На море в Турция - тема 20

• 148 922
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Ние бяхме в Мармарис - 9 дни, 2 от които път и 7 нощувки в хотел. Много доволни останахме, всичко беше страхотно и много добри екскурзии си организирахме  Wink Догодина живот и здраве - Анталия, но със самолет  Rolling Eyes

# 542
записвам се да ви следя- снощи решихме, живот и здраве, лятната ни почивка да е в Турция Simple Smile

# 543
  • Варна
записвам се да ви следя- снощи решихме, живот и здраве, лятната ни почивка да е в Турция Simple Smile

Много добър избор,Капризче Peace

# 544
Отсега чертая маршрут за да съчетаем почивката със разглеждане на забележителности :
- на отиване през  Дарданелите :Пергамон - Ефес -Афродизиас -Памуккале - Анталия за почивка.
- на връщане : Анталия - Кападокия - Анкара и обратно в къщи .
Само да сме живи и здрави  coolcool newsm36!  

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 21:54 от tromeros

# 545
Отсега чертая маршрут за да съчетаем почивката със разглеждане на забележителности :
- на отиване през  Дарданелите :Пергамон - Ефес -Афродизиас -Памуккале - Анталия за почивка.
- на връщане : Анталия - Кападокия - Анкара и обратно в къщи .
Само да сме живи и здрави  coolcool newsm36!  

Идеята е страхотна - била съм навсякъде без Кападокия, но за да се насладите на всичко плюс почивката, плюс пътя, трябва да си предвидите повечеко дни.

# 546
Планирам 3 нощувки на отиване,7-8 дена  почивка и 2 нощувки на връщане.....само където шефката още незнае....трябва да е изненада  superuu

# 547
Планирам 3 нощувки на отиване,7-8 дена  почивка и 2 нощувки на връщане.....само където шефката още незнае....трябва да е изненада  superuu

Мисля, че навръщане нощувките са малко - в Кападокия има много неща да се видят - просто съм гледала организираните екскурзии от София до там и си мисля, че заради пътя от там до тук ще ви трябва поне още една. Ама ако не сте в София, а по-близо до границата.... Но, предвидете още една за всеки случай Sunglasses А относно "шефката" - кажете ѝ да бъде благодарна, че има кой да ѝ планира пътуването Grinning Аз от години мечтая да си взема чантичката и куфарчето и да бъда изненадана с някое пътуване, а не да го организирам от А до Я Rolling Eyes

# 548
На мен /все още/ ми доставя удоволствие да планирам пътуването. Цялото ровене и търсене на хотели, сравняване на мнения ми харесва. Освен това моят съпруг прави точно това - взима си куфара и тенис ракетата и определено  остава изненадан. smile3530

# 549
На мен /все още/ ми доставя удоволствие да планирам пътуването. Цялото ровене и търсене на хотели, сравняване на мнения ми харесва. Освен това моят съпруг прави точно това - взима си куфара и тенис ракетата и определено  остава изненадан. smile3530

Е, то и на мен ми доставя удоволствие да го правя, още повече, че съм се занимавала и професионално с това, но най-важното е, че обожавам да пътувам, но понякога ми се иска, ей така, да намеря на масата билети,ваучери и самостоятелна програма за някое умопомрачителна дестинация Sunglasses 

# 550
За "умопомрачителната дестинация" и аз съм съгласна. Simple Smile

# 551
Абсолютно съгласна.Аз съм същата. smile3501

# 552
Привет!
Нахлувам в тази тема, след като търсих информация за почивка в Кушадасъ, но ...през декември...Попадна ми пред погледа оферта за Нова Година, но не мога да открия мнения на хора, които са празнували там по това време на годината. Мненията за самия хотел ги изчетох, но те са само за летни почивки. Бихте ли ме ориентирали къде да търся?  Praynig А предполагам разликата е осезаема.

Искам да знам какво представлява празнуването на Нова Година в Кушадасъ, усеща ли се новогодишен дух, има ли фойерверки....или е просто едно неколкодневно угояване...  Embarassed (Евала на южните ни съседи, храната е чудесна!)?

Мерси предварително!

# 553
Шест дни великденска ваканция ще имаме догодина, предаде Стандарт нюз.

[color=deepskyblue]С решение на Министерския съвет почивките за празника на труда и Възкресение се сливат. 2 май 2013 г. (четвъртък) се обявява за неработен. Така още отсега може да планирате как да прекарате периода от 1 май до Гергьовден.[/color]
Идеална възможност за ранна почивка в Турция. А и цените тогава са най-ниските за сезона. Grinning

# 554
И на мен ми мина подобна идея но малко раничко ми се вижда. Отзивите които съм чел са противоречиви.

Общи условия

Активация на акаунт