На море в Турция - тема 20

• 149 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 615

Нещо цените ми се струват зверски.

Аз не мога да направя добро сравнение, защото за изминалото лято гледах само пакетите с 6 нощувки, а тези са за 7. Естествено първо погледнах Делфините, че в техните цени най-дълго съм се ровила  Mr. Green Струва ми се, че няма голяма разлика с тазгодишните. Обаче при 2-3 други хотела има доста по-осезаема разлика.

П.П. Изнамерих от някъде в компютъра си първите цени от ранните записвания за лято 2012 и като направих сравнение, май Галактик е много права.

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 15:50 от Мaрги

# 616
  • Plovdiv
Кажете горе долу за каква разлика(нагоре естественo)става въпрос,че следващият сезон ще се оглеждам и аз за първото море в Турция на малката ни принцеса.

# 617
Все още за Кушадасъ няма пуснати офиц.цени,но всички агенции вече ги имат.Лошата новина е ,че и там има поскъпване.Май във всички курорти е така.Между другото турците пак ще привлекат доста потенциални туристи от Египет,заради прогнозите за влошаване на полит.обстановка там.  newsm78

# 618
Къде има конкретни оферти за Кушадасъ?

# 619
Ауууу за Анталия както каза Галактик цените са шокиращи.Даже се зачудих да не би да са в лева...но уви, евро си е.Следя ги последните години/ходила съм само 2009г./  и доста са се качили.И това на ранни записвания до 31.12.12г. А после????

# 620
Ауууу за Анталия както каза Галактик цените са шокиращи.Даже се зачудих да не би да са в лева...но уви, евро си е.Следя ги последните години/ходила съм само 2009г./  и доста са се качили.И това на ранни записвания до 31.12.12г. А после????

Къде има цени за Анталия?

# 621
jfjallen, в сайта на Тез Тур/самолет/. Скоро ще има и при Емералд,но за автобус.

# 622
  • София
Определено цените са високи за Анталия newsm78 И като се има предвид, че не се знае какви ще са летищните такси (ако ги вдигнат де), такса гориво и т.н. май догодина Турция ще е доста по-скъпа дестинация. Да видим какви ще са цените на останалите хотели като се появят.

# 623
Ето и цени за Кушадасъ-http://www.emeraldbg.com/pochivka/61879/2/157/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%81%D1%8A-2013-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-7-%D0%BD%D0%BE%D1%89%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8.html /Специално за Алейша/

# 624
След един незадълбочен преглед на цените за Кушадасъ, забелязвам, че има разлика с около 20 % спрямо тези за ранни записвания януари миналата година...

# 625
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Отивам да гледам. Работата ще почака  Joy

П.П. Малко по-късно....Simple Smile
Разгледах всички хотели. Има добри предложения. Ще почакам да видя и оферти за Carpe diem, Paloma club sultan и за Pine bay.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 09:47 от Alleisha

# 626
Някой да е ходил в Ephesus princess в Кушадасъ?

# 627
Някой да е ходил в Ephesus princess в Кушадасъ?
Аз 2008 г. Не го препоръчвам. Хубава голяма територия и много зеленина. Толкова с плюсовете. Храната не беше добра нито като вкус, нито като разнообразие. Образуваха се доста големи опашки във времето за хранене. Плажът е много ниско под хотела /много стълби/ и прилича на разкаляна селска улица. Морето мътно. Един басейн за възрастни, недостатъчен като размер. Два по-малки за деца. Имаше много иранци и жените влизаха с дрехите в басейна /меко казано нехигиенично/. В бунгалата стаите миришеха на мухъл. Стаите в хотела - просторнии големи, но баните са ужасни. Ваните са вкопани в пода /поне в нашата стая беше така/ и чевството за клаустрофобия е доста силно. Освен това, ако хотелът е много пълен, настаняват почиващите в едни стаи под басейна, които са предназначени за обслужващия персонал. На нас ни дадоха нормална стая на четвъртия ден. След снимки, оплаквания и писма получихме обезщетение, но какво от това.
Може нещата да са се променили, но за мен това беше най-ужасната почивка.

# 628
  • София
И ние май ще сме в Кушадасъ. Спряхме се на този хотел SENTINUS -4 *. Стори ми се добър и като стаи и като развлечения за децата. А и цената е от значение все пак...
Ще помоля ако има някой с отзиви за него, моля да сподели..  bouquet

# 629
hris.g,хотел SENTINUS е отличен избор за категория 4*. От сезон 2012г. хотела има нов мениджмънт,напълно реновиран и е на първа линия на Long Beach. Всъщност това е стария Prelud,но тотално променен към добро. Горещо го препоръчвам,миналия сезон цените му бяха много добри,но почти винаги е така след реновация. Дочух че собствениците искат да строят тази зима втори корпус на хотела,дали това ще е така,ще се чуе. Стаите бяха много прилични,да не кажа и по-силна дума,за храната нямам впечатления,все пак минахме само за 1 час през него. Пред хотела  има спирка на долмушите които вървят за центъра на Кушадасъ.

ПП. Сега погледнах цените му на РЗ- добри са.Заслужава си . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт