На море в Турция - тема 20

• 148 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
за началото на май, си мисля че дори и температурите да високи, водата ще е все още студена  Rolling Eyes
май не е добър вариант, толкова рано, поне аз обичам да ми е по-топличко де  Laughing

# 556
Морската вода със сигурност ще е студена. В някои хотели има външни басейни, в които водата се затопля, но те не са много или пък няма достатъчно информация за това.

# 557
Аз бях точно по това време през 2008 г., пак беше Великден плюс 1-ви май. Времето не беше лошо, един ден дъжд, леко ветровито, ставаше за плаж, но морето и басейните бяха доста хладнички, поне за моя вкус. Но пък използвахме тези дни за екскурзии, яхта, ядене, пиене,
пазаруване, но бяхме голяма компания и си беше купон. Тръгнахме си на 3-ти май и дойде нормална група за почивка и тъй като имахме познати след това казаха, че времето им е било чудесно и много топло, и някои се бяха къпали, ама малко след това са били така Mr. Green

# 558
  • Варна
Ние тази година бяхме от 19 май и за мен беше малко рано. Една седмица по-късно щеше да ни е по-добре. Иначе хванахме тен, времето беше хубаво,но на мен ми беше малко студено.

# 559
 Party първите оферти за Лято 2013г. са вече на пазара от днес, Фирма" Емералд" са първи:

http://www.emeraldbg.com/pochivka/61593/2/157/%D1%80%D0%B0%D0%BD … %D0%BA%D0%B8.html

Това са предложенията за Бодрум/автобус/,скоро ще има за Мармарис и прекрасната Анталия Laughing

# 560
  • Beyond the Frontiers
Amara-та имат външни басейн с морска вода, който се подгряват.

# 561
  • София
Party първите оферти за Лято 2013г. са вече на пазара от днес, Фирма" Емералд" са първи:

http://www.emeraldbg.com/pochivka/61593/2/157/%D1%80%D0%B0%D0%BD … %D0%BA%D0%B8.html

Това са предложенията за Бодрум/автобус/,скоро ще има за Мармарис и прекрасната Анталия Laughing
браво на Емералд   bouquet
изненадаха ме толкова рано  Laughing

# 562
И мен ме изненадват.
Първоначално приятно. А след това си зададох въпроса - защо толкова рано? И плащане до края на този месец  newsm78
Може ли някой, пътувал с тях до Бодрум или пък просто имащ наблюдение да сподели - как са обявените цени в сравнение с тези за лято 2011?
Аз единствено имах впечатление за един хотел. И тази цена, която виждам сега, за същия период, е по-висока.
Не знам...
Да не са закъсали и те и да имат нужда от пари?

# 563
Не съм адвокат на въпросната фирма,но не може ли и у нас да се оформя хубавата традиция,която отдавна е нормално нещо в западните европейски държави,да имаме възможност на най-ниските възможни цени , да можем да резервираме още през ноември.Защото там/на Запад/ хората си запазват места за лятото още в края на предходната година. Бях октомври в Сиде и нашата агентка там/от посрещащата фирма/,ни сподели че вече се сключват договорите с ТО и до ноември ще са факт за повечето хотели.Така че е напълно възможно ,ТА Емералд да е пионер в подобно начинание. Зная,че и за Мармарис и Анталия имат вече готовност. А що се отнася дали не им трябват парички,всичко е възможно ,но аз не вярвам,имайки опита от наблюденията ми как всяка седмица от Ал. Невски потегляха между 10 и 18 автобуса за Турция. И това само в раздел-автобуси. А самолети,а собствен транспорт? Бодрум не ми е приоритет за догодина, а и тази година,така че не мога да кажа дали цените са по-високи. Когато излязат Анталийските курорти,ще взема отношение.Хубавото е ,че имаме вече на какво да стъпим като ориентири. Приятна вечер на всички! thumbsup Малко сложно съм се изразил-простете ми.

# 564
Никога повече на ранни записвания с Емералд травел

# 565
  • навсякъде
Никога повече на ранни записвания с Емералд травел
Сподели повече. Аз вече две години пътувам с тях, винаги ранни записвания от февруари и не съм имала проблеми.

# 566
Миналата година, горе-долу по същото време, от фирмата с която пътувам за Турция ми се обадиха да ми предложат да се запиша и платя до края на декември, като ми дадоха цени за 2 хотела, които ме интересуваха, но това беше само за много редовни клиенти по тази дестинация, на сайта им нямаше обявено нищо до средата - края на м. януари. Аз не се записах, защото все още не знаех плановете си, но след това през м. април избрах един от исканите хотели. Ако си спомням добре разликата беше около 80-100 евро на човек.

# 567
И ние не сме имали досега проблеми с ранното записване при Емералд.Но като гледам тези цени -не са много по-ниски от миналогодишните,а и няма добър избор на хотели.За сега ще изчакаме. Мисля ,че е неоправдан  риск,пък и застраховката "Отмяна на пътуване "май не ме устройва.Впрочем ако някой може да каже по-точно какви са условията на тази застраховка и какво точно покрива? newsm78

# 568
И ние не сме имали досега проблеми с ранното записване при Емералд.Но като гледам тези цени -не са много по-ниски от миналогодишните,а и няма добър избор на хотели.За сега ще изчакаме. Мисля ,че е неоправдан  риск,пък и застраховката "Отмяна на пътуване "май не ме устройва.Впрочем ако някой може да каже по-точно какви са условията на тази застраховка и какво точно покрива? newsm78

Застраховката се сключва в деня на направеното плащане. Това е много важно! Иначе може да откажат да я направят. Застраховката включва покрития от рода на: сериозно заболяване, което възпрепятства осъществяването на пътуването, обир на жилището (ако се случи 2-3 дни преди пътуването и има формалности за уреждане или пък са откраднати документите за самоличност, да речем), смърт на близък човек....това си спомням поне, полицата не е пред мен. Със сигурност не покрива бременност.
Застраховката е процент от платената за екскурзията сума. Колкото по-рано се сключи застраховката, толкова по-голям е процентът. Максималният мисля, че беше 3 и нещо.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 12:24 от no_name

# 569
Аз три пъти пътувам с "Емералд" и нямам оплаквания. Но има и недоволни.
Все пак ми е рано сега да направя резервация.
Изненадаха ме. Още не съм решила и към кой курорт ще се насоча. Така че ще изчакам до януари.

Общи условия

Активация на акаунт