бързо и от болница работят.това го определям като голям плюс за такива с деца.
Зелено чисто препоръчавам новите вили,пред Фулия и Селин.
Минус беше не толкова разнообразната храна за която знаех,но гладни не сме останали,естествано с 2 кг отгоре сме.Зелено просторно чисто любезен персонал.Тез тур не ми харесаха заучения монолог в рейса и това е,пробутване на екскурзийките и до тук с вниманието към българите.
Ще кача снимки,ако има конкретни въпроси ще отговоря.

# 291
Момичета, предстои ми почивка в Бодрум Някой да е ходил там това лято Ще бъдем в Петуния хотел. Разбрах ,че има проблеми с нета или по точно , че няма нет. Да носим ли лаптопи или да забравим за тях и да се наслаждаваме на почивката

# 292
Gotza, самолетът беше пълен. Ние проспахме пътуването и в двете посоки. На отиване, защото до последно имахме много работа и стягахме багажа точно преди тръгване, а на връщане защото ваканцията беше крайно недостатъчна / в Турция обикновено е така/ и не исках да се сбогувам дори с мръсната аерогара на Анталия.
В Royal Wings наистина имаше много комари и не бяхме подготвени за такова приключиение. Вечерта преди да си тръгнем пръскаха с препарати.
Организацията на Тез Тур беше перфектна. За Лара-Конду бяхме само три семейства и ни качиха в микробус. От аерогарата до хотела пътувахме около 20 минути /нас ни оставиха последни/. Шфьора пропусна отбивката за нашия хотел и по "техните правила за движение" реши да влезе неправилно. В резултат на това един мотоциклетист се удари в задната част на микобуса, след което имаше екшън - мотоциклетиста измъкна нашия шофьор от колата и започна да го налага с каската където свари, а другия раздаваше крошета и ритници. Добре че бързо дойде охраната на хотела та ги разтърва - имаше подпухнали скули и издрани бузи... Представителката на Тез Тур беше толкова уплашена, че почти се разплака и пиколото я успокояваше като малко дете. В общи линии много бързо ни прибраха в хотела и не разбрах какво се случи после.
От там нататък всичко беше един голям купон и мина като на сън. На рецепцията работят руснаци, от аниматорите половината бяха руснаци. С всички се разбирахме прекрасно на руски и английски. В града Анталия също има много руснаци в търговските обекти.
Към цената, която платихме за хотела, беше включен превоз до Анталия и обратно за пазар и нямаше нужда да се пълни целия микробус. Можеше да отиде и сам човек. Точно пред хотела има спирка на маршрутки, които возят за 1,50 или 1,70 турски лири на човек, а таксито иска 30 долара.
Дневната анимация не се различава много от други хотели, в които съм била, но вечерната беше ненадмината. Имаше няколко страхотни спектакъла с много музика и танци. Толкова са добри, че изнасят спектакли и в съседните хотели.
Сега ще подредя снимките и ще представя на вашето внимание.
На всички, които заминават сега - хубава почивка и много забавления wavey

# 293
  • Beyond the Frontiers
Чакаме и тежката дума на Марги  Mr. Green Май все в един полет сте били половината форум.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 16:16 от Galactic Voyager

# 294
Такаааа, нашата почивка във Виста Хил приключи Sad Вече сме във фоайето и чакаме автобуса да ни прибере. Времето беше много хубаво, храната и анимацията също. Някой по - рано беше писал за разнасяща се миризма. За съжаление я имаше, но пък се усещаше само в снек бара, така че не беше кой знае какъв проблем. За сега - толкова. Като намеря свободно време ще разказвам повече и ще публикувам снимки.

# 295
  • София
Ама наистина са доста бойни тези турци.И ние станахме свидетели още на летището в Анталия като пристигнахме и докато чакахме да се качим на рейса за трансфера до хотела се сбиха двама шофьори/добре че на други рейсове пу-пу/ и като започнаха да ги разтървават,та се оплетеха 10човека.Много бързо палят.Иначе са готини и работливи.В хотела забелязах,че някои работят по 15часа Shocked.Много обичат и децата,а ние с една 5 годишна фръцла още от летищета само и се радваха и пощипваха по бузките.Иначе пътувахме с чехи до Памуккале и хем беше единственото дете в рейса,ако можеше през нея да минат,че да се качат първи,как веднъж не се усмихнаха.Странни хора! Whistling

# 296
  • София
Добр дошли на прясно завърналите се  bouquet
С нетърпение чакам от всички подроообни разкази и много снимки Grinning

# 297
  • София
Хич не беше пълян самолета аз преброих 2 реда празни.Тази година нямахме проблем с полета,хотелите бяха пълни за разлика от предишния път когато полет едвам намерихме.Можеби заради египет и др.

# 298
Можели някой да ми отговори: От всички доп. екскурции, които се предлагат от Сиде, кои си заслужава и ако може някаква ориентировачна цена.Заминаваме след 5 дни за  SUENO HOTEL BEACH SIDE и искахме да имаме предварителна информация и в град Сиде какво може да се разгледа. Ще бъда благодарна на всеки отговор дори  и само линк за инфо.

# 299
Чакаме и тежката дума на Марги  Mr. Green Май все в един полет сте били половината форум.
Laughing
Всичко беше чудесно - полета, трансфера, почивката в Ботаник.
Преди да тръгнем изкарах доста тежка и продължителна бронхопневмония и въобще не бях във форма, когато потегляхме, но там като с магическа пръчка ми мина всичко Mr. Green

Хотелът, както и очаквах, ми хареса много. Имаше толкова много забавления за децата, че се чудехме къде първо да отидем. Чак ме беше яд, че трябва да губим време за спане. Mr. Green

Трансферът не ми се стори дълъг, вероятно защото знаех точно колко време ще отнеме и имах реални очаквания. За пръв път ми се случва да пътувам с толкова много хора към Алания - нямаше нито едно свободно място в автобуса.

Допълнителни екскурзии не сме ползвали, защото децата ми са доста малки. Исках да ги заведа на делфинариум, но те не пожелаха да излязат от хотела въобще. Мъжът ми спечели от хотела возене с парашут и беше много доволен. От хотела направиха томбола с имената на семействата, които вече са почивали във веригата и раздадоха 10-20 интересни награди, та така полетя и мъжът ми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт