На море в Турция - тема 20

• 148 945
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,
златни сте! Пожелавам ви почивка в Турция в чисто нов хотел с обслужване като за VIP, с блок-маси пълни с омари, октоподи, червени и черни хайвери, от Джак Даниел'с нагоре, безплатни детегледачки и по 90% намаление навсякъде по магазините и това за по 100 евро на човек. Със самолетния билет и летищната такса!  Sunglasses Grinning

# 166
  • Варна
Момичета,
златни сте! Пожелавам ви почивка в Турция в чисто нов хотел с обслужване като за VIP, с блок-маси пълни с омари, октоподи, червени и черни хайвери, от Джак Даниел'с нагоре, безплатни детегледачки и по 90% намаление навсякъде по магазините и това за по 100 евро на човек. Със самолетния билет и летищната такса!  Sunglasses Grinning
хахахах приказка направо

# 167
Момичета,
Браво, Аля!  Чудесен оптимизъм!

# 168
  • София
Здравейте момичета,
нашата екскурзия до Турция се превърна в почивка в Гърция, на Халкидики в SANI RESORT. Дано да не съм сгрешила с избора. Стори ми се, че 18-20 часа и следобедно настаняване ще дойдат много тежко на малкото ми диваненце. Обаче обмислям една Анталия другата година живот и здраве, но със самолет. Ще имам време да ви изчета препоръките за там. Само моля ми кажете от кога започват офертите с ранно записване за там.
Благодаря на всички, които се включиха.

Поздрави и хубав уикенд от мен.

# 169
  • София
Обаче обмислям една Анталия другата година живот и здраве, но със самолет. Ще имам време да ви изчета препоръките за там. Само моля ми кажете от кога започват офертите с ранно записване за там.
Благодаря на всички, които се включиха.

Поздрави и хубав уикенд от мен.
Тази година дори имаше и през януари, но стандартно започват  февруари месец.

# 170
Хотела, който избрахме е Bodrum Holiday Resort & Spa 5* - бих се радвала ако някой е посещавал този хотел да сподели мнение ... newsm78

Това беше един от хотелите,за които се колебаех.Казаха ми 4е е хубав,недостатъците са 4е е целия е в стълби,стръмен,плажа е само платформа и не е съвсем близо до Бодрум . Но като цяло базата му е добра,и мисля 4е ще си изкарате 4удесно.
Аз в крайна сметка се спрях на Исис Клуб,пак ще питам ако някои има мнение,въпреки 4е явно в темата малко хора ходят в Бодрум... Благодаря на Диана_Дон,която много ми помогна за Бодрум Парк Резорт ,за съжаление нямаше места за там...

# 171
  • Варна
Към момичетата за Бодрум - кога пътувате? Ние резервирахме Bendis Beach от 25-ти септ.

# 172
Към момичетата за Бодрум - кога пътувате? Ние резервирахме Bendis Beach от 25-ти септ.
    Grinning Grinning Grinning Grinningние все ощте се чудим иначе щте пътуваме на 2 .10.били сме много пати в Анталиа но никога в Бодрум

# 173
Хотела, който избрахме е Bodrum Holiday Resort & Spa 5* - бих се радвала ако някой е посещавал този хотел да сподели мнение ... newsm78

Това беше един от хотелите,за които се колебаех.Казаха ми 4е е хубав,недостатъците са 4е е целия е в стълби,стръмен,плажа е само платформа и не е съвсем близо до Бодрум . Но като цяло базата му е добра,и мисля 4е ще си изкарате 4удесно.
Аз в крайна сметка се спрях на Исис Клуб,пак ще питам ако някои има мнение,въпреки 4е явно в темата малко хора ходят в Бодрум... Благодаря на Диана_Дон,която много ми помогна за Бодрум Парк Резорт ,за съжаление нямаше места за там...
а за Бодрум Парк Резорт имате ли ниакава информациа,ние    все ощте се чудим

# 174
  • София

Мисля, че ще имате чудесна почивка. Сигурно сте разглеждали сайта на Исис. Хотелът има някаква артистична атмосфера, а и е в Бодрум, което е предимство за разходки и развлечения.

# 175
Лора, събрахте ли багажа? Mr. Green Пожелавам ви чудесна почивка!

# 176
  • ВАРНА
 Благодаря Марги   bouquet Вече е напълно готов,останаха няколко часа до полета ни,няма да мога да заспя от вълнение  Grinning След една седмица живот и здраве,ще разказвам и ще пусна и снимки!На всички които им престои почивка весело изкарване и само положителни емоции  Hug

# 177
Ето снимките и в албумчето,от Мармарис http://turkey.snimka.bg/travel/grand-yazici-mares-hotel-dolphin-park-spa-5.698649

# 178
  • Бургас
Привет  тази  седмица  трябва да решим къде ще почиваме в Турция  не е лесно
ако е Кушадасъ се чудя между Аквафентъзи (ходили сме 5 пъти там) или Пин Бей

Peace

# 179
  • София
Привет  тази  седмица  трябва да решим къде ще почиваме в Турция  не е лесно
ако е Кушадасъ се чудя между Аквафентъзи (ходили сме 5 пъти там) или Пин Бей

Peace
Pine Bay е по-слаб от  Аквафентъзи. Погледнете офертите за Палома Клуб Султан. Там също има мини-аквапарк, а хотелът е отличен.

Общи условия

Активация на акаунт