На море в Турция - тема 20

• 149 106
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Някой да е ходил в Ephesus princess в Кушадасъ?
Напълно подкрепям ndimitrova. Този хотел не си заслужава парите които се искат.

# 631
Здравейте,
Тъй като тук всички сме любители на турските плажове, мисля че е добре да споделя една игра на, която попаднах днес: http://www.facebook.com/ObichamDaPutuvam/app_137541772984354 и в която може да спечелите екскурзия в Анталия и други интересни награди. Хайде толкова от мен и успех на всички. Simple Smile

# 632
  • София
hris.g,хотел SENTINUS е отличен избор за категория 4*. От сезон 2012г. хотела има нов мениджмънт,напълно реновиран и е на първа линия на Long Beach. Всъщност това е стария Prelud,но тотално променен към добро. Горещо го препоръчвам,миналия сезон цените му бяха много добри,но почти винаги е така след реновация. Дочух че собствениците искат да строят тази зима втори корпус на хотела,дали това ще е така,ще се чуе. Стаите бяха много прилични,да не кажа и по-силна дума,за храната нямам впечатления,все пак минахме само за 1 час през него. Пред хотела  има спирка на долмушите които вървят за центъра на Кушадасъ.

ПП. Сега погледнах цените му на РЗ- добри са.Заслужава си . Simple Smile

Благодаря много  bouquet

Затвърдихте избора ни..

# 633
Току що прочетох за откриване догодина на нов хотел в Кушадасъ на плажа Long Beach-PALM WINGS KUSADASI BEACH 4*,част от семейството на VENOSA И PALM WINGS. Някой да има повече инфо,какво ще представлява хотела и точно къде се строи ? Rolling Eyes

# 634
Само разбрах, че е на мястото на бившия Egeria beach.

# 635
  • София
Току що прочетох за откриване догодина на нов хотел в Кушадасъ на плажа Long Beach-PALM WINGS KUSADASI BEACH 4*,част от семейството на VENOSA И PALM WINGS. Някой да има повече инфо,какво ще представлява хотела и точно къде се строи ? Rolling Eyes

Ако е от тази верига задължително ще го посетим, ние сме с прекрасни впечатления от PALM WINGS в Дидим  Peace

# 636
И аз му гледах проекта на хотела PALM WINGS KUSADASI BEACH 4*. Изглежда добре, но ми се струва, че е малко презастроена територията. Освен това VENOSA в никакъв случай не е 5*, а този като е обявен за 4* какво ли ще предлага?

# 637
  • София
И аз му гледах проекта на хотела PALM WINGS KUSADASI BEACH 4*. Изглежда добре, но ми се струва, че е малко презастроена територията. Освен това VENOSA в никакъв случай не е 5*, а този като е обявен за 4* какво ли ще предлага?
къде мога да видя проекта на хотела, кога е пусковия срок и въобще концепцията му

# 638
..леле как ми се пътува ако знаете....от коментарите ви изскочи името Palm Wings Beach Resort...'ич не изглежда зле за 859Е фамилна стая ( 2 възр+2 деца) със собствен транспорт от 01.06.2013

# 639
  • София
Момичета,миналото лято бяхме в хотел Sentinus-4*.Плюсовете са:местоположение,плажа е прекрасен,стаите големи и много добре обзаведени.Градината обширна и много красива.Кухнята сравнително добра.Сега и минусите:само един малък басейн на който няма и пързалка и най-лошото........за нас разбира се....СКУКАТА.Няма  анимация!!!!!Избрах този хотел защото е реновиран но..........само това.Ако търсите тишина и спокойствие......това е вашия хотел!!!Надявам се да съм била от полза!!!

# 640
  • София
Момичета,миналото лято бяхме в хотел Sentinus-4*.Плюсовете са:местоположение,плажа е прекрасен,стаите големи и много добре обзаведени.Градината обширна и много красива.Кухнята сравнително добра.Сега и минусите:само един малък басейн на който няма и пързалка и най-лошото........за нас разбира се....СКУКАТА.Няма  анимация!!!!!Избрах този хотел защото е реновиран но..........само това.Ако търсите тишина и спокойствие......това е вашия хотел!!!Надявам се да съм била от полза!!!

Това мнение ми беше много полезно, защото точно този хотел сме си избрали. Щом има хубав плаж, дори и без басейн ще сме доволни. Ние по всяка вероятност ще сме с още едносемейство с деца, така чекомпания ще си имат. Щом стаите са просторни и има вкусна храна, и  е близо до плажа....другото здраве му кажи..  bouquet Благодаря ти Никони

# 641
Здравейте, дами Simple Smile
Много моля, ако някоя от вас е почивала в Анталия в средата на май месец, да сподели как са температурите там по това време. Става въпрос за Алания по-конкретно. Има ли значение дали почивката ще е от 18ти май или от 25ти май? Как е температурата на водата, става ли за къпане в басейните по това време или все още е студено?
Предварително ви благодаря!   bouquet

# 642
  • Бургас
Интересно в сайта на  хотел Sentinus-4*е отбелязано ,че има открит и закрит басейн и анимация.А дали офертата включва безплатни спа-процедури?И ние сме си го харесали ,но чакаме да излязат офертите пътуване със собствен транспорт.

# 643
Дудинка, Пускам линк към проекта. Дано да се види! За концепцията нищо не знам. newsm78
Не мога да го докарам. ще опитам пак.
http://www.hotels4u.com/hotels/palm-wings-kusadasi-beach-resort.aspx

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 16:20 от ndimitrova

# 644
Здравейте, дами Simple Smile
Много моля, ако някоя от вас е почивала в Анталия в средата на май месец, да сподели как са температурите там по това време. Става въпрос за Алания по-конкретно. Има ли значение дали почивката ще е от 18ти май или от 25ти май? Как е температурата на водата, става ли за къпане в басейните по това време или все още е студено?
Предварително ви благодаря!   bouquet

През май е приятно за почивка, температурите през деня често стигат 30 °C, но температурата на морската вода не надвишава 22-23 градуса, а в басейните 25-26 °C. За мен това е студена вода и не ми е приятно, но за други е супер. Обикновено през май има 2-3 дъждовни дни, но те рядко са последователни, така че за 7 дни най-много да има един дъждовен, при това слаб и краткотраен дъжд. Няма почти никакво значение дали от 18 ще почивате или от 25, защото за такъв кратък период няма съществена промяна на температурите н Алания.

Общи условия

Активация на акаунт